Σαν τυπικοί Έλληνες των άκρων αγνοούμε ακριβώς αυτά:
Παντού ο κόσμος θέλει να ακούει αυτό που έχει μάθει, γουστάρει και τον κάνει να ξεσκάει.
Και στο κάτω κάτω ο Κιάμος πουλάει. Έχετε δει στην τόσο θαυμαστή ( ; ) Κεντρική Ευρώπη τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ πουλάει εκεί στο λαό;funky_bassman είπε:Ότι δεν αρέσει σε εμάς δεν σημαίνει ότι είναι απαραίτητα κατακριτέο... Σκέψου ότι αυτός ο "μεσσίας" που λες έχει επιλέξει τους μουσικούς του (οι οποίοι αμα λάχει βαράν και DT και που θεωρούνται από τις καλύτερες μπάντες στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή) και μάλιστα έχει τους ίδιους μουσικούς (από ότι ξέρω) για χρόνια και δεν πάει πουθενά χωρίς αυτούς.... Αυτό κάτι λέει... Ούτε εμένα μ'αρέσει το είδος που παίζει ο Κιάμος (κι ας παίζω και τέτοια αν πρέπει για μία βραδιά).... Αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει να κράζουμε όσους τον ακούνε... Και η όπερα δεν μου αρέσει... Να κράξω αυτούς που ακούνε? (που μεταξύ μας θεωρώ πιο βαρεμένους όσους ακούνε όπερα παρά αυτούς που πάνε σκυλάδικα)
Παντού ο κόσμος θέλει να ακούει αυτό που έχει μάθει, γουστάρει και τον κάνει να ξεσκάει.