Αναβαθμισμένο Noiz.gr interface.

Status
Not open for further replies.
Χαλια ειναι, μπερδευει και κουραζει το ματι.
eyepoppi.gif

Αφηστε το οπως ηταν ή δοκιμαστε καποιο απαλοτερο χρωμα, γαλαζιο για παραδειγμα.

LK είπε:
Το λαχανί στην αριστερή στήλη, δεν ξέρω αν μου αρέσει.

Μαλλόν όχι.
Συμφωνώ, είναι εκτός θέματος.

Επίσης ποτέ δεν βάζουμε σε σύγχρονες σελίδες underlined links.

Επιπλέον το πορτοκαλί πλαίσιο γύρω απ' το search πρέπει να φύγει.

LK είπε:
Επίσης, λείπει (ή δεν το βρήκα) το πολύ απαραίτητο, που έβλεπες τις νέες απαντήσεις σε θέματα που συμετείχες.
Και γω εψαχνα πριν τα νεα θεματα και τα βρηκα κατα τυχη. Εκει ειναι και οι νεες απαντησεις που ψαχνεις. Κανε κλικ στο λογκο του ΝΟΙΖ και πανω δεξια θα δεις το παρακατω:
2014_06_18_201037.png

Waterfall-K είπε:
Και γω εψαχνα πριν τα νεα θεματα και τα βρηκα κατα τυχη. Εκει ειναι και οι νεες απαντησεις που ψαχνεις. Κανε κλικ στο λογκο του ΝΟΙΖ και πανω δεξια θα δεις το παρακατω:

2014_06_18_201037.png
Σωστός.

Μπέρδεμα βέβαια, καλλίτερα να μπει στην αρχική σελίδα του forum.

Υπαρχουν καποια χρωματα που εξ ορισμου κανουν καλη αντιθεση, οπως τα μαυρα γραμματα πανω σε κιτρινο φοντο.

Αυτο το λαχανι πνιγει τη γραμματοσειρα, και τραβαει εντονα το ματι προς τα εκει (εκτος αν αυτος ηταν ο σκοπος;) )

Απο την αλλη, ισως ειμαστε αρκετα αναχρονιστες και δεν δεχομαστε αλλαγες...Δεν ξερω...

Holystone είπε:
Απο την αλλη, ισως ειμαστε αρκετα αναχρονιστες και δεν δεχομαστε αλλαγες...Δεν ξερω...
Ελα βρε Holystone που ειμαστε αναχρονιστες. ;D Δεν ειναι θεμα αναχρονισμου αλλα τι ειναι ξεκουραστο για το ματι. Δεν ειναι τυχαιο οτι η πλειοψηφια των sites και των προγραμματων εχουν γκρι ή ασπρο φοντο. Τα εντονα χρωματα κανουν καλη αντιθεση με το μαυρο μεν, αλλα ποση ωρα μπορεις να διαβαζεις/δουλευεις με τετοιο background? Θελει συγκεκριμενα και απαλα χρωματα. Το γκρι background που ειχε το ΝΟΙΖ πριν ηταν μια χαρα, νομιζω οτι ειναι ιδανικο και ξεκουραστο χρωμα για τα ματια.

Το μόνο που μου έλειψε αμέσως είναι τα "Νέα Θέματα" και "Νέες Απαντήσεις" στα οποία δεν έχεις πρόσβαση από παντού παρά μόνο με τον τρόπο που είπε ο Waterfall.

Κατά τ'άλλα δε με χαλάει και καλορίζικο! ;D

Θα συμφωνήσω σε όσα είπαν για το λαχανί χρώμα οι προλαλήσαντες, είναι λίγο κουραστικό στο μάτι.

Επίσης τα υπογραμμισμένα links δε μου άρεσαν ιδιαίτερα και μου έλειψε το "Νέα Θέματα" και "Νέες Απαντήσεις".

Τέλος θα μου άρεσε να βλέπω και τα προσωπικά μηνύματα όπως ήταν έτσι ώστε να βλέπω αμέσως εάν έχω νέο μήνυμα και να μη χρειάζεται να μπω στο "Τα μηνύματά μου".

Τα "Nεα Θεματα" και "Απαντησεις" παντως εγω τα βλεπω κανονικα στην αρχικη σελιδα διπλα στο avatar μου, πανω απο την αναζητηση.

odis13 είπε:
Τα "Nεα Θεματα" και "Απαντησεις" παντως εγω τα βλεπω κανονικα στην αρχικη σελιδα διπλα στο avatar μου, πανω απο την αναζητηση.
Ναι υπάρχει εκεί. Απλά θα ήταν πιστεύω πιο βολικό να υπάρχει και στη σελίδα του "Forum" έτσι ώστε να μη χρειάζεται να πηγαίνεις συνέχεια στην αρχική σελίδα για να τα βρίσκεις. :)

Εμένα μ' αρέσει το λαχανί γιατί έχω δυσχρωματοψία κι αν δεν λέγατε ότι είναι λαχανί θα το περνούσα για πορτοκαλί και μ' αρέσει το πορτοκαλί. Δεν μου αρέσει η υπογράμμιση των θεμάτων.

Δυσκολεύομαι ωστόσο να ξεχωρίσω το NEW σε κάθε θέμα και κάποιους χρήστες που γράφονται με χρώμα συγγενικό με το λαχανί ενώ είναι ας πούμε... blue.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
το λαχανι δεν το μπορω καθολου , μου βγαζει βιαια συναισθηματα.

Νομιζω οτι το απαλο κιτρινο με μαυρη γραμματοσειρα θα με κατευνάζει. χαχαχχα

Μωρε noiz να ναι και οτι να ναι, αλλα λέμε τωρα.

Εμένα το λαχανί μ'αρέσει, αλλά μ'αρέσει και η Conchita οπότε...

Χμ, "Η εξελιξη, δεν σημαινει παντα προοδος..." ;)

Αλλα  απο τη αλλη "Τα παντα ειναι συνηθεια" και επειδη σιγουρα υπαρχει και οικονομικο κοστος στο update αυτο, δεν εχει νοημα να γκρινιαξουμε γιατι ο χρονος δεν γυρναει πισω, ;) ετσι δεν ειναι;

Χμ, "Η εξελιξη, δεν σημαινει παντα προοδος..."
Εδώ και τώρα, αλλαγή!!!! κάτι μου θυμίζει αυτό, αλλά επειδή είμαι μικρός δεν θυμάμαι ;D Χωρίς πλάκα τώρα όλα είναι μια συνήθεια!

ενα πραγμα που λειπει ειναι το ''νεα θεματα'' που υπηρχε πανω δεξια οταν βλεπεις ενα thread,,, ετσι ωστε να περνας ευκολα απο το ενα καινουργιο θεμα στο αλλο χωρις να πρεπει να γυριζεις στην αρχικη σελιδα να το ψαχνεις

Τα "νέα θέματα" τα έχω βάλει ως bookmark και τα βλέπω μέ ένα κλίκ όπου κι αν τα πάει η επόμενη αναβάθμιση...

Status
Not open for further replies.

Trending...

Νέα θέματα

Back