Δεν έχω ακούσει το συγκεκριμένο σετ, αλλά επειδή έχω αγοράσει σετ του συγκεκριμένου κατασκευαστή, τα πιο καλά ξοδεμένα λεφτά ήταν αυτά της τηλεφωνικής μας συνομιλίας. O Tim έχει όλη την καλή διάθεση να σου κάνει αναλυτικότατη περιγραφή και προτάσεις ανάλογα με την κιθάρα που διαθέτεις και τον ήχο που ψάχνεις. Θα πρότεινα λοιπόν πρίν δώσεις 200-300 ευρώ για ένα σετ μαγνήτες να δώσεις 5 ευρώ για ένα τηλεφώνημα!
Moυ αρέσει που πρέπει να υπάρχουν γύρω στα 11-12 ποστς ήδη για τους Βare Knuckle γενικά, ο Μενέλαος ρωτάει για τους Abraxas και σπεύδουμε να τον πληροφορήσουμε πάλι για τους... Βare Knuckle γενικά. Σαν να ρωτάει κάποιος για μια στρατ και να του λένε οι άλλοι "ξέρεις, δεν έχω παίξει με μια αλλά τα Φέντερ είναι φοβερά όργανα, ειδικά η Τelly και η Jazzmaster"!! ;D
Δεν σκόπευα να γράψω τίποτα στο θρεντ μιας και δεν τους έχω δοκιμάσει προσωπικά, αλλά τελικά είπα να επισημάνω το... ανορθόδοξο της υπόθεσης. Με εκτίμηση λοιπόν προς τους αγαπητούς ανωτέρω συνφορουμίτες που δεν αμφιβάλλω ότι επιθυμούν μόνο να βοηθήσουν , ας μιλήσει κάποιος για τους Abraxas ΑΝ τους έχει παίξει ο ίδιος ή αν τους έχει τοποθετήσει στην κιθάρα του.
ΥΓ.1. Αν θέλετε, μπορείτε να περιμένετε μια ανταπόκριση κατά το τέλος της εβδομάδας που θα πεταχτώ στο Ρότερνταμ - ένα γνωστό μου μαγαζί έφερε πολλούς Bare Knuckle, τους έβαλε σε κιθάρες τους και θα κάνω ένα ωραιότατο συγκριτικό. Ό,τι πρέπει - πού να τρέχω σε Λονδίνα, Nτένμαρκ στριτς και δε συμμαζεύεται. Θα κοιτάξω κι ένα παλιότερο θρεντ για να γράψω μερικές εντυπώσεις εκεί.
YΓ.2. Όχι, εννοώ ότι θα κάνω συγκριτικό για μένα, και ότι στο φόρουμ θα γραφτεί ένα μικρό μικρό ρεζουμέ...
Ο Μενέλαος εκτός από Muse πρέπει να έχει προτίμηση και σε Santana μεριά... PRS, οι Abraxas που φτιάχτηκαν ειδικά για ήχους τέτοιους... Από την άλλη, ο Ελαβντου πρέπει να αγαπάει ιδιαίτερα και τον Frusciante, μιας και ενδιαφέρεται για τους Mother's Milk. Θα δω τι μπορώ να κάνω, αν τους έχουν, βέβαια...
Xαχαχα, αλήθεια είναι, μου αρέσει πολύ ο ήχος του santana Αν και γενικώς δεν ψοφάω και για πολλά τραγούδια του. Όπως επίσης λατρεύω και τον ήχο του May και του Roth!
Ps. PRS δεν πήρα λόγω του santana όμως, άσε που θεωρώ τις Santana τις πιο κακόγουστες PRS που παίζουν
Δε με χαλάει ο Frusciante, αλλά εδώ που τα λέμε, δε θεωρώ τον ήχο του και τον απόλυτο ήχο strat... :
Παρόλα αυτά, έχω την εντύπωση ότι το συγκεκριμένο σετ (mother's milk) είναι το πιο early-60s-era-oriented set (σαν να λέμε εποχής 1960-62) από όσα βγάζει η Bare Knuckle.
Κι για μένα, οι πιο ενδιαφέρουσες ηχητικά strat, βγήκαν εκείνη την εποχή
Δυστυχώς Μενέλαε δεν τους έχω δοκιμάσει τους Abraxas ακόμη. Από το μαγαζί στο Ρότερνταμ μου έχουν πει ότι όσους Bareknuckle φέρνουν και τους βάζουν στις κατά παραγγελία κιθάρες τους, ως δια μαγείας εξαφανίζονται!!! ;D ;D (και οι κιθάρες, και οι μαγνήτες...) Μυστήριο πράγμα βρε παιδί μου!
Αν ανεβούμε κατά Musikmesse θα έχεις λεπτομερή αναφορά με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες...
Να σου πω μόνο ότι ανησυχείς για ΠΟΛΥ προχωρημένες αγορές ενώ σου λείπουν πιο... βασικές.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας βοηθήσει να εξατομικεύσετε το περιεχόμενο, να προσαρμόσετε την εμπειρία σας και να σας κρατήσει συνδεδεμένους εάν εγγραφείτε.
Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, συναινείτε στη χρήση των cookies από εμάς.