Sakis_Gallo
Παλιά καραβάνα
ΕΠΟΣ!
Steve Khan για την ιστορίαNestoras είπε:Σ' αυτό παίζουν (λόγω δαιφορετικών ηχογραφήσεων) 3 διαφορετικοί κιθαρίστες. Ο ένας είναι ο Mike Stern, ο άλλος είναι ο George Wadenius και τον 3ο δεν τον θυμάμαι.
Oh yes it is...qesh είπε:Steve Khan για την ιστορία
Πάντως αυτό το τριπλό LP είναι απο τα καλύτερα live που εχουν γραφτεί στο βινύλιο
α) Ποιά είναι η μπάντα σουpericles είπε:QUIZ:Ποιο Ελληνικο γκρουπ επαιζε ΄ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ 1967-71 ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ Socrates,Peloma Bokiu ,ΕΞαδακτυλο οι αλλοι επαιζαν " λα πουπε κι φενο''
Οποιος το βρει κερδιζει 2 ποτα στο επομενο LIVE της μπαντας μου.
Θα πρέπει να μιλάς για το συγκρότημα που έπαιζε BS&T και Chicago (25 or 6 to 4 και όχι If you leave me now!) που ήταν συγκρότημα με πνευστά και ήταν οι First που είχαν στη σύνθεσή τους τον ντραμερ Τακη Μαρινάκη (επειτα μέλος των Πελομα Μποκιου) και το πρόγραμμα ανοιγε με τους Persons (Σπαθας, Αντ. Τουρκογιώργης) μετέπειτα Socrates, στο υπόγειο του «Φλίσκου» στην Κυψέλη!pericles είπε:QUIZ:Ποιο Ελληνικο γκρουπ επαιζε BS&T ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ 1967-71 ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ Socrates,Peloma Bokiu ,ΕΞαδακτυλο οι αλλοι επαιζαν " λα πουπε κι φενο''
Οποιος το βρει κερδιζει 2 ποτα στο επομενο LIVE της μπαντας μου.
ΟΚ. Δηλώνω πλήρη άγνοιά.parkerfly1955 είπε:Θα πρέπει να μιλάς για το συγκρότημα που έπαιζε BS&T και Chicago (25 or 6 to 4 και όχι If you leave me now!) που ήταν συγκρότημα με πνευστά και ήταν οι First που είχαν στη σύνθεσή τους τον ντραμερ Τακη Μαρινάκη (επειτα μέλος των Πελομα Μποκιου) και το πρόγραμμα ανοιγε με τους Persons (Σπαθας, Αντ. Τουρκογιώργης) μετέπειτα Socrates, στο υπόγειο του «Φλίσκου» στην Κυψέλη!
Ευχαριστώ αλλά το «γέροντα» δεν θέλει εισαγωγικά αν σκεφτεί κανείς ότι είδα Live το Σπάθα με τη μετασκευασμένη 12χορδη σε 6χορδη να παίζει εκεί Jimi Hendrix και τον Μαρινάκη να παίζει το σόλο από τη Live εκτέλεση του I’m a man των Chicago! Τώρα στα γεράματα, θα ευχόμουν όλοι οι φίλοι στο Noiz να μπορούσαν να δουν τις εικόνες αυτές.audiokostas είπε:ΟΚ. Δηλώνω πλήρη άγνοιά.
Respect στον σοφό "γέροντα".
Σου στέλνω το mail μου και όντως είμαι και ΄γω μοντέλο του ΄55! Ευχαριστώ για την προσφορά, απάντησα γιατί μου θύμισες τις καλύτερες ίσως στιγμές της ζωής μου και όχι για να κερδίσω. Ευχαριστω ξανά.pericles είπε:Αγαπητε parkerfly1955 ,κερδισες τα ποτα μπραβο σου εισαι γνωστης (ο παληος ειναι αλλιως) επισης ο Μικης μου ειπε οτι θα μου στειλει ενα αυθεντικο αυτογραφο BS&T ,ΕΣΥ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ωστε να στο δωσω μολις τι παρω.Ευχαριστω για την συμμετοχη σου πιστευω οτι ειμαστε συνομιλικοι 1955;;;Ισως
Τα εισαγωγικά ήταν γιατί δεν ξέρω αν θα παρεξηγηθείς.parkerfly1955 είπε:Τώρα στα γεράματα, θα ευχόμουν όλοι οι φίλοι στο Noiz να μπορούσαν να δουν τις εικόνες αυτές.
Κάτι έγινε με τον server............ πάλιΡε παιδες ειχα στειλει πριν την απαντηση ston Audiokosta και δεν εμφανιστηκε ;;
(απαγορευεται η αυτοπροβολη ...κανονισμοι γαρ)
Τα συγκροτήματα με αρμόνιο επαιζαν την εκτέλεση με τους Spenser Davis Group (αργότερα με αλλαγές Traffic) οι οποίοι έγραψαν το τραγούδι αυτό και με τη φωνή του Steve Winwood. Πού να βρεθούν πνευστά τότε...studio54GR είπε:Οι Chicago με τον Τerry Cath ήταν ΑΑΑλλη μπάντα.
Πάντως το τραγουδάκι το παίζαμε κι εμείς το 1984 (με αρμόνιο κι όχι πνευστά).
Πώ πω κι εγώ του 1968 έλεγα ότι είμαι μεγάλος.....