wargasm
Μόνιμος θαμώνας
Εψαξα απο εδω...εψαξα απο εκει...βρηκα καποιες ενδιαφερουσες κιθαρες fender αλλα εχω ακριβο γουστο για την τσεπη μου τελικα...και εχω στο μυαλο μου να αγορασω ξεχωριστα ολα τα κοματια μιας κιθαρας,fender strat (αυθεντικα),ειτε μεταχειρισμενα ειτε καινουρια.
Ξεκινοντας απο το σωμα,απο τη ταστιερα,απο τα κλειδια...ολα τα μεταλικα της μερη,και τελος pickguard με τους μαγνητες...δεν ξερω ποσο θα μου κοστισει αλλα μ'αρεσει η ιδεα που θα ειναι custom by me.
Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω στην ελλαδα που θα βρω σωμα,η ταστιερα...και αν βρω ποια χαρακτηριστικα να προσεξω πριν αγορασω ωστε να την κανω να εχει καλα γεωμετικα χαρακτηριστικα...action κτλ...
Θα ηθελα για βοηθεια τις γνωσεις σας...και την εμπειρια σας.
Ξεκινοντας απο το σωμα,απο τη ταστιερα,απο τα κλειδια...ολα τα μεταλικα της μερη,και τελος pickguard με τους μαγνητες...δεν ξερω ποσο θα μου κοστισει αλλα μ'αρεσει η ιδεα που θα ειναι custom by me.
Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω στην ελλαδα που θα βρω σωμα,η ταστιερα...και αν βρω ποια χαρακτηριστικα να προσεξω πριν αγορασω ωστε να την κανω να εχει καλα γεωμετικα χαρακτηριστικα...action κτλ...
Θα ηθελα για βοηθεια τις γνωσεις σας...και την εμπειρια σας.
Τελευταία επεξεργασία από moderator: