Φυσικά ρε mario αν δεν διαβάζεις ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ το MANUAL του ενισχυτάκου σουkultura είπε:Να σου πω την αλήθεια δεν θυμόμουν ότι υπήρχε κάτι τέτοιο στο manual...
zelur_zenabi είπε:Ωραίο ενισχυτάκι.
Είχα τον 20άρη για ένα διάστημα πριν από χρόνια.
Πολύ ωραία καθαρά, και τσίμπαγαν όμορφα με ένα ts προστά.
Ξύνω πληγές;..................... ;DΤί μου θύμισες... σνιφ σνιφ
Ναι τον πούλησα γιατί τότε έψαχνα μπαμ μπουμ high gain τσίτα γκάζι μαδαφάκα.kultura είπε:Ωραίο ενισχυτάκι.
Είχα τον 20άρη για ένα διάστημα πριν από χρόνια.
Πολύ ωραία καθαρά, και τσίμπαγαν όμορφα με ένα ts προστά.
Μάιστα, μάιστα. Και εγώ αυτό το τσίμπημα θέλω να ξαναβρώ με τις καινούργιες λάμπες, γιατί το 'χουν χάσει...
Ξύνω πληγές;..................... ;DΤί μου θύμισες... σνιφ σνιφ
Αλήθεια, τον πούλησες; Γιατί "σνιφ σνιφ";
Αν πρόσεξες όμως ο κουλτούρα έχει τον peacemaker 40 και όχι τον peacemaker 50/100 που αναφέρει η σελ.10....Superfunk είπε:Διαβασε ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ το ΜΑNUAL του ενισχυτη σου.....
http://www.ashdownmusic.com/tech/manuals/peacemaker_manual.pdf
σελ.10
Δηλαδή τί εννοεί να μην το ενεργοποιώ όταν ανοίγω τον ενισχυτή...;; Γιατί εγώ γνωρίζω το ακριβώς αντίθετο.. (να τον έχω stand-by για κάποιο διάστημα μέχρι να ζεσταθούν οι λάμπες..)STANDBY SWITCHThis is to put the amplifier into a STANDBY condition keeping the tubes warmed up and ready for use as soon as it switched on.
Keep this switched OFF for at least 1 minute when powering up the amplifier with
the mains ON/OFF switch.The life of the tubes will be extended quite considerably if you do this every time you use the amplifier.
Το ίδιο πράγμα λέτε και οι δύο..punksnotdead είπε:Αγόρασα τον peacemaker 60 πριν 4-5 μέρες και είμαι κομπλέ προς το παρών.. Μια απορία μόνο...
Λέει το manual...::
Δηλαδή τί εννοεί να μην το ενεργοποιώ όταν ανοίγω τον ενισχυτή...;; Γιατί εγώ γνωρίζω το ακριβώς αντίθετο.. (να τον έχω stand-by για κάποιο διάστημα μέχρι να ζεσταθούν οι λάμπες..)STANDBY SWITCHThis is to put the amplifier into a STANDBY condition keeping the tubes warmed up and ready for use as soon as it switched on.
Keep this switched OFF for at least 1 minute when powering up the amplifier with
the mains ON/OFF switch.The life of the tubes will be extended quite considerably if you do this every time you use the amplifier.
Ή μήπως λέμε το ίδιο πράγμα....;;;;