chorus και tremolo έχω, αν και τα χρησιμοποιώ σπανίως..phaser είχα, αλλά δεν τρελάθηκα..για τα υπόλοιπα, ότι διαθέτει το zoom B3cigaret13 είπε:offtopic αλλά δεν αντέχω αν δεν το γράψω θα σκάσω.... :-X ;D
Άντε και με δυό τρία chorus, ένα flanger και ένα phaser... >8) ;D ;D ;D Για τα rotator, vibrato και tremolo έχεις καιρό, μικρός είσαι ακόμα.... :laugh:
Βγάλε και την μπαταρία, για να είσαι σίγουρος ότι δεν θα έχεις παρεμβολές που αλλοιώνουν τον ήχο.Spyros Delta είπε:Συνδεσε την κιθαρα σου με το input του ενισχυτη και συνδεσε το input του metal zone με το output του metal zone. (true bypass)
Υπονοείς κάτι για το υπέροχο αυτό πεταλάκιον σύντεκνε.....?Spyros Delta είπε:Συνδεσε την κιθαρα σου με το input του ενισχυτη και συνδεσε το input του metal zone με το output του metal zone. (true bypass)
Οι συντεκνοι απο Χανια θα καταλαβουν με το βιντεο τι υπονοωcigaret13 είπε:Υπονοείς κάτι για το υπέροχο αυτό πεταλάκιον σύντεκνε.....?
Καλό είναι, αλλά μου ερέθιζε το δέρμα, και πήρα αυτό.cigaret13 είπε:Υπονοείς κάτι για το υπέροχο αυτό πεταλάκιον σύντεκνε.....?
Ελα πολυ φασαρια εχει γινει με το μπρικι.mustafank είπε:Καταρχήν, να σας ευχαριστήσω όλους για τον κόπο να απαντήσετε.
Επί του θέματος, οφείλω να ομολογήσω ότι είμαι λίγο μπερδεμένος. Αυτό που θέλω είναι να παρακάμψω εντελώς την προενίσχυση του ενισχυτή και να συνδεθώ, απευθείας, στον τελικό.
Ωστόσο, ο Ledge προτείνει διαφορετική συνδεσμολογία από τους kwsta79 και gkourmoul1.
??? ??? ;D ;D ??? ???
Η χρήση του mt2 θα είναι σε κάνα δυο κομμάτια σε λάηβ, που θέλω να έχω τέτοιου στυλ (και όχι τα συνήθη μου φαζαριστά) ρυθμικά (οπότε το guitar rig απορρίπτεται ως λύση)Spyros Delta είπε:Ελα πολυ φασαρια εχει γινει με το μπρικι.
Στο βιντεο ο μαλλιας εχει το βισμα στην κιθαρα μετα στο MZ και το βαζει μια στο return (παρακαμπτει τελειως τον προενισχυτη) μια στο input
Τετοιο ηχο βγαζεις και με το guitar rig, δεν χρειαζεται να τα χωσεις και να παρεις ενισχυτη για να βαζεις το τσιριχτηρι στον τελικο του.
Δεν ανεφερα το guitar rig ως λυση, αλλα ως point of reference απαισιοτητας.mustafank είπε:Η χρήση του mt2 θα είναι σε κάνα δυο κομμάτια σε λάηβ, που θέλω να έχω τέτοιου στυλ (και όχι τα συνήθη μου φαζαριστά) ρυθμικά (οπότε το guitar rig απορρίπτεται ως λύση)
![]()
Κοιτα με την κλασσικη μεθοδο (δηλ. την κιθαρα σου καρφωμενη στον προενισχυτη του ενισχυτη σου και το μεταλ ΖΩΟΝ στη λουπα ) σκοτωνεις ΟΛΕΣ τις γατες τις γειτονιας με ενα απλο λα ματζορε ΠΑΝΚ.mustafank είπε:Το πιο πιθανόν είναι να πειραματιστώ και με τις 2 συνδεσμολογίες, να δω ποια θα μου κάτσει καλύτερα.