Bigsby Tele

Δεν θελω οξειδωσεις....να λαμπει θελω το οργανο.Εχω ηδη βαλει κι εγω υποψηφιοτητα αγοραστη.

Μαλλον σε στρατ θα πας για μενα..τελε εχω και μαλιστα ειναι vintage απο μονη της.

marathon είπε:
Δεν έχω καταλάβει τι σε συγκινεί περισσότερο...η όψη της ή η τιμή της? Γιατί εάν είναι η όψη της, θα είσαι κορόϊδο να δώσεις τόσα λεφτά ;)
Μου αρέσουν τα παστέλ χρώματα. Είμαι ευαίσθητος άνθρωπος εγώ.

Korgious είπε:
Μαλλον σε στρατ θα πας για μενα..τελε εχω και μαλιστα ειναι vintage απο μονη της.
Πάρε αυτή του Νέστορα...δεν γίνεται αυτός να έχει παλιές και εσύ γυαλιστερές στο ίδιο πάλκο...

Μου αρέσουν τα παστέλ χρώματα. Είμαι ευαίσθητος άνθρωπος εγώ.
Τότε βρίσκεις και με 200-300 ευρώ, δεν είναι ανάγκη να σκάσεις 2.500...

Κάτι μου λέει ότι ετοιμάζεται να σκάσει βόμβα απο ανθρακονήματα με bigsby και αγελαδάρικο picguard... ;D

Εχει ο Νεστωρ στρατ ασημενια?  ???

και την δινει  ???

βρε παραπληροφορηση...θα φτιαξεις μια στρατ λαμπερη ( τα παντα ολα) πανω στο σωμα της θα αστραφτουν και θα βροντανε ! Να μπισταει το οργανο !

shelter είπε:
Κάτι μου λέει ότι ετοιμάζεται να σκάσει βόμβα απο ανθρακονήματα με bigsby και αγελαδάρικο picguard... ;D
Έχουμε κλείσει κάτι live στο Circo Medrano και πρέπει πράξουμε ανάλογα.

Nestoras είπε:
Ρε παιδιά τόσα όμορφα παραδοσιακά όργανα κυκλοφορούν, τι σας έπιασε με τους νεωτερισμούς.
Βρυκόλακα Νέστορα!!!

review_nosferatu.jpg

;D ;D ;D ;D ;D

shelter είπε:
Τι να κλάσει ένα pickguard.

Ενα παλικάρι το κανε σωστά στο Basschat.

Τα pickup covers τα μισά λεφτά

smallJ.jpg

Ρε σεις πάρτε το χαμπάρι, 3 ηλ. κιθάρες υπάρχουν:

1) Fender strat, 2) Gibson Les, 3)Fender Tele. Ολες οι άλλες είναι απλώς οδοντόκρεμες.

Παραδοσιακός βρυκόλακας. 8)

distortion είπε:
Θα έχει πάνω κουρδιστήρι ή θα 'ναι σκέτη?
Απο το Internet...μα καλά και σύ...τόσες φορές το γράψαμε..οι Tele δεν κουρδίζονται. Η μόνη που το κάνει είναι του Nέστορα....

ΥΓ shelter, αυτό είναι άλλο project...αλλά αργεί....έχω 2 Tele σώματα ;D

Tel.jpg

Ωραία νερά ........

Από τουαλέτα ;

marathon είπε:
...μα καλά και σύ...τόσες φορές το γράψαμε..οι Tele δεν κουρδίζονται. Η μόνη που το κάνει είναι του Nέστορα....
Πες το να το μάθει όλο το forum, πιο ελαφριά, εύηχη, καλορυθμισμένη tele απ' τη δικιά μου δεν έχεις πιάσει.

audiokostas είπε:
Ωραία νερά ........
Έτσι είναι (συνήθως) οι (καλές) κιθάρες, απλά έχετε συνηθίσει να τις βλέπετε βαμμένες

Πες το να το μάθει όλο το forum, πιο ελαφριά, εύηχη, καλορυθμισμένη tele απ' τη δικιά μου δεν έχεις πιάσει.
ελαφριά, καλορυθμισμένη ναι...εύηχη τώρα...γιατί ο drummer σου έκλ@σε μέντες όταν άκουσε τη Telepiezzo? Και με παρακαλούσε να σου φτιάξω μία μήπως και ακούγεται πάνω στη σκηνή? ;D ;D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Nestoras είπε:
naprobe.jpg

Οτι πεις. Τα χάπια να μην ξεχάσεις μόνο.

Ρε σύ. Από τον Μάραθο ζητάς ηχητική επιβεβαίωση;

Θα σου πει ότι ακούγεται υπέροχα. Σαν midi .....

audiokostas είπε:
Θα σου πει ότι ακούγεται υπέροχα. Σαν midi .....
Μα ψέματα είναι? Πές ρε Κώστα και εσύ...2 φορές τον έχω ακούσει live τον Νέστορα. Τη μία φορά έπαιζε με Strat, την άλλη με Gibson...το ίδιο ακουγότανε

Άσε που του έβαλα midi κιθάρα και δεν κατάλαβε Christ...για να τον δώ, θα το παραδεχθεί?

marathon είπε:
Μα ψέματα είναι? Πές ρε Κώστα και εσύ...2 φορές τον έχω ακούσει live τον Νέστορα. Τη μία φορά έπαιζε με Strat, την άλλη με Gibson...το ίδιο ακουγότανε
Ναι. Αυτός και ο Knopfler. :P

Εγώ δεν κατάφερα να τον ακούσω.

Από τη μία είχα τα ΡΑ στη διαπασών και από την άλλη την γυναίκα μου.

Ο Μακροίσκιωτος που φόραγε ωτοασπίδες, μου πε ότι ήταν κουαλός

marathon είπε:
Μα ψέματα είναι? Πές ρε Κώστα και εσύ...2 φορές τον έχω ακούσει live τον Νέστορα. Τη μία φορά έπαιζε με Strat, την άλλη με Gibson...

Άσε που του έβαλα midi κιθάρα και δεν κατάλαβε Christ...για να τον δώ, θα το παραδεχθεί?
Τη 2η δεν ακουγότανε.

Όντως το αποτέλεσμα ειδικά σε κάτι slide dobro, και oriental vocals ήταν εντυπωσιακό.

Είδωλο ........ Θα με υπογράψεις;

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back