ΦΙλοσ, αφτά ε΄θιναι καλά για μέταλ;BigAlejandro είπε:εκτος αν θες τακακια για πραγματικη τζαγκουαρ, οποτε εχασες! ;D
lolmscmkr είπε:ΦΙλοσ, αφτά ε΄θιναι καλά για μέταλ;
http://www.autopartswarehouse.com/replacement_sm/jaguar~brake_pads~replacement.html
ναι ,δεν εχεις βρει καποιον που να ξερει να την σεταρει ΣΩΣΤΑ,Βασικά όποιος έχει Jaguar ξέρει τι τραβάω
;D ;D ;DBigAlejandro είπε:εκτος αν θες τακακια για πραγματικη τζαγκουαρ, οποτε εχασες! ;D
Oχι ρε, αφού δεν είναι μαχογκανυ.ΦΙλοσ, αφτά ε΄θιναι καλά για μέταλ;
http://www.autopartswarehouse.com/replacement_sm/jaguar~brake_pads~replacement.html
Μ'αυτή τη κρίση και εκει που εχει παει η βενζίνη φίλε σε καταλαβαίνω.Βασικά όποιος έχει Jaguar ξέρει τι τραβάω.
Σε παλιότερο θέμα είδα κάτι τύπου "βάλε γέφυρα Mustang να ξενοιάξεις".Ισχύει?
Μήπως ν'άλλαζα και μαγνήτες με αμερικάνικους?
Όταν λέμε "αλλάζει τον χαρακτήρα"?Ηχητικά?phanzz είπε:Buzzstop ειναι εξαρτηματακι που βιδωνει πανω στο tailpiece και κατω απο το οποιο περνουν οι χορδες πριν γαντζωσουν στο τρεμολο.Δινει μεγαλυτερη σταθεροτητα, αλλα αλλαζει το χαρακτηρα, οπως και να χει.
Η αληθεια ειναι οτι τα saddles της jaguar & jazzmaster δεν ειναι και θαυμα της μηχανικης, αλλα με σωστο setup ολα διορθωνονται.
Η Jaguar δεν έχει "ελλατωματικά" parts. Δεν χρειάζεται να αγοράσεις τίποτα. Απλά θέλει καλό setup! Εκεί, είναι το πρόβλημά σου....geo1985 είπε:Επειδή όμως δεν είμαι ακριβώς και master του set up,μήπως θα πρεπε να βρω κάποιον άνθρωπο να μου αλλάξει τα ελατωματικά parts και να τελειώνουμε?