Αγγελίες στο Noiz

si_rah

Μόνιμος θαμώνας
Οπως εχω παρατηρησει επανελλειμενα καποιος βαζει συνεχεια την αγγελια οτι πουλαει μια korg ax3000g! ΕΛΕΟΣ!!!!

Αν ηθελε καποιος να την αγορασει θα την εψαχνε και θα την εβρισκε την αγγελια! Δε γινετε συνεχεια να βαζει καινουργια χωρις να αλλαζει η τιμη!

Δηλαδη ειναι πιο μαγκας..... :x

ηρέμησε ρε si_rah be cool μη φρικάρεις (και στα δεδομένα του νοιζ "μη το κάνεις θέμα" :lol: )

μάλλον πρέπει να θεσπιστούν κανόνες αγγελιών :wink:

Αν ηθελε καποιος να την αγορασει θα την εψαχνε και θα την εβρισκε την αγγελια! Δε γινετε συνεχεια να βαζει καινουργια χωρις να αλλαζει η τιμη!
Έχεις δίκιο.

Είπαμε να υπάρχει fair play στις αγγελίες.

Εφ'όσον ισχύει και δεύτερη καταχώριση θα σβηστεί.

Εξ' άλλου αυτός ήταν και ο λόγος που αφαίρεσα το Top 10 των τελευταίων καταχωρίσεων από την αρχική σελίδα.

Σκέφτόμαστε μήπως θα ήταν σωστότερο να συγχωνευθούν στο Forum.

...

+1000. Μία αντίστοιχη ενότητα..να μπορούν να γίνουν ερωτήσεις - απαντήσεις, να ενημερώνονται τα αντίστοιχα threads αν τελικά πουληθεί το αντικείμενο κλπ...Αν τίθεται θέμα χώρου...θα μπορούσαν να σβήνονται όσες είναι παλιότερες από κάποιο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. :wink:

Μία αντίστοιχη ενότητα..να μπορούν να γίνουν ερωτήσεις - απαντήσεις' date=' να ενημερώνονται τα αντίστοιχα threads αν τελικά πουληθεί το αντικείμενο κλπ...Αν τίθεται θέμα χώρου...θα μπορούσαν να σβήνονται όσες είναι παλιότερες από κάποιο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. :wink:[/quote']
+1

Ταυτόχρονα ήταν η ίδια αγγελία;
Και να μην ήταν διπλή, η αγγελία με αυτό το "κόλπο" βρίσκεται πάντα στο "προσκήνιο"

Και να μην ήταν διπλή' date=' η αγγελία με αυτό το "κόλπο" βρίσκεται πάντα στο "προσκήνιο"[/quote']

To bump στο thread μπορεί να "νομιμοποιηθεί" κατά κάποιο τρόπο με μια μείωση της τιμής.

Εκτός αν πουλάς delay

Εκτός αν πουλάς delay

Εκτός αν πουλάς delay

Μια ανανέωση είναι ανεκτή. Αν όμως βάζεις μια αγγελία πολλές φορές είναι πολύ κουραστικό. Φαντάσου να αγοράζεις μία εφημερίδα και να βλέπεις 100 φορές την ίδια αγγελία

παιδιά αν μπούμε σε αυτό το τρυπάκι τότε όλη μέρα θα βάζουμε την ίδια αγγελία η ανανέωση γίνετε εφόσον υπάρχει κάτι νέο στην αγγελία όταν βάζεις την ίδια αγγελία ξανά και ξανά τότε αδικείς τους υπόλοιπους που αν δεν υπάρχει κάτι νέο (πχ αλλαγή τιμής) δεν ξαναβάζουν την αγγελία γιατί σέβονται τους συνφορουμήτες τους και δεν θέλουν να αδικήσουν κανέναν

Kαι με την συμβολή όλων μπορούμε να κάνουμε τις αγγελίες του Noiz σημείο αναφοράς!!

Προσωπικά τα bump στις αγγελίες δεν με ενοχλούν αρκεί να γίνονται συνειδητά. Φυσικά αν μπούν οι αγγελίες στο φόρουμ θα υπάρχει και καλύτερη διαχείρηση γιατί αυτή τη στιγμή μόνο ο yameth μπορεί να διαχειριστεί τις αγγελίες και τι να πρωτοπρολάβει!!

Τι λένε οι υπόλοιποι?

Και εμένα μου φαινεται πιο πρακτικό να μπούν οι αγγελίες στο forum...Θα μπορεί να γίνεται αναλυτικότερη παρουσιαση των πραγματων και θα αποφευχθούν περιπτώσεις όπως αυτή με ένα τύπο που "πουλαγε" κατι τρελά synth-ια σε ελεεινές τιμές...που αποδείχθηκε ότι το έκανε για πλάκα....(απο ότι καταλαβα)

Εγώ ρε παιδιά κάνω το εξής...Βάζω την αγγελία να ισχύει για τρεις μερες και μετά την ξαναδημοσιεύω αφού έχει λήξει και διαγράφω την παλιά απο το adsbox.Έτσι είναι και "φρέσκια" και δεν είναι διπλοκαταχωρημένη

Συμφωνώ και εγώ με τις αγγελίες στο forum

Πάντως ο τύπος την έβαλε 13 φορές μέσα σε 15 μέρες. Φαντάζομαι τις άλλες δύο που δεν έβαλε ξεκουραζόταν ...

Trending...

Νέα θέματα

Back