giorgosoik
Θαμώνας
Καλησπερα noiz.Θα ηθελα την γνωμη οσων εχουν αγορασει b-stock προιοντα απο thomann και αν αντιμετωπισαν προβληματα.Να τα φοβηθω?
Δεν "την πάτησες", το θέμα της επιστροφής το ήξερες όταν το έπαιρνες.killbill είπε:Επίσης το να το έστελνα Γερμανία με ΕΛΤΑ πίσω θα χρεωνόμουν γύρω στα 100€ λόγω του βάρους, οπότε παράτησα την ιδέα. Είπα απλά "την πάτησα".
Κακώς. Εκεί είναι ευρώπη, από τη στιγμή που πληρώνεις δεν υπάρχει περίπτωση να μη σκιστούν να σε εξυπηρετήσουν. Μην το γενικεύουμε κιόλας αλλά στο Thomann ισχύει.Δυστυχώς δεν το ανέφερα στο thomann, γιατί νόμιζα ότι, ότι πληρώνεις παίρνεις.
Οποιοδήποτε μαγαζί στον κόσμο μπορεί να σου στείλει ελαττωματικό προιόν. Το θέμα είναι τι γίνεται αν σου κάτσει, και εκεί ο Thomman είναι από τους καλύτερους στην εξηπηρέτηση.Δεν μου πέρασε από το μυαλό ότι το Thomann θα έστελνε ελαττωματικό προιόν.
Αυτό παίζει να μην έχει γίνει και ποτέ (κανείς με εμπειρία?). Το Thomann έχει πολιτική επιστροφών no questions asked, πόσο μάλλον αν είναι B-Stock. Δε νομίζω να σε χρέωναν.Το Thomann βέβαια αναφέρει ότι σε περίπτωση που η βλάβη οφείλεται σε αυτούς, πληρώνουν αυτοί τα μεταφορικά της επιστροφής. Αλλά είπα που να μπλέξω τώρα, να δώσω 100€ να το στείλω πίσω, και αν τύχει να μου πουν ότι δεν φταίνε αυτοί κλπ
Ο Θωμάς δηλαδή σου έκοψε 50 ευρώ για κάτι που σου κόστισε 15 και που μόνοι τους αν το έφτιαχναν θα τους κόστιζε ούτε 5.Άλλαξε το tweeter (15€ μου κόστισε η επισκευή) και το ηχείο παίζει μια χαρά τώρα.
Ναι, θα έπρεπε να το είχαν ελέγξει καλύτερα αλλά να έχεις υπόψη σου ότι το ίδιο πράγμα μπορεί να σου κάτσει και σε καινούριο προιόν γιατί το ότι πληρώνεις παίρνεις ισχύει περισσότερο στα καινούρια. Και εκεί ο Θωμάς θα σου το αλλάξει χωρίς κουβέντα και θα σου πει και ντάνκε. Από ελληνικό μαγαζί αν πέσεις σε καραγκιόζη καλή τύχη... θα σε δείρουν κιόλας.Συμπέρασμα, έχασα κάθε εμπιστοσύνη για τα B-Stock προιόντα του Thomann, και δεν πρόκειται να ξαναρισκάρω να αγοράσω από Γερμανία κάτι B-Stock.
Παράλειψή μου. Το MXR στο οποίο αναφέρομαι αγοράστηκε καινούριο κι όχι b-stock.nexarulhu είπε:Τα περισσοτερα από αυτά που περιγράφονται παραπανω μπορουν να συμβουν και με καινουρια προιοντα παντως όχι μονο με B-stock...