Αναγεννηση ενος rhodes mark i stage 73 -1979

THEOD

Παλιά καραβάνα
Σε ένα διήμερο ο Μέγιστος Περικλής έκανε το ταρταλο rhodes μου να πετάει .

8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) :D :D :D

Πλήρη ανακατασκευή και το αποτέλεσμα απίστευτο ;)

IMG_0811.JPG

IMG_0810.JPG

IMG_0806.JPG

IMG_0801.JPG

IMG_0795.JPG

Ευχαριστω Θοδωρη για α) την ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ (πρεπει να εβαλα το κιλακι μου!!!)

Β) για την καλη παρεα γ) για την βοηθεια δ) το γελιο που επεσε !!!! και γενικα την αντιμετωπιση .

(εξ αλλου σου αρεσω και σαν παικτης !!!!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχα 8) 8) 8) 8)

Ειχα και καλα δρομολογια !!!Τωρα για το πιανο τι ναπω εγω ;;τα ειπες ολα .Ευχαριστω για ολα.

(εξ αλλου σου αρεσω και σαν παικτης !!!!!!!!!!!!!!! χαχαχαχα ;D ;D ;D ;D

pericles είπε:
1) (εξ αλλου σου αρεσω και σαν παικτης !!!!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχα 8) 8) 8) 8)...

2) (εξ αλλου σου αρεσω και σαν παικτης !!!!!!!!!!!!!!! χαχαχαχα ;D ;D ;D ;D
Eμένα μου άρεσες με το γυαλάκι. :D

Αυτο ειναι γυαλακι εργασιας !!!Που ναδεις το ψαρωτικο μου !!!!Ερωτηση εσας Νεστορα δεν σας αρεσω σαν παικτης ;D ;D ;D

Εγώ θέλω να μάθω αν η χειρονομία στη συνημμένη φωτό εκφράζει κάποια συγκεκριμένη συμμορία.

OK, δεν είναι του alitiz (θα το ήξερα), αλλά υπάρχουν γειτονιές που θα έπρεπε να αποφεύγουμε νύχτα;

Επίσης, ποιοί άλλοι είναι στο crew μη κάνουμε κανένα diss καταλάθος;

3rx71h.jpg

Earendil είπε:
Εγώ θέλω να μάθω αν η χειρονομία στη συνημμένη φωτό εκφράζει κάποια συγκεκριμένη συμμορία.

OK, δεν είναι του alitiz (θα το ήξερα), αλλά υπάρχουν γειτονιές που θα έπρεπε να αποφεύγουμε νύχτα;

Επίσης, ποιοί άλλοι είναι στο crew μη κάνουμε κανένα diss καταλάθος;

3rx71h.jpg
Mαλλον δεν φαινεται καλα το δαχτυλο ( ΟΚ .ΔΕΙΧΝΩ !!!) οχι το αλλο που υπονοεις !! 8) 8)

Η δε συμμορια εχει απλωσει τα πλοκαμια της all over Greece !!!!!!!!!!! ;D ;D ;D

Ευχαριστω ολους σας για τα καλα λογια .Ενας ομως αξιζει πιο πολλα ευχαριστω !!Ειναι ο Λουκας

Α)Γιατι με στηριξε οταν επρεπε Β)γιατι ειναι αρχοντας & Γ)μου αρεσει και σαν παικτης  ;D ;D ;D.

Δεν ξεχνω και δυο πολυ καλα παιδια του Νoiz α) ΧΑΡΗΣ the ''drummer '' & β) Waterfall -K για το ωραιο μονταζ στην ΦΩΤΟ με τα τυμπανα (μεγαλε μ'εφτιαξες ... 8) 8))Ετοιμασου για χαβαλε στην πολη σου λιαν συντομως!! ;D ;D

Επισης ο Θοδωρης (που μου αρεσει σαν παικτης  ;D ;D) (που να τον ακουσετε στην κιθαρα !!! 8) 8)) γιατι εκανε κατι πολυ δυσκολο γι'αυτον με καλεσε στην Κρητη (που επισης μου αρεσει) και περασαμε ενα Σαββατοκυριακο με πολλη jazz ,γελιο και παρα μα παρα πολυ δουλεια+οτι το χερακι του πιανει και βοηθησε τα μεγιστα . 8) 8)

Περικλή κατ'αρχήν σε ευχαριστώ.

Κοκκινίζω εξ ' αποστάσεως ! Αν και το παρόν forum δεν είναι για ανάληση χαρακτήρων ας μου επιτρέψετε να πω αυτό που μου έλεγε κάποιος κάποτε: " Οι συμπεριφορές γεννούν (όμοιες)συμπεριφορές".

Εάν ο Peri δεν ήταν ΑΤΟΜΟ δεν θα ήταν τόσο αγαπητός και εδώ άλλά και εκτός forum.

Και κατόπιν φυσικά και μάστορας .Πρώτα όμως ΑΤΟΜΟ.

Όσο για μένα , ανακαλύπτοντας κάθε μέρα πόσο απέραντο και συναρπαστικό είναι το σύμπαν της μουσικής νίωθω να συρικνώνομαι μουσικά αλλά εύχομαι να παραμείνω μέσα σε αυτό  προσπαθώντας να ανακαλύπτω ότι μπορώ.

Πάντως ούτε καλός παίκτης είμαι ούτε φτασμένος ηθικά .

Εξάλλου το forum αυτό αλλά και "εκεί έξω" υπάρχουν θαυμάσιοι μουσικοί αλλά και χαρακτήρες .

Ευχαριστώ πάντως .

Αυτος εισαι!!Κουκλα εγινε Θοδωρη .Το πανω μερος προσφερεται για οτι χρωμα θελεις και με την αντιθεση που κανει με το μαυρο κατω μερος αναδεικνυεται.Παρα πολυ ωραιο χρωμα .!!!! :D :D

pericles είπε:
Αυτος εισαι!!Κουκλα εγινε Θοδωρη .Το πανω μερος προσφερεται για οτι χρωμα θελεις και με την αντιθεση που κανει με το μαυρο κατω μερος αναδεικνυεται.Παρα πολυ ωραιο χρωμα .!!!! :D :D
είναι χρώμα απο δειγματολόγιο Mazda ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back