Ampeg Jet 20, J-20 blue diamond series

dolphi_f

Θαμώνας
Πρσφατα αγορασα τον αναφερομενο ενισχυτη ο οποιος ειναι handwire me bright kai normal input full tube made in Korea 20 watt.

Τον ακουσα στο youtube πολλες φορες και μου αρεσε πολυ εστι και τον αγορασα απο αγγλια.

εχω την εντυπωση ομως οτι το bright καναλι ειναι πολυ πριμαριστο και το normal εν ολιγο πολυ μεσαιο, σε αυτο κοβονται αρκετα οι πριμα συχνοτητες.

το μηχανημα εχει ενα tone kai volume  kai ena oreo tube tremolo .

Ξερει κανεις για αυτον τον ενισχυτη ?  μιας και ειναι handwire και απλος θα ειναι ευκολο (νομιζω)να κανει κανεις καποια μετατροπη στο νορμαλ καναλι ωστε να αφηνει λιγο παραπανω πριμα να περνανε. το δε tone δεν ειναι και ιδιαιτερα ευελικτο, λειτουργει σαν δευτερο volume control.

Βεβαια θα μου πειτε πηγαινε τον σε ενα τεχνιτη !

Το καλο ειναι οτι εχει πολυ ωραιο crunch οταν ανοιξεις την ενταση και για αυτο την ψαχνω.

Φιλικα,

Γιαννης

Ampyjtm.jpg

 
Βασικα το προβλημα σε αυτον τον ενισχυτη (οπως και στους περισσοτερους απωανατολιτικους ενισχυτες και οχι μονο) ειναι οτι το μεγαφωνο του ειναι της πλακας,βαλε ενα καλυτερο και θα δεις φως. ;)

 
εχω βαλει ενα ζευγαρι red fang.

ομως και το εργαστασιακο alnico speaker ειναι αρκετα καλο νομιζω, εβαλα επανω σε αυτο ενα JTM45 και μου αρεσε πολυ το ολο ηχητικο αποτελεσμα.

 
εε  ναι , δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο '  το εργαστασιακο alnico einai 8 ohms kai 20 watt οποτε εφτιαξα μια προεκταση καλωδιου μεγαφωνου, εβαλα το 45αρι στα 8ομς και φυσικα με μετρια ενταση επαιξε μια χαρα.

εκτος και αν νομιζες οτι εκανα τιποτε αλλο .

ομως το ϊσοβαρικα , δεν το καταλαβα ? :-\

 
εκτος και αν νομιζες οτι εκανα τιποτε αλλο
Ξερω και εγω?Συ ειπας..

:)

εχω βαλει ενα ζευγαρι red fang.
αυτο που καταλαβαινει καποιος οταν ακουει "εχω βαλει ενα ΖΕΥΓΑΡΙ red fand στον Jet 20" τι ειναι?? ;D

 
ααα ναι !!! εε τωρα φανταζομαι πως συννενοουνται  μεταξυ τους οι πολιτικοι μας !

"αυτο που καταλαβαινει καποιος οταν ακουει "εχω βαλει ενα ΖΕΥΓΑΡΙ red fand στον Jet 20"    τι ειναι?? 

ΣΩΣΤΑ ειπες, δεν ταχω βαλει μεσα στην καμπινα του απλα τα συνδεσα με εξωτερικη καμπινα... sorry λαθος διατυπωση!

 
dolphi_f είπε:
εχω συνδεσει μια εξωτερικη καμπινα που φοραει red fang.

ομως και το εργαστασιακο alnico speaker ειναι αρκετα καλο νομιζω, εβαλα επανω σε αυτο ενα JTM45 και μου αρεσε πολυ το ολο ηχητικο αποτελεσμα.
 

Trending...

Νέα θέματα

Back
Top