Μπα; Έκανε και ο kultura clip;

kultura

Παλιά καραβάνα
Ψάχνοντας διάφορα backing tracks έπεσα πάνω σε αυτό, και μου έκανε κλικ... Και αφού λόγω καινούριου PCιού τρέχω και νουέντα και ιστορίες, έχω αρχίσει να ξεψαρώνω κι εγώ, και να γράφω καμιά ψιλοβλακειούλα να περνάει η ώρα... :P

Λοιπόν εδώ με ακούτε με τη les paul, χαλαρή διάθεση, και το amplitube2, σε ένα υπέροχο αυτοσχεδιαστικό one take κρεσέντο πάνω από το backing track... Η πρασινάδα εγυημένη... :P Καλή ακρόαση...

ΥΓ: Σας χρωστάω ακόμα εκείνα τα κλιψ από τους vintage hot στη στρατ, αλλά προς το παρόν αντιμετωπίζω τεχνικά προβλήματα με την τριαντάρα που έμπλεξα... ;D Αναμείνατε...

http://www.box.net/shared/rzj2fo21d3

Edit: Δεν είναι jazz, που λέει ο τίτλος, είναι blues παιγμένο σε jazz ύφος... ::)

23,6 mb... wtf! Κάντο ένα mp3 ;D

(Πλάκα κάνω, το κατεβάζω τώρα.)

kultura είπε:
προς το παρόν αντιμετωπίζω τεχνικά προβλήματα με την τριαντάρα που έμπλεξα... ;D
χμμ χμμ;

Τι έχω κάνει ρε γαμώτο! Τα κέρατά μου τα τράγια... Σημείωση: Το mp3 με τίτλο Jazz4-02 είναι ολόκληρο, το άλλο κόπηκε στη μέση, δεν κατάλαβα γιατί...

Οδυσσέα και Εύη, ευχαριστώ...

Εγω δεν θα πω δεν είναι κακό γιατί είναι για αρκετά παραπάνω απο αυτό...

Είναι πολύ καλό!

Μιλάω για το παίξιμο βέβαια.

Στην παρουσίαση μας τα χάλασες λίγο...

Stereo recordings υπάρχουν απο την δεκαετία του '50....κι εσυ μας παρουσιάζεις σήμερα κάτι μονοφωνικό?  ;D

(Δεν μιλάμε για ένα stereo αρχείο όπου δεν έχει γίνει panning με συνέπεια να ακούγονται όλα στο κέντρο.Το αρχείο σου είναι 1 κανάλι ,mono.)

Μάλλον έχεις κάνει κάποια λάθος επιλογή στο export.. ;)

Τα σπάει!! ΜΠΡΑΒΟ. :)

longshadow είπε:
Στην παρουσίαση μας τα χάλασες λίγο...

Stereo recordings υπάρχουν απο την δεκαετία του '50....κι εσυ μας παρουσιάζεις σήμερα κάτι μονοφωνικό?  ;D
Μάλλον το έκανε επίτηδες για λόγους mojo. :D ;D

Ναι, όντως είχα κάνει λάθος στο export (Μην βαράτε, αρχάριος σε τέτοια θέματα)... Αυτό, ας πούμε είναι στέρεο, αλλά και πάλι δεν έχει πολύ νόημα, γιατί δεν έχω κάνει παναρίσματα, είναι προχειροδουλειά...

Εννοείται ότι τα mp3 δεν συγκρίνονται με το αρχείο του box, βέβαια... ::)

Ευχαριστώ για τα σχόλια, πάντως... Θα ανεβάσω σύντομα κάτι πιο σοβαρούτσικο... Η στρατ μου βρίσκεται σε γνωστό μάστορα στην Αθήνα για μερεμέτια, όταν την ξαναπιάσω στα χέρια μου, βουρ στην φανκιά, γιατί με το λεσπόλι δεν παλεύεται... :P

jazz4-04.mp3

Attachments

Eμενα μου αρεσει το παιξιμο και ο ηχος σου (αν και το εχεις βαλει αρκετα ψηλα στη μιξη και χανεται το backing) ειδικα λαμβανοντας υποψη οτι ειναι πρωτες προσπαθειες σε rec. Αν πρεπει να κανω μια παρατηρηση (και που φυσικα ισχυει για ολους μας) ειναι οτι σε τετοιες καταστασεις, ενα μεγαλο συν στο αποτελεσμα ειναι να παιζεις αυτα που παιζεις σαν storytelling, ισως με καποια κλιμακωση, με αραιες φρασεις στην αρχη, ενα κρεσεντο με πιο πυκνες αργοτερα, κ.λ.π Ο longshadow θα σου πει σχετικα  ;D ;D ;D ;D ;D

Ωραιος.

fenderiarhs είπε:
λαμβανοντας υποψη οτι ειναι πρωτες προσπαθειες σε rec.
Όχι οι πρώτες... Η πρώτη! ;D

Αν πρεπει να κανω μια παρατηρηση (και που φυσικα ισχυει για ολους μας) ειναι οτι σε τετοιες καταστασεις, ενα μεγαλο συν στο αποτελεσμα ειναι να παιζεις αυτα που παιζεις σαν storytelling, ισως με καποια κλιμακωση, με αραιες φρασεις στην αρχη, ενα κρεσεντο με πιο πυκνες αργοτερα, κ.λ.π Ο longshadow θα σου πει σχετικα  ;D ;D ;D ;D ;D
Έχεις μεγάλο δίκιο, και δυστυχώς δεν το είχα στο μυαλό μου από τη μανούρα να δω τι θα βγει επιτέλους και αν θα ακούγεται... Και ο Γιώργης είναι μάστορας σε αυτό... Να μου πει; Τι να μου πει; Αυτός είναι για να παίζει, όχι να μου μιλάει... ;D ;D ;D ;D

Σε αυτό είναι πιο σωστά η στάθμη του (το προηγούμενο ήταν δυνατά και προς το τέλος παραμόρφωνε..)

Αλλά ήταν μόλις 19 kbits/sec (γι'αυτό είναι και τόσο μικρότερο σαν μέγεθος)...Απο 128 και πάνω να προτιμάς όταν κάνεις export σε mp3.

Όσο για την χρησιμότητα του stereo όταν όλα είναι παναρισμένα στο κέντρο έχεις κάποιο δίκιο αλλά μην ξεχνάς οτι την αίσθηση της στερεοφωνίας μπορεί να μας την δώσει και ένα send stereo effect ,χωρίς να έχει πειραχτεί καθόλου το panning.

Ωραία πράματα! Πιο πολύ μου αρέσει στο παίξιμο σου το ότι δεν είναι "flat".

Πρόκειται να γίνεις εξίσου καλός (και ίσως να ξεπεράσεις κιόλας) με πολλούς από αυτούς που θαυμάζεις εντός και εκτός φόρουμ. Μιλάω αποκλειστικά σαν απλός ακροατής και όχι σαν κιθαρίστας.

Go get 'em!!!

longshadow είπε:
Αλλά ήταν μόλις 19 kbits/sec (γι'αυτό είναι και τόσο μικρότερο σαν μέγεθος)...Απο 128 και πάνω να προτιμάς όταν κάνεις export σε mp3.
Μάλιστα, από τέτοιες συμβουλές έχω ανάγκη, ρίχτε αβέρτα! Next time I'll know... :D

Ωραία πράματα! Πιο πολύ μου αρέσει στο παίξιμο σου το ότι δεν είναι "flat".

Πρόκειται να γίνεις εξίσου καλός (και ίσως να ξεπεράσεις κιόλας) με πολλούς από αυτούς που θαυμάζεις εντός και εκτός φόρουμ. Μιλάω αποκλειστικά σαν απλός ακροατής και όχι σαν κιθαρίστας.

Go get 'em!!!
Θενκ γιου βερυ μουτς! :)

Ξέχασα στην αρχή να αναφέρω ότι όλο το κλιπ είναι παιγμένο με δάχτυλα, και όχι με πένα... Έχω πάθει Τζεφμπεκίαση τον τελευταίο καιρό, και προσπαθώ να εξοικειωθώ με τα νυχάκια... ;D

Ωραίες φράσεις! Σπεύδε βραδέως νέε μου! That's the blues.

Τεχνικά θα έλεγα ότι "τρέχεις" λίγο μπροστά από τη μπάντα, αλλά αυτό θα διορθωθεί με όλες αυτές τις ηχογραφήσεις που θα κάνεις στο εξής.  :D Θα καταλάβεις πολλά. ;)

Μπράβο ρε Κουλτούρα. Εισαι καλό παικτρόνι. Είθε ο Μανιτού και ο Τζεφ Μπεκ να σε ευλογάνε  :)

kultura είπε:
Ξέχασα στην αρχή να αναφέρω ότι όλο το κλιπ είναι παιγμένο με δάχτυλα, και όχι με πένα...
Προφανως η τεχνικη αποδιδει, keep it up.

Πολύ "ατμοσφέρικ πλέεινγκ"...! Μας ταξίδεψες σε smoke-filled μπαράκια με μαντεμένια τραπέζια στο Νιου Ορλήνννννς..

Όντως, καλό το πρώτο δείγμα!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back