Ακουστικά για Drummer

sentientno6

Της παρέας
Διαθέτω περιορισμένο budget (ως συνήθως...) και ψάχνω ακουστικά κλειστού τύπου που να απομονώνουν τους εξωτερικούς ήχους (τύμπανα).

Αυτά και αυτά σε λίγο υψηλότερη τιμή βλέπω στο thomann.

Θα ήθελα τη γνώμη σας καθώς και οποιαδήποτε πρόταση για κάτι άλλο σε παραπλήσια τιμή.

Θενξ ιν αντβάνς

Πάρε τα extreme. Τα πήρα από drumstore 90ευρώ και είναι απλά κορυφαία.Πολύ καλύτερα από τα vicfirth. :D

chembeast είπε:
Πάρε τα extreme. Τα πήρα από drumstore 90ευρώ και είναι απλά κορυφαία.Πολύ καλύτερα από τα vicfirth. :D
Φαντάζομαι μιλάς για τα ex-29 έτσι? Επίσης... δεν πιστεύω να προσφέρουν τόση μόνωση ώστε στην τελική να μην ακούς καθόλου τα τύμπανα...

Aκούς όσο πρέπει και επιπλέον κόβει συχνότητες ενοχλητικές οπότε στα αυτιά σου φτάνει ήχος χωρίς πολλά κουδουνίσματα και συντονισμούς από τα δέρματα και η μπότα ακούγεται πιο στακάτη(κάτι σαν equalizer ως ένα βαθμό βέβαια).Τα δε πιατίνια ακούγονται απλά υπεροχα. Ρυθμίζονται στο κεφάλι σου και ο ιδρώτας είναι λιγότερος από τα vicfirth τουλάχιστον για μένα που ιδρώνω σχετικά εύκολα. :P ;D ;D

Παιδιά με μπερδέψατε να μαθαίνουμε και εμείς οι νεότεροι στον χώρο...

Ακουστικά απλά για κόβει τον πολύ ήχο?? η ακουστικά όπως βλέπω που συνδέονται με κάποιο midi τέλος πάντων

να ακούτε και να παίζεται + του ότι περιορίζεται και ο ήχος από τα τύμπανα που βαράτε...

τι ακριβώς από όλα???

Δώστε γνώσεις στον λαό..! ;)

P.S.

Για την ιστορία ξέχασα να πω ότι εγώ χρησιμοποιώ τo MP3 μου την partition μου και βαράω άκοπα!!

Πήρα και εγώ τα ΕΧ29 από το Drum Store. Τα είχε 68 ευρώ, νομίζω όσο και ο Thomann. Παίζουν σούπερ, καθαρά, δυνατά, κόβουν εξωτερικούς ήχους και φαντάζομαι ότι μπορούν να συνδεθούν σε MP3, drum module ή όπου αλλού γουστάρεις.

Tα ακουστικά απλά κόβουν συχνότητες και αναπαράγουν ότι τα τροφοδοτήσεις. Τώρα εαν εσύ τριγκάρεις το σετ σου ή βάλεις μικρόφωνα και περάσεις τον ήχο σου από μια μικρή κονσόλα,συνδέοντας εκεί τα ακουστικά θα ακούς τι παίζεις. Εαν βάλεις σην κονσόλα σε είσοδο line in το mp3 σου θα ακούς και αυτό. Τα ακουστικά απομονώνουν τα αυτιά και αναπαραγάγουν ότι σήμα τους δώσεις είτε από το mp3 έιτε από το σετ ή κάποια άλλη πηγή.... ;)

Έχω τα Vic Firth. Κόβουν πάρα πολύ καλά αλλά με πιέζουν πολύ με αποτέλεσμα μετά από ώρα όταν τα βγάζω να έχω πρόβλημα στην άρθρωση!!! Δεν τα πολυπροτείνω, μάλλον θα προσφύγω και εγώ σε κάτι άλλο

κ γω τα EX-29 eχω...για τα τυμπανα ειναι πολυ καλα ακουστικα , κοβουν μια χαρα αλλα νταξει δν τρελενομαι κιολας  :D κ για τα λεφτα τους ειναι σουπερ

πολυ καλυτερα απο vic firth αλλα νταξει μετα απο καποιες ωρες κουραζουν κ αυτα οσο νανε ολοκληρες ακουστικαρες ειναι

το μειονεκτημα τους ειναι οτι δν εχουν καλη κατασκευη κ σπανε ευκολα οποτε να τα προσεχετε μην χοροπηδατε πανω τους πχ κ αλλο μειονεκτημα ειναι οτι δν εχουν πολυ καλο ηχο οταν θες να ακουσεις μια μιξη κτλ...

αλλα δν ειναι κ αυτη η δουλεια τους εξαλλου οποτε για ντραμς ειναι σουπερ..

αλλα εγω προσωπικα εχω ψηθει να παρω in ear monitors πλεων για πολλους λογους...πιστευω ειναι πολυ καλυτερα...κ βρισκεις σε πολυ καλες τιμες πλεων...καποτε ηταν απλησιαστα...κ προσφερουν κ αυτα παρα πολυ καλη μονωση..

αυτα

George  ;D

Εγώ έχω τα EX-29 και τα IE-30 (in-ear της M-Audio).

Ίσως τα EX-29 να κόβουν λίγο περισσότερο ένταση από τα ΙΕ-30 (περίπου 26db), αλλά κόβουν πολύ περισσότερο της υψηλές συχνότητες

ενώ τα IE-30 είναι πιο σωστά και σαν ωτασπίδες και από ήχο είναι πολύ καλύτερα επίσης (και αρκετά ακριβότερα...).

Φίλε μου είχα ακριβώς το ίδιο δίλλημα με εσένα και τελικά κατέληξα στα ex-25.Αν τα θες για playalong τότε πάρ τα ανεπιφύλακτα. Ιδιαίτερα αν έχεις ipod (αν έχεις καλύτερη πηγή δε το συζητώ καν, απλά τα περισσότερα κοινά mp3 players δεν έχουν τόσο δυνατό και καθαρό ήχο). Κόβουν αρκετά τη βαβούρα απ τα τύμπανα και συμμαζεύουν τον ήχο(αν έχεις μούφα set θα ακούγεται καλύτερα). Επίσης είναι αρκετά καλές ωτοασπίδες . Γενικότερα για τα λεφτά τους τα προτείνω ανεπιφύλακτα!

Επειδή είμαι πολύ κοντά στην αγορά είτε των EX-29 είτε των EX-25, θέλω να ρωτήσω, τι διαφορές έχουν εκτός απο την τιμή (+30 ευρώ τα πρώτα, στο drumstore) και τα 4Db παραπάνω που κόβουν τα πρώτα. Ακόμη, απο ποιότητα κατασκευής πως πάνε? Διάβασα πως είναι κάπως ευαίσθητα σε χτυπήματα/κοπανήματα/πεσίματα...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Φίλε για τα λεφτά τους τα ex-25 είναι πολύ καλά. Αλλά για ακουστικά που κάνουν 45€ εφόσον πληρούν τις βασικές σου ανάγκες μην κοιτάς τις λεπτομερειες και μην προβληματίζεσαι. Κατα τ ΄άλλα η κατασκευή τους δεν είναι ψεύτικη αλλά ούτε και πολύ στιβαρή, παρ΄όλα αυτά τις έχουν φάει τις τουμπίτσες τους και δεν έχουν πάθει τίποτα. Επίσης έχουν γλυτώσει και απο βέβαιο κάψιμο αφού μια μέρα τα έβαλα σε ενισχυτή κιθάρας χωρίς να δώ οτι το volume ήταν πολύ υψηλό και ευτυχώς την πέρασαν και αυτή τη δοκιμασία επιτυχώς... ;D

Λοιπόν, παρέλαβα σήμερα τα EX-25 και μπορώ να πω πως έμεινα ευχαριστημένος  :D. Όχι μόνο δεν χρειάζεται να ανεβάζω σε υπερβολικές εντάσεις την μουσική ή τον μετρονόμο, αλλά και τα τύμπανα μου ακούγονται πολύ καλύτερα φορώντας τα.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΕΧ-25, ΕΧ-29

Όσοι έχουν ελλατωματικά EX-25 EX-29 και του εχουν σπασει στις ενωσεις να στειλουν e-mail στο customer service της direct sound για να στειλουν ανταλλακτικο headband.

ο κ. John Gresko προεδρος της εταιριας και εφευρέτης αυτου του προϊόντος ζητά συγγνωμη για την ταλαιπωρια για το προβλημα το οποιο παρουσιάστηκε σε παρτιδα που ήρθε και στην Ελλάδα και μου ζητησε να διαδώσω τη συγγνωμη του και τη διαθεση του να στειλει ανταλλακτικά σε όσους είχαν πρόβλημα χωρις χρεωση φυσικα. Επίσης θα επικοινωνησει μετα από προτροπη μου με το drumstore που ειναι ο επισημος dealer των extreme isolation headphones για να στειλει και εκει ανταλλακτικα για όσους είχαν θεμα.

κοιτάξτε και αυτο το link για να καταλάβετε περι του προβλήματος

http://www.noiz.gr/index.php?topic=169789.msg399401#msg399401

στο τελευταίο e-mail μου είπε

Thank you and please spread the word that we will make it right for all of our customers

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Εγώ χρησιμοποιώ ωτοασπίδες. Καλές είναι δε λέω...αλλά τα ακουστικά σ' αυτή τη μορφή με κουράζουν και με περιορίζουν κατά κάποιο τρόπο. Έχει ο Στόλλας κάτι καλές ωτοασπίδες και μ' εχουν βοηθήσει.

παιδια καλησπερα επειδη και εμενα με ενδια φερει πολυ το ζητημα μηπως θα μπορουσατε να με προτεινετε ενα ζευγαρι ακουστικα τα οποια να κοβουν τον θορυβο απο τα drums και να κρατανε μονο τις'καλες'συχνοτητες?να λειτουργουν δηλαδη ως ιδανικες ωτοασπιδες,ειχα ακουσει με κατι vic firth και ειχα παθει σοκ!ακουγοταν τα drums πολυ καλυτερα με ακουστικα παρα με'γυμνα'αυτια,περισσοτερο ενδιαφερομαι για την προστασια και σε δευτερη μοιρα σαν μονιτορ

kalhspe file m pira akoustika axias 160 sony gia dj ta opoia akoun foveri douleia kai gia emena tis wres p paizo tympana , ta phra apo e bey kapos etsi paragelia mono me 30 euro kai pragmatika me 30 euro so8ika afou les oti den dia8eths mealo budget sta protino lipon

Trending...

Νέα θέματα

Back