ginargiros
Παλιά καραβάνα
Γιατί θες να έχει 2 ηχεία?
Και ιδου το ερωτημα:Τον VOX...
Αντε και σε καλη μερια :lol: :lol: :lol:
θυμίσου οτι βρίσκεσαι σε forum για ΚΙΘΑΡΕΣΔΕΝ Γινεται εστω και μια φορα να ανοιξω ενα τοπικ και να μην μηλαει για fender .............. :roll:
Και ιδου το ερωτημα:Τον VOX...
Αντε και σε καλη μερια :lol: :lol: :lol:
Να παρεις τον AD50' date=' ή να δώσεις 70 EUR παραπάνω και να αγοράσεις τον AD100?[/quote']
Γιατι να θελεις να παρεις τον 100?
Γιατί δεν ξέρω αν ο 50αρης ειναι αρκετα δυνατος...Γιατι να θελεις να παρεις τον 100?
Συμφωνω απολυτως.100%Βέβαια για αυτά πού ζητάς μάλλον είναι καλύτερος ένας λαμπάτος ενισχυτής
Κομματακιν ακριβη βεβαια' date='αλλα οτι πληρωνεις παιρνεις,δυστηχως... :?
[/quote']
Μηπως υπερβάλλεις λίγο? Δεν διαφωνώ φαίνεται πιο καλός από ότι δείχνει, αλλά έχει 3πλάσια τιμή...! Τρόμαξα και μόνο που την είδα.
Εντάξει και εγώ είμαι ο Μπάμπης τι να λέει;; :lol: :lol: :lol:janick τον εχω ακουσει και εγω τον f-30 και μου αρεσε δεν ηταν και το καλυτερο vfm αλλα ειναι boogie!!!!! :wink:
Οποτε' date=' αν θελεις να παιξεις μαζι με ντραμς δεν ξερω τι γινεται. Αν θα παιζεις μονος ή με αλλες κιθαρες ή ακουστικα οργανα τοτε ο 50 ειναι υπεραρκετος.[/quote']
Mε 30αρη kustom (αυτες τις καταντιες που εδινε το doremi-ημουν μικρος, δεν ηξερα)σε προβα με drums ακομα και πληκτρα και η ενταση πιο κατω απο το μισο και ημουν αρχοντας. Οποτε δεν τιθεται τετοιο θεμα. Αν μιλαμε τωρα για συναυλιες...αναλογως.