Μπυροποσία v.2

Kαι εγώ ρε Ηλία αλλά τι να κάνουμε. :'(..Είναι κρίμα που δεν είμναστε όλοι εκεί... :'(

Δημήτρης...

AΚΑΚΙΕΕΕΕΕΕΕΕ! Μην ξεχάσεις το Baygon για το μυγάκι του Βρασούλη!!!  ;D ;D

elavd είπε:
Ζηλεύω........:(

Αστα αυτά εσυ... Πας καθε τοσο στην πρεσβεία και στην άλλη την πιο καινούργια (βύνη αν θυμάμαι καλα) που γίνεται του μ@@ν@@ το πανηγύρι... Γιαννεναρα ολε! ;D ;D ;D ;D ;D

AΚΑΚΙΕΕΕΕΕΕΕΕ! Μην ξεχάσεις το Baygon για το μυγάκι του Βρασούλη!!!  ;D ;D
Το μυγάκι δε μασαει από Baygon! ;D Κανει Βζζζζζζζζζζζζζζζζζζ για πάντα απτόητο! απλά με το Baygon θα γίνει relic ;D ;D ;D ;D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Επειδη ο αδερφος μου δουλευει ΤΑΧΙ να του πω να εχει το νου του.............                                                  Να μαζεψει καποια μεθυσμενα παλικαρακια αργα τη νυχτα... ;D ;D

Αντε, κλειστε τα πισιά και πάμε για μπύρες! ;D ;D ;D ;D ;D

πριν λιγο γύρισα από δουλειά.

παίζουμε ή θα σαπίσουμε μπροστά στα pc?

Vrass είπε:
Αστα αυτά εσυ... Πας καθε τοσο στην πρεσβεία και στην άλλη την πιο καινούργια (βύνη αν θυμάμαι καλα) που γίνεται του μ@@ν@@ το πανηγύρι... Γιαννεναρα ολε! ;D ;D ;D ;D ;D
Αυτό είναι αλήθεια ;D;D;D;D

Πολύ ωραία ήταν σήμερα. Εσκασε και κόσμος που δεν περιμέναμε, οπότε το ολο event έγινε ακόμα πιο ευχάριστο.

Ρε Μενέλαε, τι έγινε? Γιατί δεν σε είδαμε τελικά?

Ζηλεύω ρε γ@$%το, μόλις γύρισα απο το live και η αλήθεια είναι πως θα γούσταρα να συμμετείχα στο ...event !!

Looking forward  to μπυροποσία Νο 3  ;D ;D

Μπραβο ρε μαγκες. ;)

Του χρονου θα ερθω και θα φερω μαζι τον Zakk Wylde να τον μεθυσουμε.. ;D ;D

..and the cradle will rock..

Τελικά πολύ κωλόπαιδο ο Μενέλαος, μας έφτιαξε, μας γκ@βλωσε κανονικότατα και στην κρίσιμη στιγμή μας άφησε στα κρύα του λουτρού.

Τσάμπα ήπιαμε τόσα γαλόνια;

Καλή η καπνιστή μπύρα! Πόσες κανάτες καταναλωθηκαν τελικά;

Who knows? Who cares?  ;D ;D ;D

Πάντως εγώ πήρα και για το σπίτι, για ... αποθεραπεία...  ;)

παιδιά μην τα ρίχνετε όλα στον Μενέλαο..Για μπύρες ήταν κι αυτός. :o :o ;D...χιχιχι  ;D ;D ;D

(έλα πλάκα κάνω)... 8)

Παιδιά ντρέπομαι.......... :-\ :-\ :-\ Σοβαρά....... :-[ :-[ :-[ Ξεκίνησα κανονικά για εκεί χθες βράδυ και την ώρα που ήμουν στην Κηφισίας μου έκατσε κάτι εντελώς απρόοπτο και δεν ήρθα. Χίλια συγνώμη ρε γμτ.....  :-[ :-[ :-[ :-[ Άσε που ζηλεύω γμτ!!!! Ήταν καλά τουλάχιστον;;; Θα πρέπει να αναλάβω το λογαριασμό την άλλη φορά  :-[ :-[ :-[

Trending...

Νέα θέματα

Back