Τώρα χαλάρωσα και μπήκα να διαβάσω το νήμα.Σας το χω ξαναπεί και ξυινισατε τα μουτρα (μερικοι) ?
Όταν κατασταλάξεις και τελειωσεις με ένα κανάλι....π.χ μια κιθάρα και την γραψατε όπως θελετε....και ειστε φχαριστημένοι, τι την κρατατε με το guitar rig π.χ να τρεχει απο κατω.
Καντε την export σαν audio mixdown κιαι import σαν απλο wav που δεν πιανει τιποτα (ουτε ram ουτε χωρο).
Το ίδιο και τα Midi...καντε τα freeze ή και αυτα export -import ως wav.
O,τι υπολογιστη και να εχεις, θα φτασει καποτε σε ενα σημειο κορεσμου.
Ποιος ο λόγος να το κρατας το καναλι με το vst?
Δηλάδη αν είχατε να κανατε video......με, ο θεος ξέρει, ποσα κανάλαι , ΔΕΝ θα κανατε apply τα εφε που μπορει να τρεχουν και 5 ταυτόχρονα σε ένα κανάλι- απο κολορ κορεκτιον μεχρι ξερω εγω τι?
Θα το αφηνατε να τρεχει ετσι στο time line.....ασυμπίεστο;
Και 3 υπολογιστες της nasa να χατε θα κρασαραν (ενα μεσο video clip μου εχει 50 καναλια video... και μιλαμε για απλο HD....που να πάμε σε 4κ)
Σύνθεσε με GM. Και μετά τελειώνεις με VST.εδώ με πρόλαβες.
Αυτό ήθελα να σου πω.
Στο daw συνθέτω. Όπως πολύς κόσμος σήμερα.
Το daw είναι το πεντάγραμμο του κάποτε.
GM?Σύνθεσε με GM. Και μετά τελειώνεις με VST.
Και στο παραπέντε..κάποια στιγμή θα τελειώσει. Άρα ..θα συμφωνήσω ξανά με τον LK.
Το πεντάγραμμο βοηθάει πολύ. Ειδικά ξάπλα . Τετράδιο ή tablet. Εκεί στο κάποτε...είχαν κάτι πεντάγραμμα που τα έπαιρναν από την CMI. Τα Fairlight ?
General MIDI.GM?
general motors?
δεν είμαι καλός με το πεντάγραμμο. Πάντα διάβαζα εμπειρικά. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι που να βοηθάει σε καναπεδένια σύνθεση
Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι που να βοηθάει σε καναπεδένια σύνθεση
Αυτή είναι αντικειμενικά και για εμένα η καλύτερη μέθοδος. Και ας μην την κάνω.Συμφωνώ και επαυξάνω.
Σύνθεσε με GM. Και μετά τελειώνεις με VST.
ΑνάσκελαΤο θέμα είναι σε τι στάση είσαι στον καναπέ.
Μην μου ανοίγεις το στόμα τώρα ...
Ανάσκελα
Καποτε ηξερα και γω. Τωρα μονος μου συνθετωΡώτα τον cos_dr που ξέρει να συνθέτει με άλλη από πάνω του. :classic_tongue: