... με τα δάχτυλα ενάμιση χιλιόμετρο το ένα... τι να πούμε κι εμείς...
Paul Gilbert and Billy Sheehan demonstrate Undertow by Mr Big
Paul Gilbert and Billy Sheehan demonstrate Undertow by Mr Big
Ισχύει.RayDTutto είπε:... με τα δάχτυλα ενάμιση χιλιόμετρο το ένα... τι να πούμε κι εμείς...
Όχι βρε, παίζει με Ibanez που έχουν λεπτά μπράτσα, για να φαίνονται πιο μακριά τα δάχτυλά του, αν τον βάλεις να παίξει με την Στρατ σου θα δεις ότι έχει πιο κοντά δάχτυλα τελικά. ;Dgvour είπε:Μολις καταλαβα τι μου φταιει τοσα χρονια.
Ειναι κατασκευαστικο το λαθος. ;D
RayDTutto είπε:Μωρέ εντάξει. Άσε να έχουμε και καμια δικαιολογία...![]()
;D ;Dfusiongtr είπε:Όχι βρε, παίζει με Ibanez που έχουν λεπτά μπράτσα, για να φαίνονται πιο μακριά τα δάχτυλά του, αν τον βάλεις να παίξει με την Στρατ σου θα δεις ότι έχει πιο κοντά δάχτυλα τελικά. ;D
Οχι ακριβως. Δεν δειχνει οτι "tone is in the fingers" απλα οτι αυτο που μετραει ειναι περισσοτερο η συνθεση. Το tone περναει σε δευτερη μοιρα. Οι Pantera ειναι κλασικο παραδειγμα προς αποφυγη οταν μιλαμε για τον ηχο τους παρολα αυτα εκαναν τοση καριερα.Smyro είπε:Το 2ο βιντεάκι στον Καγμάκη πάντως αποδεικνύει αυτό που λένε όλες οι γιαγιάδες μας:
"Tone is in the fingers παιδακιμ.."
Στην αρχή που άκουγα το βίντεο χωρίς να βλέπω ήμουν σίγουρος ότι έπαιζε με ibanez και το gear του ..
Όχι ακριβώς..mariostz είπε:Οχι ακριβως. Δεν δειχνει οτι "tone is in the fingers" απλα οτι αυτο που μετραει ειναι περισσοτερο η συνθεση. Το tone περναει σε δευτερη μοιρα. Οι Pantera ειναι κλασικο παραδειγμα προς αποφυγη οταν μιλαμε για τον ηχο τους παρολα αυτα εκαναν τοση καριερα.
Το δεξί του το έχεις δει καθολου?Μήπως επειδή εχει μακρυά δάχτυλα ειναι το πιο καθαρό και ακριβές δεξί που έχω ακούσει στη ζωή μου?Lord_Goumis είπε:;D ;D
Ωστόσο.....