Costas Siachamis
Noiz Addict
marathon είπε:...και μετά ψάχνεις σκαμνί για να κάτσεις στα live?...
ΔΙΑΙΤΑ φίλος....
...και κατάθλιψη..και δίαιτα...άσε δεν έρχομαι..
marathon είπε:...και μετά ψάχνεις σκαμνί για να κάτσεις στα live?...
ΔΙΑΙΤΑ φίλος....
Μέσα, απλά δεν με βολεύουν Παρασκευές και Σάββατα βράδυ.audiokostas είπε:Μέχρι στιγμής εκδήλωσαν ενδιαφέρον....
1) H αφεντιά μου
2) Marathon
3) Nestoras
4) BigAlejandro
5) Korgious
και υποθέτω
Dkall
Yameth
TerryRoscoeBeck
Nikolas
Και οι πιθανοί ....
Jazzjoker (με άλλα ποτά)
Neeq
Vartanis
Και ο άλλος...που πίνει μόνο κοκακόλα φλώρος είναι...αλλά δεν τολμάμε να του το πούμε γιατί είναι ψηλός και με βαρύ χέρι φλώρος...nikosgi είπε:Επίσης δεν πίνω, δεν καπνίζω...ναι είμαι φλώρος
....μας έσκισες!δεν με βολεύουν Παρασκευές και Σάββατα βράδυ.
Δυστυχώς το πιθανότερο είναι ένα από αυτά τα δύο βράδια...... :-\nikosgi είπε:Μέσα, απλά δεν με βολεύουν Παρασκευές και Σάββατα βράδυ.
another brick in the wall............εγώ δηλαδήaudiokostas είπε:Μέχρι στιγμής εκδήλωσαν ενδιαφέρον....
1) H αφεντιά μου
2) Marathon
3) Nestoras
4) BigAlejandro
5) Korgious
και υποθέτω
Dkall
Yameth
TerryRoscoeBeck
Nikolas
Και οι πιθανοί ....
Jazzjoker (με άλλα ποτά)
Neeq
Vartanis
Αυτούς είναι ειδικά που θέλουμε.saviola είπε:Αν θελετε και τους νεους του φορουμ, ειμαι και εγω μεσα σιγουρα!
άντε μπράβο να δούμε καμμιά καινούρια φάτσα...SlenderSmash είπε:Αφού ζητάτε νιούφηδες, i'll jump in the bandwagon too!...
σκάσε ρε εποχές που είναι...RayDTutto είπε:Καλά δεν τους είπατε ρε σεις ότι οι πρωτοεμφανιζόμενοι αναλαμβάνουν και το λογαρισμό; Περιμένετε να φάτε και να πιείτε πρώτα ε;
Και ειδικα μερικοι που μολις τελειωσαμε απο στρατο, ξερουμε πως να φερομαστε στους νεους 8)audiokostas είπε:Αυτούς είναι ειδικά που θέλουμε.