Να πάρεις. Απλά στη θέση bridge να μην βάλεις alnico 5. Δεν θα αντέχεις τα πρίμα. Alnico 2 να έχεις για σχετική ισορροπία.
Και εγώ χτύπησα σήμερα μια...
Και εγώ χτύπησα σήμερα μια...
Το αποφάσισα. Για κάθε ποστ που θα κάνουν για τις τέλε, θα κάνουμε 2 για τις στρατ. Δεν μπορεί θα βαρεθούν.Νέστωρ είσαι ο τελευταίος υπερασπιστής της πραγματικά καλύτερης των κιθαρώνε που φτιάχτηκε ποτές (=stratocaster), μην υποκύπτεις στο πλυντήριο του SF
Άμανητανε καλύτερη η tele γιατί να μπει στη διαδικασία για διορθώσεις και να προκυπσει strat ??
Ώπα..για πες..
Άμανητανε καλύτερη η STRAT γιατί να μπει στη διαδικασία για διορθώσεις και να προκυπσει Jazzmaster ?Άμανητανε καλύτερη η tele γιατί να μπει στη διαδικασία για διορθώσεις και να προκυπσει strat
Οι εταιρίες χρειάζονται και φύρα για να παρουσιάσουν ζημιές.Άμανητανε καλύτερη η STRAT γιατί να μπει στη διαδικασία για διορθώσεις και να προκυπσει Jazzmaster ?
Ε αυτήνα την εφιαξε για τσι τζαζίστε και έπιασε τζακ ποτ ?Άμανητανε καλύτερη η STRAT γιατί να μπει στη διαδικασία για διορθώσεις και να προκυπσει Jazzmaster ?
Επειδή δεν υπάρχουν πολλά θέματα που ν' αφορούν την Τeleια κιθάρα κι' επειδή επείσθην τελικώς πως πρέπει να έχω στη συλλογή μου μία θα παρακαλέσω να μου προτείνετε.
Παρακαλώ οι προτάσεις σας ν' αφορούν Fender κιθάρες και να είναι παραδοσιακού φάσματος. Ευχαριστώ!
Αν δε σου βγει ευέλικτη, αλλάζεις μπράτσο-σώμα και είσαι ΟΚ
Χαχαχα ωραίος?!!! Αυτό ακούγεται σαν πολύ ωραία δικαιολογία προς συζύγους!!Τίποτα της κατηγορίας αυτών που συζητιώνται εδώ μέσα. Είχα ένα καλό ζευγαράκι μαγνήτες που κάθονται και πήρα μια κιθαρίτσα ίσα ίσα να τους βάλω πάνω.
Αυτό ακούγεται σαν πολύ ωραία δικαιολογία προς συζύγους
Αλλάζεις επίσης και χρώμα και ζώνη να τη κρεμάς. Επίσης αλλάζεις το σκισμένο παντελόνι και το Τshirt Μαντόνα. Εάν θέλεις να τα κρατήσεις έχει ο Κακανιάρης μια μπογιά με πέρλες-ντισκομπαλ!!!! Και είσαι ΟΚ.2. Αν δε σου βγει ευέλικτη, αλλάζεις μπράτσο-σώμα και είσαι ΟΚ
Αλλάζεις επίσης και χρώμα και ζώνη να τη κρεμάς. Επίσης αλλάζεις το σκισμένο παντελόνι και το Τshirt Μαντόνα. Εάν θέλεις να τα κρατήσεις έχει ο Κακανιάρης μια μπογιά με πέρλες-ντισκομπαλ!!!! Και είσαι ΟΚ.
Όλη η ιστορία γίνεται για το μπλουζάκι της Μαντόνα!!!!Ε τώρα υπερβολές, γιατί να χάσεις τόσο χρόνο? Σώμα και μπράτσο και καθάρισες
Αυτό δεν αλλάζει. Προτιμώ να βγω με τέλε.Όλη η ιστορία γίνεται για το μπλουζάκι της Μαντόνα!!!!
Ε τώρα υπερβολές, γιατί να χάσεις τόσο χρόνο? Σώμα και μπράτσο και καθάρισες
Επειδή δεν υπάρχουν πολλά θέματα που ν' αφορούν την Τeleια κιθάρα κι' επειδή επείσθην τελικώς πως πρέπει να έχω στη συλλογή μου μία θα παρακαλέσω να μου προτείνετε.
Παρακαλώ οι προτάσεις σας ν' αφορούν Fender κιθάρες και να είναι παραδοσιακού φάσματος. Ευχαριστώ!