Clips - Link τραγουδιών σε άλλα sites δεν επιτρέπονται

Yameth

Jack of all trades
Moderator
Staff member
Ανεβάστε τα δικά σας κομμάτια εδώ για συζήτηση και σχόλια. Link τραγουδιών σε άλλα sites δεν επιτρέπονται.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
yameth είπε:
Link τραγουδιών σε άλλα sites δεν επιτρέπονται.
Έχω χάσει κάποιο επεισόδειο? Καινούργιο είναι αυτό? Τόσο καιρό δεν κάνουμε link σε Myspace και Soundclick?

Δηλ εάν θέλουμε να ποστάρουμε και ένα video μας για σχολιασμό δεν μπορούμε να το ανεβάσουμε στο Youtube?

Αν θελετε να προβαλετε τη δουλειά σας και ν' ακούσετε το χειροκρότημα υπάρχει το Bandstand. Τα Clips βρίσκονται για εποικοδομητικό σχολιασμό και τεχνικές διορθώσεις.

Αν λοιπόν δεν είναι ανεβασμένα εδώ τα αρχεία παύει να ισχύει οποιαδήποτε κουβεντα προκύψει όταν τα αρχεία αυτά αφαιρούνται από τα ενδιάμεσα site. Αν ρίξεις μια ματιά πιό πίσω θα δεις ότι πολλά θεματα δεν έχουν πια αφετηρία και θέλουν απλά σβήσιμο.

Δεν ξανακανω jam. Το Hard Rock Jam το ειχαμε ανεβασμενο στο Box γιατι ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕ να το ανεβασω στο Noiz...

playloud είπε:
Δεν ξανακανω jam.
ΟΚ. Δική σου επιλογή.
Δεν βλέπω για πιό λόγο δεν μπορεσες να τα ανεβασεις εδώ.

Υ.Γ. Τωρα το είδα ότι "ξεπέρασες το όριο" και δεν σου επέτρεψε το upload. Εχεις δίκιο, ανέβασα το όριο ήδη, ενώ τα κομμάτια που προέκυψαν στο jam δεν πρέπει να είναι χαμένα κάπου στην 13η σελίδα... ψάχνοντας. Θα πρέπει να τα ανεβάσω στην πρώτη και όποιος θελει να διαβασει την διαδικασία να πάει βαθύτερα.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
yameth είπε:
Αν ρίξεις μια ματιά πιό πίσω θα δεις ότι πολλά θεματα δεν έχουν πια αφετηρία και θέλουν απλά σβήσιμο.
Σωστό. Απλά θυμάμαι παλιά που είχα δοκιμάσει να ανεβάσω στο Noiz, έτρωγα πόρτα και πήγα στη λύση του Soundclick. (Δεν ξέρω εάν έφταιγε το Mac μου ή το Noiz...). Θα ξανακάνω μια δοκιμή.

playloud είπε:
Δεν ξανακανω jam. Το Hard Rock Jam το ειχαμε ανεβασμενο στο Box γιατι ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕ να το ανεβασω στο Noiz...

Σωστό. Απλά θυμάμαι παλιά που είχα δοκιμάσει να ανεβάσω στο Noiz, έτρωγα πόρτα και πήγα στη λύση του Soundclick. (Δεν ξέρω εάν έφταιγε το Mac μου ή το Noiz...). Θα ξανακάνω μια δοκιμή.
Είναι θέμα μεγέθους και πλήθους αρχείων. Ενα πενταλεπτο mp3 clip στα 192, γενικά "χωράει" ν' ανέβει.  :)

Θα μπορούσατε να το ξεπεράσετε με 2 διαδοχικά post όπως έκανα στο Gilmour jam.

(Εν τω μεταξύ, κι εμείς θα μπορούσαμε να επανεξετάσουμε το όριο μεγέθους των αρχείων ανά post)

Ελπίζω μόνο να γίινεται κατανοητό το πόσο σημαντικό είναι αυτό που λέει ο yameth.

Ok boss με επεισες, αντε βρε χαλαλι :)

Αν κανεις την παρεμβαση και βαλεις τα κομματια του jam στην πρωτη σελιδα σε ευχαριστω, αν και τωρα περασε η "δοξα" του.

Σιγα σιγα, να αδειασω (που χλωμο το βλεπω) απο δουλειες και παιξιματα και θα προετοιμασω το ενδοξο 2ο Hard Rock Jam

playloud είπε:
Ok boss με επεισες, αντε βρε χαλαλι :)

... θα προετοιμασω το ενδοξο 2ο Hard Rock Jam

μακάρι!  ;) Ανυπομονώ...

και φυσικά θα ήταν ωραία ιδέα ένα Gilmour Jam 2..... :D :D :D :D :D

ειναι 5 mb  το όριο κ σ'αυτα με 192 δεν παζει να πάρεις 5 λεπτά αλλα βαριά 3 λεπτα.Τώρα που θα το ανεβάσετε δεν ξέρω κ γώ αλλα σχεδον ποτε δεν βαζω επισης εδω για τον λογο αυτο της πορτας.

Εδω τρώμε πόρτα στα μηνύματα, αν ειναι λιγοτερο απο λεπτό ή γενικα κ να περάσει το λεπτό πάλι Χ μας δίνει κ πρεπει να ανοιγοκλείσουμε τον mozilla, δε θα τρώμε στα δεδομενα που πιάνουν κ χώρο?Γίνεται τπτ με αυτο?Εχει ξανααναφερθει στο παρελθόν.

Εγώ είμαι ΟΚ που ανέβασα και ως συνημμένο στο post μου και στο mediafire ?

Δεν μπορώ να το τροποποιήσω το post σε περίπτωση που είμαι φάουλ.

Μιας και τώρα το είδα... Εγώ που έχω δική μου σελίδα (www.nikolas-sideris.com) δεν έχω απολύτως καμμία όρεξη να ανεβάζω αλλού τα κομμάτια μου για διαφόρους λόγους. Αφού η σελίδα ΕΙΝΑΙ ιδιόκτητη και ΔΕΝ θα εξαφανιστεί, (δεν είναι soundclick, κλπ) υπάρχει κάποιο πρόβλημα;

Tα Clips δεν είναι Showroom. Στηνεται μια κουβεντα εποικοδομητική πανω σε ένα αρχείο. Αν δεν υπάρχει το αρχείο, δεν υπάρχει λογος κουβέντας.

Τι παει να πει δε εχεις όρεξη...  ;D αφού εχεις όρεξη για κριτική! Και το αρχείο είναι μέρος μιας ολοκληρωμενης τοποθετησης. Κι αν είσαι εξαιρεση και εχεις δικό σου σέρβερ, οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα. Δεν είναι λόγος αυτός για να συζητάμε τωρα. Εκτός και αν τιθεται θεμα πνευματικων δικαιωματων, οπότε και παλι δεν θα επρεπε να ανεβει εδώ χωρις συγκαταθεση του δημιουργου.

yameth είπε:
αφού εχεις όρεξη για κριτική! Και το αρχείο είναι μέρος μιας ολοκληρωμενης τοποθετησης.
Συμφωνώ με τη λογική του θέματος αλλά νομίζω ότι ξεπερνιεται από την πρακτική. Τι θέλω να πώ...πολλά θέματα στηρίζονται σε βίντεάκια Youtube, ή φωτογραφίες από άλλα sites κλπ. που και δεν μπορείς να τα ανεβάσεις στο Noiz αλλά και που δεν έχεις καμμία εγγύηση ότι θα είναι ενεργά. Επίσης πολλά παλιά θέματα στο Noiz (εξ ου νομίζω και και η τοποθέτηση του αφεντικού) δεν βγάζουν πιά νόημα, λόγω έλλειψης στοιχείων...δεν θα ήταν χρήσιμο να γίνεται και ένα ξεσκαρτάρισμα?

Τεςπα...πειθαρχώ.

yameth είπε:
Εκτός και αν τιθεται θεμα πνευματικων δικαιωματων, οπότε και παλι δεν θα επρεπε να ανεβει εδώ χωρις συγκαταθεση του δημιουργου.
Φυσικά δεν τίθεται θέμα καταπάτησης δικαιωμάτων!
Αλλά τίθεται θέμα απολύτου ελέγχου των κομματιών (μου). Στο κάτω κάτω, δεν είναι παράλογο να βάλω κάτι, να το ακούσει ο κοσμάκης, να μου πει τη γνώμη του, να πάρω τη βοήθεια και μετά να πάει όπου πρέπει να πάει το κομμάτι (και άρα κάποιο NDA ή work for hire contract να μου απαγορεύει να το βγάλω).

Τέλος πάντων, ψιλικά μου φαίνεται η κουβέντα πράγματι. Άρα δεν πολυ υπάρχει λόγος συνέχειας. :) Κι εγώ θα πειθαρχήσω! ;)

Δεν μπορω να καταλαβω ακριβως τι ζητατε.ανεβασα ενα κομματι μου εχθες,απο boxnet.εννοειτε πως δεν επιτρεπεται? ???και που τα ανεβαζουμε?

yameth είπε:
Στο Noiz. Αφού εδώ ζητάς τη γνώμη μας γιατί το ανεβάζεις αλλού;
Ευχαριστως να το ανεβασω στο Noiz,αλλα δεν βλεπω τον τροπο ???αν μπορειτε να μου υποδειξετε τι πρεπει να κανω?ευχαριστω.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back