Αυτο βασικα ειναι προσωπικη σου αποψηSuperfunk είπε:κυριως την ωραιοτερη κιθαρα που εχει φτιαχτει ποτε δηλ. την JAZZMASTER/JAGUAR...
Παντως ωραιες ειναι οντως..
Εμενα π.χ. δεν μου αρεσουν καθολου
Αυτο βασικα ειναι προσωπικη σου αποψηSuperfunk είπε:κυριως την ωραιοτερη κιθαρα που εχει φτιαχτει ποτε δηλ. την JAZZMASTER/JAGUAR...
Παντως ωραιες ειναι οντως..
δεν τις λες και κακογουστες........ολες. H Nelsonic transitone ας πουμε ειναι απο τις πιο ομορφες κιθαρες κατα την γνωμη μου.marathon είπε:...διαγωνισμό κακογουστιάς έχουμε σήμερα... 8) ;D
Και μόνο που είναι φτιαγμένη σύμφωνα με τις "οδηγίες" του Bill Nelson, έχει την προσοχή μου!Altone είπε:δεν τις λες και κακογουστες........ολες. H Nelsonic transitone ας πουμε ειναι απο τις πιο ομορφες κιθαρες κατα την γνωμη μου.
Οι Buckland ειναι love it or hate it.
Ναι, της είχα δει όταν κοιταζα για τελε μπάσα με pj διάταξη (some day....ez είπε:Εγώ βέβαια, ως παλαιομοδίτης ηλικιωμένος ;D 8), προτιμώ τέτοιου τύπου επιλογές:
http://echoparkguitars.com/
Η πλάκα είναι, πως προσφέρουν 3 options για το neck profile, small/medium/large, και το μικρότερο αρχίζει απο 0,95-1.00" της ίντσας! Βίντατζ πράγματα λέμε!
Χμ, τι να πω? Η κιθαρα που δοκιμασα (JM6) ηταν απλα ωραιοτατη.ndnikola είπε:[thread hijack mode = on] οδισ13, πες για την fano με την οποία έπαιξες, γιατί βρίσκομαι usa και έχουμε σοβαρό θέμα.