me too......longshadow είπε:Πάντως εμένα το ash μου αρέσει καλύτερα και ηχητικά....
I just started world war III.....![]()
bluezlick είπε:me too......Πάντως εμένα το ash μου αρέσει καλύτερα και ηχητικά....
I just started world war III.....![]()
![]()
odis13 είπε:Kαι εγώ δε ξέρω γιατι, έχω κόλλημα με swamp ash.Α και που πατε στον πολεμο χωρις κράνος ρέέέέέ δε βλέπετε εμένα?
εκει η λογικη σταματαει! χαχαχαχαalderbody είπε:βρες ενα μεσαιου βαρους alder_ακι (παραδοσιακο), αλλα πανω απ'ολα δοκιμασε το στο χερι, το αυτι, ...την πλατη ;D
λογικα, αμα πας στο Στολλα κατι θα βρεις...
αλλα κανε και μια βολτα πρωτα απο Ζαχο. Τα παιδια θα σε εξυπηρετησουν σιγουρα.
ENA ειναι το μπασο για αυτες τις δουλειες φιλε μου και γενικα για "ροκ" ολα τα αλλα ειναι...pussy basses for sissies... ;D ;D ;Dσου αρεσει ο punk ηχος
Αν εξαιρέσεις τον flea που παίζει με modulus και jazz και των muse που παίζει με jazz και rickenbacker οι υπόλοιποι παίζουν με Precisionδες μου αρεσει ο ήχος RHCP, MUSE, OFFSPRING, ARCTIC MONKEYS, OASYS
Εγώ πάλι είμαι στο άλλο άκρο, με οποιοδήποτε ενισχυτή μπορώ να βγάλω περίπου τον ήχο που θέλω εάν παίζω με το δικό μου bass.Jasemeister είπε:+1 για το compression.
Εμένα πάντως με ενδιαφέρει περισσότερο σε τι ενισχυτή και καμπίνα παίζω μπάσο παρά το ίδιο το μπάσο που θα παίξω...
Respect. 8)fleamail είπε:Εγώ πάλι είμαι στο άλλο άκρο, με οποιοδήποτε ενισχυτή μπορώ να βγάλω περίπου τον ήχο που θέλω εάν παίζω με το δικό μου bass.+1 για το compression.
Εμένα πάντως με ενδιαφέρει περισσότερο σε τι ενισχυτή και καμπίνα παίζω μπάσο παρά το ίδιο το μπάσο που θα παίξω...