mkm
Παλιά καραβάνα
Επειδή ψιλοασχολούμαι με ξυλουργικά κλπ είπα να δοκιμάσω να φτιάξω μια κιθάρα σε δικό μου σχέδιο, καθαρά για εμένα, με το πάχος του μπράτσου που θέλω, καμπύλες, contouring, logo κλπ.
Όρεξη υπήρχε, pro εργαλεία κλπ άφθονα και είπα να το βάλω μπροστά.
Αφού έκανα τις απαραίτητες web έρευνες, σχέδια και προμήθειες και μετά από περίπου ένα χρόνο.....έτοιμη!!!
ΜΚΜ custom guitar από 'μένα για 'μένα.
Μαόνι σώμα, bolt-on μαόνι μπράτσο, έβενος ταστιέρα, kent armstrong pups, prs wiring (5 position rotary), 24.75'' κλίμακα.
Τώρα έχει wraparound αλλά την τρύπησα προκειμένου να μπορώ να βάζω και tru-body γέφυρα...
Είπα να την κάνω bolt-on και να φτιάξω δύο μπράτσα, ένα λεπτό και ένα πιο παχύ για να αλλάζω...
Όρεξη υπήρχε, pro εργαλεία κλπ άφθονα και είπα να το βάλω μπροστά.
Αφού έκανα τις απαραίτητες web έρευνες, σχέδια και προμήθειες και μετά από περίπου ένα χρόνο.....έτοιμη!!!
ΜΚΜ custom guitar από 'μένα για 'μένα.
Μαόνι σώμα, bolt-on μαόνι μπράτσο, έβενος ταστιέρα, kent armstrong pups, prs wiring (5 position rotary), 24.75'' κλίμακα.
Τώρα έχει wraparound αλλά την τρύπησα προκειμένου να μπορώ να βάζω και tru-body γέφυρα...
Είπα να την κάνω bolt-on και να φτιάξω δύο μπράτσα, ένα λεπτό και ένα πιο παχύ για να αλλάζω...