Μ' άρεσε και αυτό.Jazzjoker είπε:Χειροκροτώ και Korgious και υπόσχομαι σοβαρές ποσότητες σκατς το βραδάκι με αυτά που ανέβασε.
Έως τότε ανεβάζω και τη δική μου βερσιόν και φεύγω να πάω για κούρεμα (κυριολεκτικά).
Πολύ.! :'(
Μ' άρεσε και αυτό.Jazzjoker είπε:Χειροκροτώ και Korgious και υπόσχομαι σοβαρές ποσότητες σκατς το βραδάκι με αυτά που ανέβασε.
Έως τότε ανεβάζω και τη δική μου βερσιόν και φεύγω να πάω για κούρεμα (κυριολεκτικά).
Jazzjoker είπε:Ευχαριστώ. Ο εξοπλισμός είναι: American Special Tele -> Boss CS-3 compressor/sustainer -> TS9 Tubescreamer -> Deluxe Reverb reissue -> SM57.
Άστον, γιατί τη Κυριακή που μας πέρασε ήρθε στο στουντιάκι και τον έγραψα. Εντός ολίγου θα τα πούμε!.Jazzjoker είπε:Γιατί κλάνει ένα γατί. Ε δεν μπορούσα να μην το πω ;D αγαπητέ τρομερέ πληκτρά.
Νέστωρ ευχαριστώ. Είμαι συναισθηματικός τύπος, τι να κάνω.
Έτσι ήμαστε 'μεις. Όλοι οι άλλοι που ήρθαν τι νομίζεις, μελετάγανε 2 'βδομάδες πρίν?. ;DKorgious είπε:Δεν πιανεται αυτο !!!...ε!...ε!!
γεια σας ηρθα..γεια σας παιζουμε..γεια σας...μας ηχογραφησατε...
τρομερη η ατακα σου...δουλευουμε εδω..δεν τα ξυνουμε !! ;DThe Genius Loci είπε:Ρε πότε προλάβατε και το πήγατε τόσες σελίδες?
Έχω χάσει επεισόδια, θα καθήσω να τα κοιτάξω το βράδυ!
Fender cs '51 nocaster NOS στο καθαρό κανάλι του mesa boogie dc-3 με ένα crazy tube circuits ziggy ltd overdrive...Sir Muttley είπε:πολύ ωραίος φίλε!
κιθάρα? gear? 8)
Έλα ρε, έτσι εξηγείται πόσο χάλια ακουγόταν, με τέτοιο μούφα εξοπλισμό τι να κάνεις... 8)longshadow είπε:Fender cs '51 nocaster NOS στο καθαρό κανάλι του mesa boogie dc-3 με ένα crazy tube circuits ziggy ltd overdrive...
2 μικρόφωνα....Heil PR-30 και Audio Technica AT4033se.