Η οποία σε απόλυτα νούμερα είναι το 0,2% της ποσότητας που μπαίνει παράνομα στις ΗΠΑ. Να 'χαμε να λέγαμε δηλαδή.
Ε, κάτι έπρεπε να του δώσει του Τραμπ για να κάνει κι αυτός το σόου του παρουσιάζοντας ότι πέτυχε τον σκοπό του.
Η οποία σε απόλυτα νούμερα είναι το 0,2% της ποσότητας που μπαίνει παράνομα στις ΗΠΑ. Να 'χαμε να λέγαμε δηλαδή.
Θα το καταλάβει η ΕΕ τώρα αν ο τραμπ ξέρει τα funtamentals της οικονομικής ΑΠΑΤΗΣ και πως μπορεί να τη διορθώσει πεις όφελος της χώρας του με δύο αεροπλανιφοραΓενικά μην πολυτσιμπατε...ο καροτοκεφαλος κάποια στιγμή θα καταλάβει τα fundamentals της οικονομίας...όπως μοιραία τα καταλαβαίνουν όλοι οι λαϊκιστές...
Αεροπλανιφόρα;;; Τι είναι πάλι τούτα;με δύο αεροπλανιφορα
Πλανίζουν όσους πλήττουν συμφέροντα.Αεροπλανιφόρα;;; Τι είναι πάλι τούτα;![]()
Το πλάνο για αύξηση της αξίας της περιουσίας μας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη....25% δασμούς λοιπόν στην ΕΕ ανακοίνωσε από 2 Απριλίου ο Τραμπ, και ότι θα απαντήσει είπε η ΕΕ...
Τι περιμένει ? Γιατί δεν απάντησε αμέσως ?και ότι θα απαντήσει είπε η ΕΕ...
Μια Γαλλίδα άκουγα το είπε.Τι περιμένει ? Γιατί δεν απάντησε αμέσως ?
Υπάρχουν ακόμα αυτοί ?![]()
Είναι ωραία? Δώστης το τηλέφωνό μου να την πάω καμία βόλτα με τη μηχανή για να φάμε κάνα σουβλάκι και μετά στο σπίτι να της ΔΕΙΞΩ ΤΟ ΑΡΜΟΝΙΟ ΜΟΥ.Μια Γαλλίδα άκουγα το είπε.
Μπα ας το...Είναι ωραία? Δώστης το τηλέφωνό μου να την πάω καμία βόλτα με τη μηχανή για να φάμε κάνα σουβλάκι και μετά στο σπίτι να της ΔΕΙΞΩ ΤΟ ΑΡΜΟΝΙΟ ΜΟΥ.
Τι να απαντήσει βρε Κωστάκης; Κάτσε να επιβληθούν πρώτα και θα απαντήσουμε... no worries (θα αυξηθεί η τιμή των οργάνων μας)Τι περιμένει ? Γιατί δεν απάντησε αμέσως ?
Αυτοσχεδιασμός δηλαδή.Κάτσε να επιβληθούν πρώτα και θα απαντήσουμε...
![]()
Retaliation, counter strikeΑυτοσχεδιασμός δηλαδή.
Εγώ είμαι υπέρ της συνεργασίας και της αλληλοκατανόησης, της συμπόρευσης και της συμπόνοιας. Της αλληλεγγύης, του ανθρωπισμού και του πολιτισμού. Της δικαιοσύνης, της προοπτικής και της ευημερίας.Retaliation, counter strike![]()
Εσύ είσαι υπερ των VST... Τι να λαίμαι τώρα...Εγώ είμαι υπέρ...
Εγώ θέλω να μου πείτε επειδή μου έχει μπει η ιδέα να πάρω αυτόΕσύ είσαι υπερ των VST... Τι να λαίμαι τώρα...![]()
Εγώ θα σου έλεγα παρ' το τώρα και μην περιμένεις να γλιτώσεις ένα πενηντάρικο, δεν είναι ότι θα ακριβύνει, είναι η ματζιριά που γίνεται κακομοιριά, αυτό δεν αντέχω, εγώ όταν θέλω κάτι πάω και το παίρνω και πληρώνω ευχαρίστως και κάτι παραπάνω για το εδώ και τώρα, και ας μην είμαι και πολύ εύρωστος οικονομικάΕγώ θέλω να μου πείτε επειδή μου έχει μπει η ιδέα να πάρω αυτό
https://www.nakas.gr/el/proionta/ep...-instruments-komplete-kontrol-s61-mk3_844603/
που είναι Γερμανικής προελεύσεως και είμαι έτοιμος και το θέλω και καινούργιο να βγάλω 20 χρονάκια ή όσο μου επιτρέψει ο θεός να βγάλω το υπόλοιπον της μέσης ηλικίας που διανύω, τι να κάμω.
Να το πάρω τώρα ή να περιμένω να πέσει ή θα αυξηθεί το επόμενο let's say εξάμηνη.
Ιδού η απορία.
Παρε τωρα με 12 ατοκες...Εγώ θέλω να μου πείτε επειδή μου έχει μπει η ιδέα να πάρω αυτό
https://www.nakas.gr/el/proionta/ep...-instruments-komplete-kontrol-s61-mk3_844603/
που είναι Γερμανικής προελεύσεως και είμαι έτοιμος και το θέλω και καινούργιο να βγάλω 20 χρονάκια ή όσο μου επιτρέψει ο θεός να βγάλω το υπόλοιπον της μέσης ηλικίας που διανύω, τι να κάμω.
Να το πάρω τώρα ή να περιμένω να πέσει ή θα αυξηθεί το επόμενο let's say εξάμηνη.
Ιδού η απορία.
θα το σκεφτώ γιατί μπορεί να πέσει κι άλλο του χρόνου. Ότι γλυτώνουμε καλόν είναι. Λέω όμως μήπως επηρεαστούν τα πράγματα και το αυξήσουν. Τι θα γίνει με την παγκόσμια οικονομία? Τι να κάνουμε?Παρε τωρα με 12 ατοκες...