σου είχα πεί να μην κάτσεις εκεί...audiokostas είπε:Από τη μία είχα τα ΡΑ στη διαπασών και από την άλλη την γυναίκα μου.
σου είχα πεί να μην κάτσεις εκεί...audiokostas είπε:Από τη μία είχα τα ΡΑ στη διαπασών και από την άλλη την γυναίκα μου.
Αφού ρε δε με ακούσατε πως βγάλατε συμπέρασμα ότι είμαι κουλός?audiokostas είπε:Ναι. Αυτός και ο Knopfler.
Εγώ δεν κατάφερα να τον ακούσω.
Από τη μία είχα τα ΡΑ στη διαπασών και από την άλλη την γυναίκα μου.
Ο Μακροίσκιωτος που φόραγε ωτοασπίδες, μου πε ότι ήταν κουαλός
Ρε Idol, κουλός δεν είσαι...κακός χορευτής είσαι....Nestoras είπε:Αφού ρε δε με ακούσατε πως βγάλατε συμπέρασμα ότι είμαι κουλός?
Procto Hanum (αεκτζής δε μου πες; ) ......... The NestorNestoras είπε:procol harum the idol
Ή να τραγουδήσουμε το Drinking by the pool με τον Mark Knestor ? ;Dmarathon είπε:Καλά που πρόλαβα και πήρα απάντηση στο αρχικό μου ερώτημα...Πάντως μήπως είναι καιρός να ξαναπάμε για κανένα κεμπάπ?
Και αυτό γίνεται...αλλά έχω γενικά κόσμο που πηγαινοέρχεται από τα εξωτερικά τα ΣΚ μέχρι το τέλος του μήνα...και αρχές Ιουλίου πρέπει να ανέβω Θεσσαλονίκη...μήπως να το οργανώσουμε στο Βόλο στο τσιπουράδικο του Studio 54?audiokostas είπε:Ή να τραγουδήσουμε το Drinking by the pool με τον Mark Knestor ? ;D
Από τονε στούντιο θα περάσω στάνταρmarathon είπε:Και αυτό γίνεται...αλλά έχω γενικά κόσμο που πηγαινοέρχεται από τα εξωτερικά τα ΣΚ μέχρι το τέλος του μήνα...και αρχές Ιουλίου πρέπει να ανέβω Θεσσαλονίκη...μήπως να το οργανώσουμε στο Βόλο στο τσιπουράδικο του Studio 54?
Tι θες να πεις. Μήπως ότι σου γ......ε το thread, μήπως? >marathon είπε:Καλά που πρόλαβα και πήρα απάντηση στο αρχικό μου ερώτημα...
Μην λές χαζομάρες...εδώ παραδέχτηκες ότι τα midi σε ξεγέλασαν...αυτό πρέπει να μείνει από αυτό το θέμα...Nestoras είπε:Tι θες να πεις. Μήπως ότι σου γ......ε το thread, μήπως? >![]()
Τι λες, εγώ έγινα Idol σ' αυτό το θέμα και συ μου συζητάς για midi και λοιπα ευτράπελα.marathon είπε:Μην λές χαζομάρες...εδώ παραδέχτηκες ότι τα midi σε ξεγέλασαν...αυτό πρέπει να μείνει από αυτό το θέμα...
Ιdol ήσουν πάντα (μην ακούς τον κακό Audiokosta) αλλά δεν το ήξερες...και star είσαι (εδώ είμαι εγώ...) αλλά θέλεις λίγο καιρό ακόμα για να το καταλάβουν και οι υπόλοιποι...Nestoras είπε:Τι λες, εγώ έγινα Idol σ' αυτό το θέμα και συ μου συζητάς για midi και λοιπα ευτράπελα.
Θα χαρώ να σας γνωρίσω από κοντά και να κεράσω ΟΛΑ τα τσίπουρα.audiokostas είπε:Από τονε στούντιο θα περάσω στάνταρ
Αλλά μάλλον τέλος του καλοκαιριού
Πρώτα μου λέτε οτι αλλάζουν χορδές.studio54GR είπε:Το εύχομαι ολόψυχα.
Αν είσαι τεμπέλης μην βάλεις Bigsby.... Eγω γι αυτό την έδωσα....
O SF είμαι σίγουρος ότι το γουστάρει τρελλά.... αλλά αλλάζει χορδές ποιό συχνά από ότι κάλτσες (που λέει ο λόγος) και θέλει ένα 15 λεπτο περίπου για να αλλάζεις χορδές σε Bigsby....
Πάντως εγώ έκανα πατέντα για να κουρδίζω (και γενικώς) αλλά και εργαλείο να κρατάει τις χορδές.