Mα μου έδωσε αλλά δεν μου έκαναν (τότε στα κεμπάπ)...του Harilatrou είναι ότι έψαχνα....audiokostas είπε:Ζήτα κι απ τον Dkall φάτσα αλουμινίου για Zemaitis..... ;D
Mα μου έδωσε αλλά δεν μου έκαναν (τότε στα κεμπάπ)...του Harilatrou είναι ότι έψαχνα....audiokostas είπε:Ζήτα κι απ τον Dkall φάτσα αλουμινίου για Zemaitis..... ;D
κεμπαπ?...χμμμμ...για να κανουμε καμια ανανεωση τωρα που καλοκαιριασε να το συνδιασουμε με κρυες μπυρες.που ειναι ο dkall?marathon είπε:Mα μου έδωσε αλλά δεν μου έκαναν (τότε στα κεμπάπ)...του Harilatrou είναι ότι έψαχνα....
Πες μου οτι θα φτιαξεις ατσαλινη Tele να αρρωστησω.....(ΘΕΛΩ,ΘΕΛΩ,ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ!!!)marathon είπε:Ετοιμάζω τη δική μου έκδοση της Trussart...τα πρώτα υλικά ήρθαν σήμερα, από τη Κρήτη, νάναι καλά ο Harilatros![]()
εδω και καιρο εκει το παει..το δικο μου θεμα ειναι αν θα την κανει να δειχνει vintage με θαμπαδες ή να λαμπει?Superfunk είπε:Πες μου οτι θα φτιαξεις ατσαλινη Tele να αρρωστησω.....(ΘΕΛΩ,ΘΕΛΩ,ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ!!!)
Προφανώς και δεν κάνω ΑΚΡΙΒΩΣ...ατσάλινη Tele...δεν είμαι τόσο μάγκας.Superfunk είπε:Πες μου οτι θα φτιαξεις ατσαλινη Tele να αρρωστησω.....(ΘΕΛΩ,ΘΕΛΩ,ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ!!!)
Για μπογιές, έλα στον Βασίλη. Έχει....marathon είπε:Προς SF...έτσι για να πάρεις μία ιδέα, αλλά σε Tele![]()
ναι αν δεν ξερεις τα κολπα του ειναι λιγο απελπιστικο,αν τα ξερεις ειναι απλα λιγο σπαστικο. ;Dκάτι πήρε το αυτί μου ότι για το τρέμολο της bigsby είναι δύσκολο το πέρασμα των χορδών. Δεν έχω εμπειρία ωστόσο!
Αστον να πειραματιστει...να χει δουλεια για του χρονου.Nestoras είπε:Ρε παιδιά τόσα όμορφα παραδοσιακά όργανα κυκλοφορούν, τι σας έπιασε με τους νεωτερισμούς.
Ψάχνουμε για κάτι πιο ελαφρύ ........Nestoras είπε:Ρε παιδιά τόσα όμορφα παραδοσιακά όργανα κυκλοφορούν, τι σας έπιασε με τους νεωτερισμούς.
Ότι πρέπει για το μπάσο σου...audiokostas είπε:Για μπογιές, έλα στον Βασίλη. Έχει....
![]()
Να περάσεις και το pickguard. Δεν το βλέπω καλά .....
Καλά, δεν βαρέθηκες τις κόκκινες και μαύρες κιθάρες?Ρε παιδιά τόσα όμορφα παραδοσιακά όργανα κυκλοφορούν, τι σας έπιασε με τους νεωτερισμούς.
Φίλος, εδώ μιλάμε για μοντέρνα πράγματα...άσε τον μπάρμπα Νέστορα στα 50's.audiokostas είπε:Ψάχνουμε για κάτι πιο ελαφρύ ........
![]()
Δεν είναι το ίδιο...κάντε υπομονή....όπως και εγώI got you covered
![]()
Θα έκανα....... αν με ενδιέφερεmarathon είπε:Δεν είναι το ίδιο...κάντε υπομονή....όπως και εγώ
Mαύρη δεν έχω, δεν θα 'λεγα όχι όμως γι' αυτή.marathon είπε:Καλά, δεν βαρέθηκες τις κόκκινες και μαύρες κιθάρες?
Ευτυχώς που στο Noiz υπάρχουν άλλες 14.000...εμένα μου φτάνει που ενδιαφέρθηκε ο Harilatros...και ίσως ο SF...audiokostas είπε:Θα έκανα....... αν με ενδιέφερε![]()
To pickguard έτσι όπως το βλέπεις, (ίσως) δεν έχει ενδιαφέρον. Φαντάσου όμως ότι από το σώμα, μπορείς να πάς στο pickgurad σε μία ημέρα...μιλάμε για τεχνητή, ελεγχόμενη οξείδωσηΑν σου βγει οπως η στρατ που παραθεσες, αλλα με αναλογης καθαροτητας και το pickguard γιατι αυτο που ειδα ειναι για τον...στα δικα μου ματια....ειναι ενδιαφερον κομματι.
Δεν έχω καταλάβει τι σε συγκινεί περισσότερο...η όψη της ή η τιμή της? Γιατί εάν είναι η όψη της, θα είσαι κορόϊδο να δώσεις τόσα λεφτάMαύρη δεν έχω, δεν θα 'λεγα όχι όμως γι' αυτή.
http://cgi.ebay.com/Fender-Custom-Shop-60-Super-Relic-Sonic-Blue-Strat-/230484696322?cmd=ViewItem&pt=Guitar&hash=item35a9f55d02