Boss Gt-10 BASS (HELP)

bs_ane

Θαμώνας
Καλησπερα σε ολους.Πηρα την Boss Bt-10 και θελω μεγαλη βοηθεια για να φτιαξω ηχους.Εχει πολλα πραγματα και επιλογες.Θελω καθαρα μπασσα με ογκο περιπου.Μπορει καποιος να βοηθησει??

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
bs_ane είπε:
Καλησπερα σε ολους.Πηρα την Boss Bt-10 και θελω μεγαλη βοηθεια για να φτιαξω ηχους.Εχει πολλα πραγματα και επιλογες.Θελω καθαρα μπασσα με ογκο περιπου.Μπορει καποιος να βοηθησει??
Μηπως εννοεις τη GT-10B; Σε τετοια μηχανηματα, καλως η κακως, πρεπει να διαβασεις σε βαθος το manual για να βγαλεις καλο ηχο. Ριξε μια ματια στα presets για να δεις αν καποιο σε καλυπτει μεχρι να μαθεις να τη δουλευεις.

ναι αυτην εννοω.το παλευω με το εγχειριδιο.απλα απο οτι εχω μαθει στα σκυλαδικα οι μπασιστες οι περισσοτεροι παιζουν με πεταλιερες κυριως και βγαζουν τελειο ηχο.μπας και μπορει καποιος να βοηθησει να βγαλω τετοιο ηχο περιπου.

εννοω φιλε μου,οτι αυτοι βγαζουν πολυ καλο ηχο.εγω θελω να σεταρω την πεταλιερα.εχει πολυ πραμα και χρειαζομαι καποια βοηθεια

Τίποτα από τα εργοστασιακά δεν σου κάνει;

Μήπως φταίει κάτι άλλο;

Αν όχι, τότε θέλει ψάξιμο. Όμως, μπορούν να σε βοηθήσουν από το κατάστημα που την αγόρασες γι'αυτό που ζητάς. Μάλλον.

Ο "τέλειος" ήχος είναι υποκειμενικός που λες...

δεν ξέρω τι θες για να σου πω τι να ρυθμίσεις! αυτό που θα πρότεινα είναι να κάνεις δοκιμές σε ΕΝΑΝ ενισχυτή με σταθερές ρυθμίσεις ώστε να την μάθεις. Από κει και πέρα όπως είπαν στο μαγαζί που την αγόρασες. Αν και νομίζω ότι ΜΟΝΟ εσύ θα το καταφέρεις ψάχνοντάς το...

;)

το ασχημο ειναι πως δεν εχω δικο μου ενισχυτη!!οταν παιζω σε διαφορους ενισχυτες παιζω στην λουπα του ενισχυτη.

πηραματίσου με τα ακουστικά! ούτως η άλλος ο οποιοσδήποτε όταν είναι να παίξει σε ξένο ενισχυτή πειράζει τη χροιά!

ισχυει οτι οταν παιζεις στην λουπα του ενισχυτη παιζεις ακριβως με τον ηχο της πεταλιερας????

η λούπα τι είναι???

για να πάρεις παρθένο ήχο πρέπει να βάλεις όλους τους ροοστάτες του εκουαλάιζερ στη θέση 12!

απο κει και πέρα έχει πάντα το χρώμα του ενισχυτή...

Αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις τις προενισχύσεις η πεταλιέρα πρέπει να μπεί στη λούπα. Αν θες μόνο εφφέ/πετάλια κλπ. τότε κατευθείαν στο input. Και αν θες να βγάλεις καλό ήχο δεν υπάρχει συνταγή. Στρώσου και διάβασε το manual και πειραματίσου. Ειδικά η GT10 θέλει αρκετές ώρες "μελέτης" για να τη μάθεις.

στο return στην λουπα το βαζω.χρησιμοποιω προσομοιωσεις ενισχυτων που εχει μεσα κ παιζω και με ορισμενα εφφε.στην λουπα ομως βγαινει ο ηχος οπως βγαινει απο την πεταλιερα ή περνει την χροια του καθε ενισχυτη???

bs_ane είπε:
στο return στην λουπα το βαζω.χρησιμοποιω προσομοιωσεις ενισχυτων που εχει μεσα κ παιζω και με ορισμενα εφφε.στην λουπα ομως βγαινει ο ηχος οπως βγαινει απο την πεταλιερα ή περνει την χροια του καθε ενισχυτη???
Βάζοντάς τη στη λούπα παρακάμπτεις την προενίσχυση του ενισχυτή και τον χρησιμοποιείς ουσιαστικά σαν τελικό. Όπως και να'χει, ο ήχος δεν θα είναι ίδιος γιατί "χρωματίζεται" από τον ενισχυτή, όπως επίσης και από τα μεγάφωνα της καμπίνας που χρησιμοποιείς. Οπότε αν κάτσεις και μάθεις καλά την πεταλιέρα μπορείς να βγάλεις μερικές βασικές ρυθμίσεις και να τις tweak-άρεις ανάλογα με τον εκάστοτε ενισχυτή που παίζεις.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back