samy paraga
Noiz Addict
Σκοπός μου δεν ήταν να παραστήσω κάποιον σπουδαίο και διαβαστερό ;D. Ας αντικαταστήσω λοιπόν τους συγγραφείς τους αρχαίους με τίποτα βιπεράκια αστυνομικά και μερικά βιβλία μαγειρικής . Επανέρχομαι λοιπόν και χωρίς να θέλω να αποδείξω τιποτα και σε κανέναν ξαναλέω αυτό που είπα πριν και απλά δε κατάλαβες καθότι προτίμησες να ασχοληθείς με τη ποζεριά μου . Ποιός είσαι εσύ ,εγώ και ο κάθε κριτικός που θα αποκαλέσει ένα έργο τέχνης σαν αριστούργημα? Υπάρχουν κάποια κριτίρια ? κάποια μονάδα μέτρησης ή μήπως σώνει και καλά πρέπει να εμπιστευτώ το μέσο όρο των αστεριών όλων των κριτικών ανά την υφήλιο και να συνυπολογήσω και τα εισητήρια που έκοψε μια ταινία ?trolley είπε:Δε ξέρω για τον εξηντάχρονο φίλο σου, αλλά εσύ πάντως (όπως και όλοι εδώ μέσα) κάποιο είδος αυτοεπιβεβαίωσης ψάχνεις... αλλιώς δε θα παράταγες στιγμή τον ντοστογιέφσκυ και τους έλληνες, για να διαβάσεις (ή να απαντήσεις) στα ποστ μας.
Δεν αντιλαμβάνομαι λοιπόν, προς τι όοοόλη αυτή η ποζεριά, του τύπου που (και καλά) δεν νοιάζεται για τη γνώμη των κριτικών ή των μαζών.
Σωστά Αλεξ;
Κάποιοι είπαν ότι τους άρεσε η ταινία και κάποιοι όχι . Αυτό νομίζω ήταν αρκετό σύμφωνα με τα γούστα του καθενός. Μετά αρχίσαν οι κριτικές για το φωτισμό τους ηθοποιούς ,το μάνατζερ και δε ξέρω και γω για ποιόν άλλο ,προκειμένου να αποδείξουν ο ένας στον άλλο και να επιβάλει το δίκιο της γνώμης του .
Τόσο απλά ήταν και τώρα πάω να διαβάσω Μαμαλάκη ,τα νηστίσιμα 8)