ξεκινα βαζοντας ενα base plate κατω απο το μαγνητη (οπως εχουν οι tele) βγαζει ο Lindy Fralin αλλα και οποιοδηποτε κομματι ατσαλι να βαλεις (π.χ τη λαμα απο ενα σπασμενο ψαλιδι) θα ακουσεις διαφορα (περισσοτερα μεσαια και "παχος" στη νοτα)Με εξαιρεση τον ssl3 και ssl5 δυστυχως δεν εχω ακουσει κατι αλλο που να μην γελαν και οι καρεκλες στην θεση bridge
Η πρόταση του YJM Fury Bridge pickup είναι πολύ καλή που έκανε ο φίλος Moisiadis,αν και εγώ προτιμώ τον Dimarzio YJM H-3,τον οποίο έχω και στη γέφυρα της δικής μου Strat (Alder body,maple neck/fretboard) και είμαι υπερευχαριστημένος.ppanousos είπε:Alder-Rosewood,δεν εχω αλλους μαγνητες,τωρα την φτιαχνω.Classic hard rock ειναι το στυλ μου.Δεν παιζω με high gain settings
Ο OP λέει πως δεν έχει μαγνήτες και τώρα θα βάλει.Dreamdancer είπε:H να μη αλλαξεις καν μαγνητες αλλα να κανεις κατι σαν και αυτο:
http://www.youtube.com/watch?v=oTNlbJksTu8
Βασικα ειπε οτι δεν θελει humbuckers επομενως η μοντα αυτη θα δουλεψει για οτι single coils αποφασισει να βαλει.Ετσι θα εχει την strat με τους κανονικους ηχους της αλλα οταν γυριζει ενα διακοπτακι θα εχει καποιους συνδιασμους αυτων σε series πραγμα που θα του δινει το εξτρα grit που θελει για συγκεκριμενες καταστασειςBillTrantos είπε:Ο OP λέει πως δεν έχει μαγνήτες και τώρα θα βάλει.
ο Ηs3 ειναι για τεζαρισμενους ενισχυτες και πεταλι μπροστα για να βγαζει αυτον τον glassy lead ηχο που δεν βρωμιζει με τιποτα.Δεν ειναι για αυτο που θες εσυ.Oσο gain του βαζεις τοσο καλυτερος γινεται....εσυ ετσι και αλλιως ειπες οτι θες single coils.ppanousos είπε:Αν και ξερω πως ειναι τελειως υποκειμενικο το θεμα ηχου,ο HS3 ειναι οτι χειροτερο εχω ακουσει σε μαγνητη.Δεν ειναι μονο το θεμα του output που ειναι πολυ χαμηλο(σε βαθμο που να ειναι αχρηστος) αλλα και οτι ειναι τελειως "κουφος" στο θεμα δυναμικων της πενας.Αλλα και παλι επαναλαμβανω οτι ειναι απλα η γνωμη μου
εγω βαζω κολλα UHU... ;D....johnps είπε:SF..λαμα ατσαλι που αναφερεις χρειαζεται κατι για να μενει πανω [ η μαλλον ..κατω ] απο το μαγνητη η απλως κολλαει απο μονο του ?