Μέχρι πόσα cents ανά πλήκτρο στο MONTAGE/MODX?Ανά νότα γίνεται το κούρδισμα που εσύ επιλέγεις, έτσι φτιάχνεις τα δικά σου microtunings.
Γιατί συνήθως γίνεται στα workstations από ότι θυμάμαι βέβαια, ανά ημιτόνιο σε κάθε πλήκτρο.
Μέχρι πόσα cents ανά πλήκτρο στο MONTAGE/MODX?Ανά νότα γίνεται το κούρδισμα που εσύ επιλέγεις, έτσι φτιάχνεις τα δικά σου microtunings.
Δεν ξέρω, δεν έχω δοκιμάσει ποτέ να φτιάξω ένα δικό μου microtuning.? Κάτσε να το τσεκάρω στο MODX και θα σου πω.Μέχρι πόσα cents ανά πλήκτρο στο MONTAGE/MODX?
Στο Montage M και στο MODX+ είναι +/- 99Μέχρι πόσα cents ανά πλήκτρο στο MONTAGE/MODX?
άρα ένα ημιτόνιο?Στο Montage M και στο MODX+ είναι +/- 99
Από - έως 99 cents πάνω ή κάτω.άρα ένα ημιτόνιο?
Ή από-έως?
Είναι όπως και στα Triton ?Επίσης και στα προηγούμενα.
Από - έως 99 cents πάνω ή κάτω.
Για παράδειγμα, το D μπορεί να γίνει έως C# ή έως Eb.
Παρά ένα cent αν θες με ακρίβεια.
Το ένα λογικά cent δεν θα το ακούσεις.
Παίχτο μια οκτάβα κάτω και να είσαι στο χρόνο στο μπάσο ??
Μια οκτάβα κάτω ακούγεται χάλια με τον συγκεκριμένο ήχο. Όσο για το "μπάσο", μου αρέσει καλύτερα έτσι. Αν ποτέ το παίξω με κάνα γκρουπ θα το αλλάξω.?
όχι, ποπ,ροκ είναι πιο πολύ αλλά ήταν καλός.Μια οκτάβα κάτω ακούγεται χάλια με τον συγκεκριμένο ήχο. Όσο για το "μπάσο", μου αρέσει καλύτερα έτσι. Αν ποτέ το παίξω με κάνα γκρουπ θα το αλλάξω.?
Ωραίο το ντέμο σας, και το Triton επίσης. Ωραίος και ο μεταλάς που τραγουδάει (μεταλάς δεν ήταν??)
Δισκάρα, πολύ αγαπημένη.Εγώ είμαι ψυχάκιας με το δίσκο και δεν συνηθίζω χρωματισμούς?
Εγώ κάνω μια εκτίμηση πως θα την έχουν διαθέσιμη και για τους μη κατόχους του hardware σε υψηλή τιμή στην αρχή, τουλάχιστο €499 και πραγματικά θα τα αξίζει. Τόσο για την core, για τα expansion ήχου όσο τα πουλάνε και για το κανονικό όργανο.
ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΧΙ, ΜΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ! Don't do it Faidon!?Προσωπικά τελείωσα με τις δοκιμές μου στον ποιοτικό έλεγχο του VST TRITON και σύντομα θα δείτε το φυσικό μου όργανο στις αγγελίες.?
θα το βάλω τριακόσια ευρώ να φύγει και με άλλα 100.................ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΧΙ, ΜΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ! Don't do it Faidon!?
Μην το πουλάς ρε, κράτα το. Η τιμή που θα πιάσει μετά από τόσο καιρό δεν αξίζει.
Καλά. το Thomann το έχει €400 και το Adagio...€700? Στην κοσμάρα τους οι τύποι...?θα το βάλω τριακόσια ευρώ να φύγει και με άλλα 100.................
https://www.skroutz.gr/s/12785610/Native-Instruments-Midi-Keyboard-Komplete-Kontrol-S49-MK2-me-49-Pliktra-se-Mayro-CHroma.html