Conception
Νέο μέλος
Μεγάλος μάγκας!!! Συγχαρητήρια κι από μένα!!
Δυο φωτο από την πίσω όψη....andreoulis είπε:Δεν βάζεις και καμιά φωτόγραφία της πίσω πλευρας να δούμε και τα οπίσθια της;
1) Ξύλα πήρες από Ελλάδα?
Μαόνι κανόνισε το φιλαράκι που έχει το ξυλουργείο, αφού του είπα τι ακριβώς θέλω να είναι κλπ. (λογικά απο Ελλάδα θα το πήρε)2) Μαόνι γιατί? Gibsoνίζει το όργανο (λόγω και των 2 διπλών)?
Για τα βερνίκια κανόνισε πάλι το φιλαράκι με το ξυλουργείο. Απο ότι θυμάμαι έβαλε 5 χέρια σήλερ νερού (με στέγνωμα - τρίψιμο ενδιάμεσα για να φύγει ο πόρος) και μετά το πέρασε το χρώμα (1 χέρι υπόστρωμα λευκό, 1 χέρι χρώμα - πέρλα, και 2 χέρια βερνίκι) Ακριβώς τι είναι το καθένα και πως λέγεται δεν ξέρω αλλά θα τον ρωτήσω3) Τι υποστρώματα, λούστρα χρησιμοποίησες?
Τρομερός μεγάλεmkm είπε:Η συγκεκριμένη κιθάρα είναι, όπως είπα bolt-on, και στο σημείο που ενώνεται με το σώμα περιλαμβάνει το σχηματισμό της 2ης φωτο. Όμοιος - αντίθετος σχηματισμός υπάρχει και στο σώμα ώστε να κουμπώνουν ακριβώς μεταξύ τους. Το έκανα κυλινδρικό ώστε να εξασφαλίζεται πάντα και σε οποιαδήποτε γωνία μεταξύ τους, μεγάλη επιφάνεια επαφής μεταξύ των δύο μερών.
καλη φαση να μπορεις να κανεις τισ ανωμαλες ιδεες σου πραγματικοτητα!!!!mkm είπε:Επειδή ψιλοασχολούμαι με ξυλουργικά κλπ είπα να δοκιμάσω να φτιάξω μια κιθάρα σε δικό μου σχέδιο, καθαρά για εμένα, με το πάχος του μπράτσου που θέλω, καμπύλες, contouring, logo κλπ.
Όρεξη υπήρχε, pro εργαλεία κλπ άφθονα και είπα να το βάλω μπροστά.
Αφού έκανα τις απαραίτητες web έρευνες, σχέδια και προμήθειες και μετά από περίπου ένα χρόνο.....έτοιμη!!!
ΜΚΜ custom guitar από 'μένα για 'μένα.
Μαόνι σώμα, bolt-on μαόνι μπράτσο, έβενος ταστιέρα, kent armstrong pups, prs wiring (5 position rotary), 24.75'' κλίμακα.
Τώρα έχει wraparound αλλά την τρύπησα προκειμένου να μπορώ να βάζω και tru-body γέφυρα...
Είπα να την κάνω bolt-on και να φτιάξω δύο μπράτσα, ένα λεπτό και ένα πιο παχύ για να αλλάζω...