Μπράτσο για ακουστική!

Eneekay

Θαμώνας
Καλησπέρα σε όλους!

Μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να βρω (σελίδες στο internet) μπράτσα για ακουστική κιθάρα? Συγκεκριμένα για OVATION κιθάρα ψάχνω... Οποιαδήποτε πληροφορία θα ήταν πολύ χρήσιμη!

Superfunk είπε:
δεν υπαρχουν (μονο για ηλεκτρικες bolt on κιθαρες θα βρεις).
Σοβαρά?? Οπότε, σε περίπτωση που χρειαστεί άλλαγμα, πρέπει κάποιον να μου φτιάξει ή να πάω την κιθάρα στην αντιπροσωπεία...

Eneekay είπε:
δεν υπαρχουν (μονο για ηλεκτρικες bolt on κιθαρες θα βρεις).
Σοβαρά?? Οπότε, σε περίπτωση που χρειαστεί άλλαγμα, πρέπει κάποιον να μου φτιάξει ή να πάω την κιθάρα στην αντιπροσωπεία...
αντιπροσωπια? χαχαχα

κ τι ειναι ρε σ μπουζι να στο αλαξουν!

εδω ενα οργανο δεν ξερουν να σεταρουν για να δοκιμασεις σαν ανθρωπος.....

πες μας τι φαση ειναι κ τι ακριβως θες να κανεις γιατι μπορει στην τελικη να ειναι καλυτερα να παρεις καινουρια κιθαρα  ;)

Γιατι να χρειαστει αλλαγμα? :o

Αν "χαλασει" (αλλα ΓΙΑΤΙ να χαλασει?) τοτε καλυτερα να παρεις μια καινουργια μια και αλλαγη μπρατσου σε μια τετοια κιθαρα ισως κοστισει περισσοτερο απο την ιδια την κιθαρα.... ;)

bluezlick είπε:
αντιπροσωπια? χαχαχα

κ τι ειναι ρε σ μπουζι να στο αλαξουν!

εδω ενα οργανο δεν ξερουν να σεταρουν για να δοκιμασεις σαν ανθρωπος.....
Ποιοί ? Γιατι αν μιλάς για το Ζοζέφ, θα συμφωνήσω πως έχει ένα κάρο στραβά κι ανάποδα, αλλά ποτέ μα ποτέ δεν εχω δεί κιθάρα σε κακή κατάσταση, ή ασετάριστη. Γίνε πιο συγκεκριμένος πλίζ.

Ποιοί ? Γιατι αν μιλάς για το Ζοζέφ, θα συμφωνήσω πως έχει ένα κάρο στραβά κι ανάποδα, αλλά ποτέ μα ποτέ δεν εχω δεί κιθάρα σε κακή κατάσταση, ή ασετάριστη. Γίνε πιο συγκεκριμένος πλίζ.

κακη κατασταση εννοω ασεταριστη τπτ αλλο

δλδ χορδες στο θεο κ γενικα κακα ρυθμισμενη ωστε να δοκιμαζεις κ να μην μπορεις να παιξεις ευκολα.

Από τέτοια παραδείγματα είναι γεμάτος ο τόπος!

Γενικά λίγοι έχουν σωστά σεταρισμένες κιθάρες στο μαγαζί τους, αν το καλοσκευτείς είναι και κομματάκι δύσκολο να έχεις όλες τις κιθάρες αξιοπρεπώς σεταρισμένες, αν και σε μερικούς έχω δει κιθάρες-τόξα. Απαράδεκτόν.

Σήμερα θα την πάω στον Fret... Έχει πρόβλημα intonation, είμαι από επαρχία και την είχα πάει σε ένα τύπο που φτιάχνει όργανα. Ο οποίος μου είπε ότι έχει στραβώσει  το μπράτσο κ ότι ίσως να θέλει καινούριο γιατί δεν θα μπορεί να το φτιάξει εντελώς. Δεν είμαι κ πολύ σχετικός από τέτοια θέματα.

Eneekay είπε:
Σήμερα θα την πάω στον Fret... Έχει πρόβλημα intonation, είμαι από επαρχία και την είχα πάει σε ένα τύπο που φτιάχνει όργανα. Ο οποίος μου είπε ότι έχει στραβώσει  το μπράτσο κ ότι ίσως να θέλει καινούριο γιατί δεν θα μπορεί να το φτιάξει εντελώς. Δεν είμαι κ πολύ σχετικός από τέτοια θέματα.

Eμένα αυτό μου ακούγεται...κάπως.

Εννοώ ότι η ζημιά θα πρέπει να είναι πολύ χοντρή για να μη διορθώνεται ουτε με neck reset και να θέλει καινουργιο μανίκι....για ρώτα και σε άλλους μάστορες, πιθανόν να θέλει να σε πιασει κότσο...πιθανόν και όχι.

Δε μπορώ να είμαι και σίγουρος, καθότι δεν είμαι οργανοποιός και να ήμουνα, μαντεψιές με υπολογιστή δε θα έκανα.

Απλώς όποτε ακους εξτριμ διαγνώσεις (και ανάλογα κόστη) κράτα και μια πισινή....

OK! Eυχαριστώ! Ναι και γω το σκέφτηκα ότι μπορεί να θέλει απλώς να βγάλει φράγκα. Θα το πάω λογικά σήμερα ή αύριο στον Dr. Fret να μου πει κ αυτός τι παίζει.

Trending...

Νέα θέματα

Back