Απέκτησα και Custom Designed Set μαγνητών

Παιδιά όποιος θέλει υπογεγραμένο σετ μαγνητών από μένα να μου πει :lol: :lol: :lol: :lol:

Παιδιά όποιος θέλει υπογεγραμένο σετ μαγνητών από μένα να μου πει :lol: :lol: :lol: :lol:
8O 8O 8O 8O 8O 8O :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: πες οτι εκανες κατι αντιστοιχο και για το μανικι??????? 8O 8O 8O 8O :D :D :D :D :D

8O 8O 8O 8O 8O 8O :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: πες οτι εκανες κατι αντιστοιχο και για το μανικι??????? 8O 8O 8O 8O :D :D :D :D :D
Ναι, γέλα το εσύ... στο τσακ ήταν :lol: :lol: :lol:

Τελικά διάλεξε κάτι πολύ καλύτερο πιστεύω... για το οποίο ελπίζω να μη μιλήσει και χαλάσει την έκπληξη :wink: :wink:

Σε λίγες μέρες θα έχω νέα για αυτό το θέμα!!! ;)

Τελικά διάλεξε κάτι πολύ καλύτερο πιστεύω... για το οποίο ελπίζω να μη μιλήσει και χαλάσει την έκπληξη :wink: :wink:
:lol: :lol: :lol: :lol:

Μετά από καιρό, αξιώθηκα να γράψω ένα μικρό clip-άκι με την Blackie μου η οποία έχει υποστεί face lifting (θα ανοίξω νέο θέμα σύντομα).

Η ηχογράφηση έγινε καρφί στον Pro Jr με ένα SM57 μπροστά.

Το reverb και το delay προστέθηκαν στο PC.

(Οι χορδές ήταν ήδη ψόφιες όταν έγραψα...Επιφυλάσσομαι να ξαναγράψω με νέες χορδές)

ΑΑΑ και ΜΗ με βρίσετε με τις μ*(*(ες που παίζω...:lol: :lol:

http://www.soundclick.com/bands/pagemusic.cfm?bandID=472774

Επιλέξτε το πρώτο clip.

:D :D :D :D :D :D :D ευγε.........δεν ξερω αν μου αρεσουν τοσο οι μαγνητες, η το Γκιλμουρικο παιξιμο σου.....ωραιος..... :D :D :D

Με εφτιαξες!!!

ωραιοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

Trending...

Νέα θέματα

Back