Congo Square blues band, Blue Cat trio + Special guests

Αστα αυτά και μην ψάχνεις για κομπλιμέντα.

Μια χαρά ήσασταν.

Μια ταλαντούχα και σωστή παρέα νέων μουσικών που βρέθηκαν ad hoc πάνω στη σκηνή για μερικά τραγούδια.

Και το κάνατε πολύ καλά.&-

Πολυ ομορφη βραδια! Συγχαρητηρια στις αλλες 2 μπαντες! Και ενα προσωπικο ευχαριστω στην Ευη για την προσκληση και στον BigAl για τη φιλοξενια ;)

Thanks audio και yameth για το πολυ ομορφο jam :)

Ευχαριστουμε και ολα τα παιδια (συμφορουμιτες και μη) που εδωσαν το παρον :)

υγ: ο μπασσιστας δεν ειναι της (βιολογικης) οικογενειας 8)

audiokostas είπε:
ούτε όταν ο dkall (με το μένος ενός audiophile hardcore) του φώναζε ότι καλά να πάθει αφού ακούει τον SF και αυτούς στους οποίους αρέσουν τα George L.
Πρέπει να πω πάντως πως αυτή για μένα ήταν η πιο καλτ στιγμή της βραδιάς μιας και προσωπικά δεν κατάλαβα εξ αρχής τι τον χάλασε και έφυγε κακήν κακώς και συγχισμένος. Εμπειρία ;D

Θενκς για τα καλά λόγια, τις ευχές και την παρέα. Προσωπικά πέρασα τα γενέθλιά μου με τον μόνο τρόπο που άξιζε :)

Όμορφη βραδιά.

Μπράβο σε όλους όσους βρέθηκαν πάνω στη σκηνή!

Η εικόνα του Audio με το πεντάχορδο κολάρο ήταν και θα παραμείνει-αν υπάρχουν ντοκουμέντα φώτο,βίντεο-σταθμός στην ιστορία της τέχνης.

distortion είπε:
Η εικόνα του Audio με το πεντάχορδο κολάρο ήταν και θα παραμείνει-αν υπάρχουν ντοκουμέντα φώτο,βίντεο-σταθμός στην ιστορία της τέχνης.
Ήσουν, είσαι και θα παραμείνεις καθίκι.

Για αυτό σ' αγαπάω.

distortion είπε:
Όμορφη βραδιά.

Μπράβο σε όλους όσους βρέθηκαν πάνω στη σκηνή!

Εδώ μιλάμε έχασα ένα μεγάλο μέρος της ιστορίας του Noizrock. :'(

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
O blue τα είπε όλα ;D ;D

Και το highlight της βραδιάς παραμένει μετά από μέρες το τζαμ στο τέλος με όσα αναφέρθηκαν (και παρατηρήσατε τι στικερ είχε η κιθάρα του αφεντικού έτσι; )  ;D

Ευχαριστούμε Alejandro+Ευη!

Ειχα καιρό να το διασκεδάσω τόσο που ούτε η τεχνική αστοχία με χάλασε! Το καλύτερο κατα την γνωμη μου σε αυτό το event ήταν η αίσθηση που είχες ότι συμμετείχαν όλοι απο κοινού. Κάτι που ενισχύθηκε απο τα all star noiz jam της έναρξης και της λήξης! Χάρηκα που μοιράστηκα το πάλκο με όλα τα παιδιά και επίσης που βρήκα την ευκαιρία να γνωρίσω μερικά ακόμα απο εδω μέσα που δεν είχα γνωρίσει σε παλαιότερες μπυροκατανύξεις, όπως τον blue και τον toneless.

Όσο για τους CSBB τους οποίους βέβαια συνεχάρην και προσωπικά, υπήρξαν χειμαρρώδεις όπως την πρώτη φορά που τους είδα, αν και με άλλη σύνθεση, στο Ροντέο μαζί με τους Blues Wire.

Εύχομαι σε επανάληψη!

O Νεστορας κινδυνεύει απο απουσίες...

shelter είπε:
O Νεστορας κινδυνεύει απο απουσίες...
Δυστυχώς δεν μπορούσα να΄ρθω, (γάμος 1ης εξαδέλφης-είμαι τόσο μικρός που έχω ανύπαντρες ξαδέλφες).

Αφ΄ενός μου αρέσουν τα μουσικά events, αφ΄ετέρου πετάω τη σκούφια μου για τη παρέα.

Νext time.

Προσωπικά πέρασα τα γενέθλιά μου με τον μόνο τρόπο που άξιζε :)
Nα τα εκατοστήσεις.

Σας ευχαριστούμε πολύ όλους!

μπράβο και από μένα στις μπάντες που ακολούθησαν, πέρασα πολύ ωραία!

audiokostas είπε:
Μια ταλαντούχα και σωστή παρέα νέων μουσικών που βρέθηκαν ad hoc πάνω στη σκηνή για μερικά τραγούδια.
τι είναι ad hoc?  ???

"Ad hoc is a Latin phrase which, literally, means "For this". It generally signifies a solution designed for a specific problem or task, non-generalizable, and which cannot be adapted to other purposes.

Common examples are organizations, committees, and commissions created at the national or international level for a specific task. In other fields the term may refer, for example, to a military unit created under special circumstances, tailor-made suit, a handcrafted network protocol or a purpose-specific equation. Ad hoc can also have connotations of a makeshift solution, inadequate planning, or improvised events."

Google (like Ebay) is your friend.  ;)

audiokostas είπε:
"Ad hoc is a Latin phrase which, literally, means "For this". It generally signifies a solution designed for a specific problem or task, non-generalizable, and which cannot be adapted to other purposes.

Common examples are organizations, committees, and commissions created at the national or international level for a specific task. In other fields the term may refer, for example, to a military unit created under special circumstances, tailor-made suit, a handcrafted network protocol or a purpose-specific equation. Ad hoc can also have connotations of a makeshift solution, inadequate planning, or improvised events."

Google (as Ebay) is your friend.  ;)
Και γώ νόμιζα πως ήταν μια λατινογενής νοηματική προσέγγιση που περιέγραφε την βιωματική και δύσκολη να περιγραφεί με όρους της καθομιλουμένης, κατάσταση όπου η στιλπνότητα  αλλά και πυκνότητα του αγαπητού blue επενεργούσε,ευεργετικά και με καλοσύνη πάνω μας.  8)

Αν και υπολόγιζα να έρθω τελικά γιοκ, ας όψεται η δουλειά.

Έστω λέιτερ χρόνια πολλά Εύη  :)

Περιμένω ΠΑΝΚ βίντεοζ  :P

Nestoras είπε:
Nα τα εκατοστήσεις.
Έστω λέιτερ χρόνια πολλά Εύη  :)
Ευχαριστώ!

Περιμένω ΠΑΝΚ βίντεοζ  :P
κ εγώ!!

Επίσης μια παράκληση, ξέρω ότι κάποιοι πήρατε φωτογραφίες, βίντεο και άλλο οπτικοακουστικό. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου με πι εμ γιατί τα θέλω ΟΛΑ.
:) :)

Πολύ ωραία βραδιά με μπόλικο groove και αρκετή μπύρα... η εικόνα του audiokosta

με 5χορδο neck through μπουτικόμπασο όμως, δυστυχώς θα μείνει χαραγμένη στην

μνήμη όλων μας ;D

Χρόνια πολλά Εύη!

Jasemeister είπε:
Αν και υπολόγιζα να έρθω τελικά γιοκ, ας όψεται η δουλειά.
Η οργάνωση έκτακτης μπυροποσίας είναι ο καλύτερος τρόπος να επανορθώσεις ;)

Trending...

Νέα θέματα

Back