αλλαγη μαγνητων σε mexican stratocaster

kotsadoros

Της παρέας
Γεια σας noizades ,

Αυτο το ποστ ειναι προς ευχαριστηση του φιλτατου superfunk,

χτες εβαλα ενα σετ fralin μαγνητες που ειχα πανω σε μια mexikanikh fender και ΕΠΑΘΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ, εκανα και βιντεακι χεχεχεχε.

σορρι για την ποιοτητα ηχου και εικονας, συντομα θα κανω και κλιπακι

συγκρησης με τη suhr :twisted:

http://www.noiz.gr/modules/My_Uploads/user_folders/kotsadoros/strat.WMV

8O 8O 8O Μου άρεσε πάρα πολύ το "χρώμα" του ήχου της!

Υ.Γ:Η ποιότητα του βίντεο δεν είναι και τόσο χάλια... :roll: :D

Με επιβεβαίωσες για τις Μεξικάνες!!! μαγνήτες θέλουν και ΧΕΡΑΚΙΑ! :wink: καλό το βιντεάκι.... καλημέρα!

woodstock voodoο set λεγονται ,ειναι αλα hendrix φαση,

τα poles απο τους μανγητες ειναι αναποδα εκσομειωνοντας αυτο που εκανε ο τζιμι με την αναποδη κιθαρα.

3 μαγνήτες μπορούν να κάνουν την διαφορά σε ένα όργανο της σειράς κατά 30%. Το άλλο το 70% βρίσκεται στα δάκτυλα του παίκτη και συ φίλε kotsadore από δάκτυλα άλλο τίποτα;)

Τώρα πες την αλήθεια... σε λάδωσε ο Stollas για να πουληθούν περισσότερες μεξικάνικες; :D

πρεπει να ειναι 5 - 6 χρονια που εχει φτιαχτει και μοu φενεται εντελως standard. Απλα εχει τυχει και εχει φοβερη κατασκευη. Αφου οταν την ανοιξα να αλλαξω τους μαγνητες, η ταξη και η ποιοτητα που επικρατουσε μεσα στο σωμα ,μου θυμησε μια custom shop που ειχα. Το πιο κουφο δε ειναι οτι το σωμα απο την μια πλευρα πανω ειχε τρεις τρυπες μικρου βαθους που ειχαν γινει απτο εργοστασιο, η μια λιγο πιο μικρη απτην αλλη , αν τα καταφερω θα βγαλω μια φωτο απλα πρεπει να βγαλω το scratchplate παλι. superfunk εχεις ξαναδει κατι τετοιο σε σωμα στρατ?

woodstock voodoο set λεγονται ' date='ειναι αλα hendrix φαση,τα poles απο τους μανγητες ειναι αναποδα εκσομειωνοντας αυτο που εκανε ο τζιμι με την αναποδη κιθαρα.[/quote']

Μπορείς να μας δώσεις λίγο περισσότερες πληροφορίες για αυτό?

Επίσης, αν είναι δυνατόν, μπορείς να ανεβάσεις κανένα clip που να παίζεις με καθαρό ήχο?

(By the way: είσαι πακταράς!! ;))

μηπως τελικα αυτο που ηξερα απο παλια οτι σε αρκετες μεξικανικες αν βαλεις top μαγνητες (και εννοειται εισαι και καλος παιχτης),μπορεις να την κανεις super? :wink:

εγω το πιστευω 100% ποια αυτο!

Το πιο κουφο δε ειναι οτι το σωμα απο την μια πλευρα πανω ειχε τρεις τρυπες μικρου βαθους που ειχαν γινει απτο εργοστασιο' date=' η μια λιγο πιο μικρη απτην αλλη , αν τα καταφερω θα βγαλω μια φωτο απλα πρεπει να βγαλω το scratchplate παλι. [/quote']
Αν καταλαβα καλα λες για καποιες τρυπες που ειναι γυρω στα 4-5εκατοστα αριστεροτερα του pickup selector...............αν εννοεις αυτες, χρειαζονται κατα την κατασκευη της κιθαρας......απο εκει τη "στηριζουν" κατα τη διαρκεια του βαψιματος..........Τις εχω δει και σε παρα πολλες αμερικανικες......

Αν καταλαβα καλα λες για καποιες τρυπες που ειναι γυρω στα 4-5εκατοστα αριστεροτερα του pickup selector...............αν εννοεις αυτες' date=' χρειαζονται κατα την κατασκευη της κιθαρας......απο εκει τη "στηριζουν" κατα τη διαρκεια του

βαψιματος..........Τις εχω δει και σε παρα πολλες αμερικανικες......[/quote']

Μπες εδώ και ψάξε στη σελίδα για nail hole ;)

fendbrid.jpg

μπραβο, αυτες ειναι , για βαψιμο ε? ποπο δεν θα το σκεφτομουνα με τιποτα μονος μου,

μπραβο' date=' αυτες ειναι , για βαψιμο ε? ποπο δεν θα το σκεφτομουνα με τιποτα μονος μου,thanks :wink:[/quote']

Ποιες είναι τελικά? Αυτές που λέω εγώ ή αυτές που λέει ο fenderiarhs?

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back