Ευτυχώς οι "δικοί σου" δεν σκέφτονταν έτσι. ;Dmarathon είπε:Γι αυτό να προτιμήσει τους δικούς μου...γιατί εσείς υπόσχεστε 10 και 15 χρόνια μελέτης...Με τους δικούς μου μου είναι ταχύρυθμο...σε μία βδομάδα σταματάς, γιατί καταλαβαίνεις ότι δεν θα παίξεις ποτέ έτσι ;D ;D
Όπως λέει στο περίπου και ο Guy Pratt στο "Basses and other animals" που διαβάζω "Λίγα πράγματα στη γή μπορούν να εκράσουν τη χαρά της ζωής όπως μια καλή ντίσκο μπασογραμμή. Όταν καταφέρεις και μάθεις το bubble, γιατί αυτό είναι το κλειδί, θέλεις να μείνεις εκεί"
Αλλά αυτό το κωλobubble δεν είναι τόσο απλό....
Johnny B. Gayden
Unassuming blues μπασίστας με καταπληκτικό δεξί, υπηρέτης του groove και με υπέροχη τεχνική.
Ο τρόπος σκέψης και αντίληψης του groove του καλύτερου μαθητή του Jamerson, Donald Dunn είναι για μένα βασικό μάθημα στη Μεγάλη του Μπάσσου Σχολή.
Μια μέρα θα θελα να πάω και εγώ εκεί.
Καλή διασκέδαση.
Υ.Γ
Funky, για ακόμα μια φορά λες σαχλαμάρες.Δεν είμαστε στο 1995 πια... Πλέον έχουν καθιερωθεί και έχουν το δικό τους στυλ και ήχο... Το πρόβλημα που υπάρχει στο μπάσο είναι ότι υπάρχει μεγάλο μπέρδεμα ανάμεσα στο ΚΟΝΤΡΑ ΜΠΑΣΟ και στo ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΜΠΑΣΟ... Δηλαδή το να μελετάς τους παλιούς που ήταν κοντραμπασίστες στην ουσία είναι σα να μελετάς jango αν θες να μάθεις ηλεκτρική κιθάρα... Δε λέω ΠΡΕΠΕΙ να γίνει κι αυτό αλλά δεν είναι η βάση πια...
Πέρα από τράβηγμα αυτιού, θα πέσει και σφαλιάρα στη μπυροποσία...... αν γίνει.