Blues Για να Χαλαρώσουμε.

Jazzjoker είπε:
Χειροκροτώ και Korgious και υπόσχομαι σοβαρές ποσότητες σκατς το βραδάκι με αυτά που ανέβασε.

Έως τότε ανεβάζω και τη δική μου βερσιόν και φεύγω να πάω για κούρεμα (κυριολεκτικά).
Μ' άρεσε και αυτό.

Πολύ.! :'(

Jazzjoker είπε:
Ευχαριστώ. Ο εξοπλισμός είναι: American Special Tele -> Boss CS-3 compressor/sustainer -> TS9 Tubescreamer -> Deluxe Reverb reissue -> SM57.

ακριβώς αυτό που λέει και ο Nestoras για τον ήχο!!! Με το guitar rig όσο και να το παλέψεις δεν συγκρίνεται με λάμπα και μικρόφωνο.... :-[ :-[

Με βλέπω για μικρόφωνο.... το Shure που λές, πόσο περίπου κάνει?

Γιατί κλάνει ένα γατί. Ε δεν μπορούσα να μην το πω ;D αγαπητέ τρομερέ πληκτρά.

Νέστωρ ευχαριστώ. Είμαι συναισθηματικός τύπος, τι να κάνω.

Jazzjoker είπε:
Γιατί κλάνει ένα γατί. Ε δεν μπορούσα να μην το πω ;D αγαπητέ τρομερέ πληκτρά.

Νέστωρ ευχαριστώ. Είμαι συναισθηματικός τύπος, τι να κάνω.
Άστον, γιατί τη Κυριακή που μας πέρασε ήρθε στο στουντιάκι και τον έγραψα. Εντός ολίγου θα τα πούμε!. :D

Korgious είπε:
Δεν πιανεται αυτο !!!...ε!...ε!! :o

γεια σας ηρθα..γεια σας παιζουμε..γεια σας...μας ηχογραφησατε...
Έτσι ήμαστε 'μεις. Όλοι οι άλλοι που ήρθαν τι νομίζεις, μελετάγανε 2 'βδομάδες πρίν?. ;D

Καλά ήστε απίστευτοι, έχω ακούσει τα τελευταία 3 θέματα πάνω στο backing track του Pascal και έχω πάθει.

Γ@μώτο, τώρα με τη δουλειά και τις πρόβες δεν έχω χρόνο να γράψω, αλλά που θα μου πάει. (Ή να το γράψω live στις πρόβες ;D ;D ;D)

Ρε πότε προλάβατε και το πήγατε τόσες σελίδες?

Έχω χάσει επεισόδια, θα καθήσω να τα κοιτάξω το βράδυ!

The Genius Loci είπε:
Ρε πότε προλάβατε και το πήγατε τόσες σελίδες?

Έχω χάσει επεισόδια, θα καθήσω να τα κοιτάξω το βράδυ!
τρομερη η ατακα σου...δουλευουμε εδω..δεν τα ξυνουμε !!  ;D

την καλησπερα μου....εκατσα και πεταξα κανα 2..3...4...ακκορντα...τα βαλα στον αυτοματα και εκανα αυτο το mpakotrako στην A minor...

βιντεο εγγραφη...34.000 αντιτυπα..χρυσο στην Αουτσουκοπλαγια..!

http://www.youtube.com/watch?v=M86-8QqHltw

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Sir Muttley είπε:
πολύ ωραίος φίλε! :)

κιθάρα? gear?  8)
Fender cs '51 nocaster NOS στο καθαρό κανάλι του mesa boogie dc-3 με ένα crazy tube circuits ziggy ltd overdrive...

2 μικρόφωνα....Heil PR-30 και Audio Technica AT4033se.

Βάθια,delay,compression κλπ προστέθηκαν μετά στο mixing.

Πολύ ενδιαφέρουσες όλες οι προσεγγίσεις... :)

Αναμένω Ηλία και φυσικά pascal γιατί αυτός μας έβαλε στη πρίζα με το συγκεκριμένο. ;) ;D

...εγω γι'αυτό δεν έχω πάει ακόμα για jam στου Νέστορα,εδω και καιρό προετοιμάζομαι για να μην την πατήσω...

longshadow είπε:
Fender cs '51 nocaster NOS στο καθαρό κανάλι του mesa boogie dc-3 με ένα crazy tube circuits ziggy ltd overdrive...

2 μικρόφωνα....Heil PR-30 και Audio Technica AT4033se.
Έλα ρε, έτσι εξηγείται πόσο χάλια ακουγόταν, με τέτοιο μούφα εξοπλισμό τι να κάνεις...  8) :P :P ;D ;D ;D

Longshadow, διακρίνω μια αστάθεια στην προτίμηση των overdrives, no? Κάθε φορά που σε ακούμε, είτε εισαι με άλλο είτε τεστάρεις δυο-τρία.

Πάντα πιστεύω θα υπάρχει αυτό το ψάξιμο αλλά υπάρχουν και 2-3 που είναι teleσίδικα!... :D

(...και το ziggy μάλλον είναι ένα απο αυτά..)  ;)

Μπράβο! παικταράδες όλοι!!! Πω δεν ξερω ποιο να πρωτοακούσω..  συνεχίστε έτσι!!

Pascal&WilliamSats ,respect..  :)

Trending...

Νέα θέματα

Back