Διασκευή παραδοσιακού κομματιου (βασιλική) στα χνάρια του Ζιώγαλα

funky_bassman

Παλιά καραβάνα
Το τραγούδι είναι διασκευή της διασκευής στην ουσία. Η φωνή είναι άθλια το ξέρω, αλλά δεν είμαι τραγουδιστής και δεν ξέρω πραγματικά κανέναν να τραγουδάει... Βαράτε ελεύθερα από κει και πέρα... :D:D:D:D:D

vasilikimp3.mp3

Attachments

θα προτιμουσα να παιζατε την φωνη σε πληκτρα η σολο κιθαρα, γιατι αυτο αδερφε ειναι φρικη... σορρυ. μουσικα το υπολοιπο ειναι μια χαρα ομως.

Ναι σε πιστεύω... Η φρίκη είναι λίγη για να σαν λέξη για να το περιγράψει.. Θα το τραγουδήσει άλλος και θα το ξανααναβάσω!!!!

Εντάξει, εντάξει με πείσατε!!!Θα το κατεβάσω και θα το ανεβάσω όταν βρω σωστό τραγουδιστή!!!ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!

155896-24514-asterix016%5B1%5D.gif

;)

Όταν λέω εγώ να τα προσέχετε τα τραγούδια, όργανα και τα πολλά έντεχνα σε μαζώξεις κάτι ξέρω. Είδες τώρα;

Θα τ ακούσω το απόγευμα από περιέργεια :P

Είσαι σίγουρη ότι θες να το κάνεις αυτό στον εαυτό σου??? Ήταν αψυχολόγιτη κίνηση να το ανεβάσω!!!

Evilnye είπε:
...

Θα τ ακούσω το απόγευμα από περιέργεια :P
Βάλε κράνος. (Ή έστω ένα φιλέ για τα μαλλιά που έβαζαν οι γιαγιάδες).

(Σε πειράζω funky_bassman.... το ξέρεις εξάλλου ότι δεν το είπες καλά.... Αλλά μπράβο που είχες το θάρρος να το ανεβάσεις :) )

harilatron είπε:
.... Αλλά μπράβο που είχες το θάρρος να το ανεβάσεις :) )[/size]
To έκανε τη Παρασκευή μετά τα ρακιά που κατέβασε...μετά ήταν πολύ αργά για να το πάρει πίσω...

1ον ισχύει αυτό που λέει ο φίλτατος marathon (αν και συνέχισα σε μπύρες και μετά το έγραψα κατά τις 4 το πρωί) και 2ον γιατί να μην έχω το θάρρος να το ανεβάσω? Αφού το ξέρω πως είναι αθλιο δεν περίμενα καλά λόγια...η μουσική με ενδιαφέρει αν αρέσει σε κάποιους και η ιδέα της ενορχήστρωσης και λίγο η παραγωγή... η φωνή είναι αναγκαίο κακό... ;)

Η περιέργεια είναι κακό πράγμα, αλλά θα το ακούσω γνωρίζοντας τους κινδύνους και με προσωπική ευθύνη.

Μετά απλά θα έρθω ευγενικά ευγενικά και θα κράξω :o :P

Ωραία... Πολύ χαίρομαι... κράξε ελεύθερα... δεν υπάρχει παρεξήγηση... πες αν θες όμως και καμία γνώμη για το σημείο που με ενδιαφέρει (μουσική, ενορχήστρωση)... αν θες βέβαια... μπορείς να το κράξεις και αυτό!!!! χαχαχαχαχααχαχαχαχα!!! (σχολάω σε μισή ώρα και είμαι μέσα στην τρελή χαρά!!!)

Eμένα μου άρεσε γιατί ακούγοντάς το πέρασα καλά, γέλασα και φυσικά τη βρήκα και με τα 2α φωνητικά.

ΝΑ ΟΡΙΣΤΕ ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΑΤΕ???

(Νέστορα τα λεφτά σε ποιον λογαριασμό είπαμε τα βάζω?):):)

Εντάξει ομολογουμένως είμαι επηρεασμένη από τα σχόλια των παραπάνω.

Αλήθεια προσπάθησα να το ακούσω με όσο το δυνατόν λιγότερη προκατάληψη... αλλά ρε μπάσμαν... μπα σε καλό σου μου φτιαξες τ' απόγευμα...!

Όπως και να χει, δούλεψέ το, σκέψου το, βρες τραγουδιστή και ξαναστείλτο!

Να ξέρεις πως θα το ξανακούσω πάντως (και αυτό έχει γίνει μόνο με tracks από longshadow, trigga και Spyrosch) ως ώρας!

Παιδιά παρατήστε αυτό που ανέβασα και πηγαίντε και ακούστε αυτό που ανέβασε ο audiokostas!!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ!!!!εγώ βρήκα τραγουδίστρια και θα το ξαναανεβάσω!!!!!οπότε μπορεί κάποιος να σβήσει το παρών ποστ για να μην είμαι τελειως ρεζίλι!!!!

Καλά , κι εγω χάλια τραγουδάω , αρα κι εσυ ρε φιλε ΦανκυΜπασσμαν ...  ;D

Trending...

Νέα θέματα

Back