Charvel Traditional

Bullfrog

Μόνιμος θαμώνας
Παιδιά χρειάζομαι ό,τι πληροφορία-γνώμη υπάρχει για τη συγκεκριμένη κιθάρα:

-Made in Japan

-Alder body with a quilted Maple top

-San Dimas style neck (thin and wide)

-Bolt on quartersawn Maple neck

-rosewood fingerboard

-Seymour Duncan® Hot Rails™ Stacked Humbucker in the neck position, Seymour Duncan® Cool Rails™ Stacked Humbucker in the middle, Seymour Duncan® SH14 Jazz™ Humbucker in the bridge

-JT580 LP Double Locking 2-Point Tremolo

π.χ θα μπορούσα να παίξω πιο ήρεμα πράγματα (Bluesοειδή κλπ);

Δεν γνωρίζω τίποτα για τους μαγνήτες.

Ευχαριστώ!!

και ποσο παει το μαλλι?(εμφανισιακα,δεν ειναι του γουστου μου)

Χμμμ...καλή φαίνεται!Οι charvel δε είναι αμερικάνικες όλες ή λάθος κάνω?Τώρα για blues που λες, δεν ξέρω δεν είναι και η πιο κατάλληλη κιθάρα...Γιατί δεν κοιτάς στις fender? Υπάρχουν πολλοί συνδυασμοί μαγνητών, χρωμάτων, αμρικάνικες, μεξικάνικες...Ότι θες! :D

Ουφφφφ, τι κίνηση ήταν αυτή της επιστροφής ρε παιδιά!!!!

Anyway, ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

JaYmZ_HetFielD έχω κακό παρελθόν με Fender και δεν ξέρω αν θα επιλέξω ξανά αυτή τη λύση.

Αν και δεν χωνεύω γενικά τις Japan Charvel-Jackson,αυτή έχει...προοπτικές.Δύο ενστάσεις έχω μόνο:

1ον,το τρέμολο δεν είναι καλής ποιότητας,δεν ξέρω άν θα σου τύχει κάτι της προκοπής.

2ον,Hot Rails των 10k επάνω με Jazz των 7,9k κάτω;...πολύ "ανισόρροπο" μου φαίνεται....και ειλικρινά δεν ξέρω πως θα ακούγεται.Καλύτερα να την βρείς και να την ακούσεις πρώτα....Όσον αφορά τα blues,μιας και όλοι αυτοί είναι 4-conductor,τουλάχιστον μπορείς να την ρυθμίσεις ώστε να "σπάς" τους μαγνήτες στις θέσεις 2-4 για ένα πιο stratocaster ήχο.

Δεν πρόκειται να συνεχίσω ένα τέτοιο θέμα συζήτησης περι αγοράς κιθάρας, αν και οι συμβουλές σας μου είναι πολύτιμες. :)

Υπάρχουν ήδη πολλά post σχετικά, και καλό θα ήταν να μη σας απασχολήσω και εγώ.

Ευχαριστώ!!

Trending...

Νέα θέματα

Back