Ανεβάστε τα δικά σας κομμάτια εδώ για συζήτηση και σχόλια. Link τραγουδιών σε άλλα sites δεν επιτρέπονται.
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ανεβάστε τα δικά σας κομμάτια εδώ για συζήτηση και σχόλια. Link τραγουδιών σε άλλα sites δεν επιτρέπονται.
Έχω χάσει κάποιο επεισόδειο? Καινούργιο είναι αυτό? Τόσο καιρό δεν κάνουμε link σε Myspace και Soundclick?yameth είπε:Link τραγουδιών σε άλλα sites δεν επιτρέπονται.
ΟΚ. Δική σου επιλογή.playloud είπε:Δεν ξανακανω jam.
Σωστό. Απλά θυμάμαι παλιά που είχα δοκιμάσει να ανεβάσω στο Noiz, έτρωγα πόρτα και πήγα στη λύση του Soundclick. (Δεν ξέρω εάν έφταιγε το Mac μου ή το Noiz...). Θα ξανακάνω μια δοκιμή.yameth είπε:Αν ρίξεις μια ματιά πιό πίσω θα δεις ότι πολλά θεματα δεν έχουν πια αφετηρία και θέλουν απλά σβήσιμο.
playloud είπε:Δεν ξανακανω jam. Το Hard Rock Jam το ειχαμε ανεβασμενο στο Box γιατι ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕ να το ανεβασω στο Noiz...
Είναι θέμα μεγέθους και πλήθους αρχείων. Ενα πενταλεπτο mp3 clip στα 192, γενικά "χωράει" ν' ανέβει.Σωστό. Απλά θυμάμαι παλιά που είχα δοκιμάσει να ανεβάσω στο Noiz, έτρωγα πόρτα και πήγα στη λύση του Soundclick. (Δεν ξέρω εάν έφταιγε το Mac μου ή το Noiz...). Θα ξανακάνω μια δοκιμή.
playloud είπε:Ok boss με επεισες, αντε βρε χαλαλι
... θα προετοιμασω το ενδοξο 2ο Hard Rock Jam
Συμφωνώ με τη λογική του θέματος αλλά νομίζω ότι ξεπερνιεται από την πρακτική. Τι θέλω να πώ...πολλά θέματα στηρίζονται σε βίντεάκια Youtube, ή φωτογραφίες από άλλα sites κλπ. που και δεν μπορείς να τα ανεβάσεις στο Noiz αλλά και που δεν έχεις καμμία εγγύηση ότι θα είναι ενεργά. Επίσης πολλά παλιά θέματα στο Noiz (εξ ου νομίζω και και η τοποθέτηση του αφεντικού) δεν βγάζουν πιά νόημα, λόγω έλλειψης στοιχείων...δεν θα ήταν χρήσιμο να γίνεται και ένα ξεσκαρτάρισμα?yameth είπε:αφού εχεις όρεξη για κριτική! Και το αρχείο είναι μέρος μιας ολοκληρωμενης τοποθετησης.
Φυσικά δεν τίθεται θέμα καταπάτησης δικαιωμάτων!yameth είπε:Εκτός και αν τιθεται θεμα πνευματικων δικαιωματων, οπότε και παλι δεν θα επρεπε να ανεβει εδώ χωρις συγκαταθεση του δημιουργου.
Ευχαριστως να το ανεβασω στο Noiz,αλλα δεν βλεπω τον τροπο ???αν μπορειτε να μου υποδειξετε τι πρεπει να κανω?ευχαριστω.yameth είπε:Στο Noiz. Αφού εδώ ζητάς τη γνώμη μας γιατί το ανεβάζεις αλλού;