Το ειπα για την φαση. Ενταξει, πανω απ'την βαση για εναν που εχει λιγοτερο απο 100 ωρες τραγουδιου στην πλατη? Λενε πρεπει να κανεις κατι 10000 ωρες για να γινεις εξπερ. 
angelia_final.mp3
angelia_final.mp3
Βρε αλήτες πόσες φορές θα σας πω ότι εδώ δεν είναι ραδιοφωνικός σταθμός;harilatron είπε:ναι γεια σας μια αφιέρωση θα ήθελα να κάνω
Αν οντως σε ενδιαφερει να βελτιωθεις στο τραγουδι, πραγμα που δεν εχω καταλαβει ακομα, αν απλα τα λες για να διασκεδαζουμε η θελεις και κατι περα απο αυτο, βρες εναν καλο δασκαλο και ξεκινα.Κουφη Λεοπαρδαλη είπε:Το ειπα για την φαση. Ενταξει, πανω απ'την βαση για εναν που εχει λιγοτερο απο 100 ωρες τραγουδιου στην πλατη? Λενε πρεπει να κανεις κατι ΣΩΣΤΑ 10000 ωρες για να γινεις εξπερ.![]()
Nα κι' ένας που είναι χειρότερος από μένα.yameth είπε:Το Κουφή Λεοπάρδαλη να υποθέσω δεν είναι τυχαίο... Δεν ακούς πως ΔΕΝ τραγουδάς;
Ειδικές τιμές στο ακοόγραμμα για τους φίλους μουσικούς του νοιζ. Πμ meSuperfunk είπε:Βρες εναν καλό ωτορινολαρυγγολόγο και ξεκίνα
Τι λες ρε παλικάρι.Κουφη Λεοπαρδαλη είπε:αφηνω το τραγουδι και πιανω κανεναν Τουρκο απ'το μουστακι και τον πεταω σε καποια ξερα στο Αιγαιο.
Εμένα μ' άρεσε περισσ'οτερο από τη 1η. Μ' έκανε να αισθάνομαι ότι είμαι ο Μick Jagger.Κουφη Λεοπαρδαλη είπε:Επομενη προσπαθεια. Ελπιζω να σας αρεσει περισσοτερο απ'την πρωτη. Η Angelia ακομα δεν ξερω που ειναι και τι κανει.