Ανταλλακτικά για Fender Jaguar

geo1985

Θαμώνας
Ξέρει κανείς σας που μπορώ να βρω τακάκια για την γέφυρα της Jaguar.

Μήπως ν'άλλαζα ολόκληρη την γέφυρα?

Πρόβλημα κι αυτό...

τι εννοεις ''τακακια''?

εχω μια υποψια οτι ισως και να μπορω να σε βοηθησω!

εκτος αν θες τακακια για πραγματικη τζαγκουαρ, οποτε εχασες! ;D

Εννοεις saddles?

BP-0046-001.jpg

ή αυτα?

005-4447-000.jpg

BP-0046-001.jpg

005-4447-000.jpg

Αν εννοείς saddles κοίτα στο

http://www.allparts.com/

Δυστυχώς αυτοί με ενημέρωσαν ότι δε στέλνουν Ελλάδα αλλά το παράρτημα τους στην Αγγλία στέλνει και μάλιστα πολύ γρήγορα!!! Αν κάτι δε το έχουν, θα το παραγγείλουν αυτοι απο Αμερική. Μπορεί να καθυστερήσει αλλά τουλάχιστον θα βρεις ΑΚΡΙΒΩΣ ότι θέλεις και αρκετά φτηνά!!!!

http://www.allparts.uk.com/

Ασε που τέτοιου είδους site σε δελλεάζουν να αλλάξεις πολλά περισσότερα από αυτό που θες.. Κάνε μια αναζήτηση κ άρχησε να σημειώνεις!!!

;)

lol Αυτό εννοώ.Πώς λέγονται στα ελληνικά?(δεν φταίω εγώ,εγώ saddles τα ήξερα,ένας φίλος με πήρε στο λαιμό του)

Βασικά όποιος έχει Jaguar ξέρει τι τραβάω.Να αλλάξω μόνο τα saddles με τα αντίστοιχα της Mustang ή ολόκληρη την γέφυρα?

Στην Αθήνα κάπου δεν μπορώ να τα βρω?

Ο καγμάκης ο νεότερος μπορεί να έχει. Φέρνει διάφορα απο allparts.

Όχι ρε μάγκες δεν έχω.Είμαι παντελώς άσχετος και η κιθάρα αυτή την στιγμή δες είναι playable.

Σε παλιότερο θέμα είδα κάτι τύπου "βάλε γέφυρα Mustang να ξενοιάξεις".Ισχύει?

Μήπως ν'άλλαζα και μαγνήτες με αμερικάνικους?

Τι είναι το buzzstop?

BigAlejandro είπε:
εκτος αν θες τακακια για πραγματικη τζαγκουαρ, οποτε εχασες! ;D
;D ;D ;D

Oχι ρε, αφού δεν είναι μαχογκανυ.

Βασικά όποιος έχει Jaguar ξέρει τι τραβάω.
Μ'αυτή τη κρίση και εκει που εχει παει η βενζίνη φίλε σε καταλαβαίνω.

Σε παλιότερο θέμα είδα κάτι τύπου "βάλε γέφυρα Mustang να ξενοιάξεις".Ισχύει?

Μήπως ν'άλλαζα και μαγνήτες με αμερικάνικους?

ΓΕΦΥΡΑ ΑΠΟ..............

fordmustang4.jpg

......ΣΕ

jaguar_xkr_2010_opt_18_opt.jpg
.

Γινετε τέτοια πατέντα?

Buzzstop ειναι εξαρτηματακι που βιδωνει πανω στο tailpiece και κατω απο το οποιο περνουν οι χορδες πριν γαντζωσουν στο τρεμολο.Δινει μεγαλυτερη σταθεροτητα, αλλα αλλαζει το χαρακτηρα, οπως και να χει.

Η αληθεια ειναι οτι τα saddles της jaguar & jazzmaster δεν ειναι και θαυμα της μηχανικης, αλλα με σωστο setup ολα διορθωνονται.

Επειδή όμως δεν είμαι ακριβώς και master του set up,μήπως θα πρεπε να βρω κάποιον άνθρωπο να μου αλλάξει τα ελατωματικά parts και να τελειώνουμε?

phanzz είπε:
Buzzstop ειναι εξαρτηματακι που βιδωνει πανω στο tailpiece και κατω απο το οποιο περνουν οι χορδες πριν γαντζωσουν στο τρεμολο.Δινει μεγαλυτερη σταθεροτητα, αλλα αλλαζει το χαρακτηρα, οπως και να χει.

Η αληθεια ειναι οτι τα saddles της jaguar & jazzmaster δεν ειναι και θαυμα της μηχανικης, αλλα με σωστο setup ολα διορθωνονται.
Όταν λέμε "αλλάζει τον χαρακτήρα"?Ηχητικά?

O SF πόσταρε ένα ωραίο λινκ, γιατί δεν το διαβάζεις?!

geo1985 είπε:
Επειδή όμως δεν είμαι ακριβώς και master του set up,μήπως θα πρεπε να βρω κάποιον άνθρωπο να μου αλλάξει τα ελατωματικά parts και να τελειώνουμε?
Η Jaguar δεν έχει "ελλατωματικά" parts. Δεν χρειάζεται να αγοράσεις τίποτα. Απλά θέλει καλό setup! Εκεί, είναι το πρόβλημά σου....

Μόλις διαπίστωσα ότι μου λείπει ένας κύλινδρος από ένα saddle με αποτέλεσμα να πατάει μονόμπαντα...Που θα βρω τέτοιο!?

Και οκ στο λινκ λέει για τις βίδες.Οι κατακόρυφοι κύλινδροι σε ποιο ύψος πρέπει να είναι?

http://www.allparts.uk.com/online-shop/fender-guitar-amp-parts/guitar-parts/screws/bridge-screws/saddlebridge-ht-screws-fender-c-277_296_319_329_377_385.html

Ή πηγαινε σε κανα τεχνικο.Ολο και κατι θα σου βρει, απο αχρηστευμενα parts.(τιποτα δεν ειναι αχρηστο τελικα..)

Το υψος καθοριζεται απο το action που θελεις και το radius της ταστιερας σου.

To buzzstop αλλαζει το χαρακτηρα μονο εμφανισιακα, αφου βιδωνει πανω στο tailpiece.Παντως ειναι πιο ακριβο(αδικαιολογητα) απ οτι ενα καλο set up απο τεχνικο.

Trending...

Νέα θέματα

Back