αγορα λαμπατου..

john52

Θαμώνας
λοιπον εχω κιθαρα esp eclipse 2 και μια tonelab se. μεχρι τωρα ακουγα τον ηχο απο ηχεια μονιτορ ειτε pa. σκεφτομαι (επιτελους) να αγορασω τον πρωτο μου λαμπατο ενισχυτη. η τιμη δεν πρεπει να υπερβαινει το χιλιαρικο.

δεν θα τον συνδιαζω με την πεταλιερα, την οποια σκοπευω να πουλησω συντομα. απαιτησεις που εχω απο τον ενισχυτη ειναι:

1)σφιχτο distorsion (εκτος κι αν βελτιωθει με καποιο πεταλακι αλλα θελω να το αποφυγω!)

2)πολυ καλα καθαρα

μουσικη που παιζω: metal, rock, και κανενα ακουστικο κομματακι γενικα. ειδα πολλα, διαβασα πολλα, αλλα μεχρι τωρα τιποτα που να με ικανοποιει -εκτος απο τον randall rt50c τον οποιο δεν τον βρισκεις στην ελλαδα (εδω κι ενα χρονο τον ψαχνω!). αυτα!

 
ευχαριστω πολυ για τις προτασεις σας αλλα αν γινεται λιγο πιο αναλυτικα! θα κατευθυνθω σε κομπο μαλλον. η χρηση θελω να ειναι για προβα (να ακουγεται οπως πρεπει ε;) και σπιτι φυσικα. οι blackstar επειδη τους ακουσα δεν μου φτανει το ντιστορσιον, δεν κανει για μεταλ-θρας φαση (οχι ντεθ και μπλακ κτλ, δεν παιζω τετοια).

 
Φιλε μου αυτο το θεμα καλα κανεις και το ξεκινας αλλα υπαρχουν παρα πολλα αλλα θεματα να κοιταξεις με τις περιπου ιδιες αναζητησεις...αλλα και παλι καλα κανεις και το ξεκινας. Το ψαχνω και εγω κανα χρονο τωρα,και το ψαχνω τοσο λες και παω να αγορασω οικοπεδο... (ισως οικοπεδο να αγοραζα και πιο συντομα)  :)

Υπαρχει το πιο προσφατο θεμα που ειναι περιπου 14 σελιδες εδω http://www.noiz.gr/index.php?topic=186501.0

Και απο ολες τις προτασεις εδω οι οποιες ξεπερναν το χιλιαρικο υπαρχει μια που εμενα μου εκανε εντυπωση...

B-52 AT-100

Δεν αγοραζεις αν δε τον δοκιμασεις.

;D

Ο παραπανω ειναι κεφαλη... Αλλα υπαρχει και combo σε 1χ12 η και 2χ12 σε 60 και 100 watt αντιστοιχα.

Ακροαση στο κουρμπη.

 
εχεις δικαιο, αλλα σου λεω εψαξα και στο noiz..!

 
mikresdiadromes είπε:
μηπως να κοιτάξεις τους ORANGE? ΄Η τους ENGL?
Συφωνώ! Νομίζω ότι σε κάποιον απ'αυτούς θα κατασταλάξεις: http://www.thomann.de/gr/engl_screamer_50_roehrencombo_e330.htm , http://www.thomann.de/gr/bogner_alchemist_212_combo.htm , http://www.thomann.de/gr/orange_thunder_30c.htm , http://www.thomann.de/gr/marshall_2266c_vintage_modern.htm Ψάξε βιντεάκια στο youtube και μετά τράβα σε κανά μαγαζί να δείς απο κοντά! Καλές αγορές!  ;)

 
B-52 AT-100 ? πρωτη φορα την ακουω! πειτε δυο λογια βρε!

 
απο ολους τους ενισχυτες που μου προτινετε δεν ακουω κανεναν να εχει σφιχτο ντιστορσιον! μου φαινονται ολα λιγο πλαδαρα η απλως "βρωμικα"..!

 
εγώ θα σου προτείνω τον engl fireball 60, στα 1000 ευρώ χωρίς καμπίνα, παίρνεις και μια harley benton me vintage 30s στα 200ευρω και εισαι μια χαρα.. εγώ αυτό στοπεύω να κάνω εντός ημερών.. και ο β52 που τον δοκιμασα καλός είναι παντως, αλλά ο engl είναι engl.

 
Deadmeat είπε:
Συφωνώ! Νομίζω ότι σε κάποιον απ'αυτούς θα κατασταλάξεις: http://www.thomann.de/gr/engl_screamer_50_roehrencombo_e330.htm , http://www.thomann.de/gr/bogner_alchemist_212_combo.htm , http://www.thomann.de/gr/orange_thunder_30c.htm , http://www.thomann.de/gr/marshall_2266c_vintage_modern.htm Ψάξε βιντεάκια στο youtube και μετά τράβα σε κανά μαγαζί να δείς απο κοντά! Καλές αγορές!  ;)
οι περισσότεροι αυτοι που προτείνεις δε κάνουν αυτό που θέλει ο  Jhon52. Δηλαδη μπολικο και σφιχτό Distorsion για Thrash metal.

Εγώ προτείνω για τα γκάζια που θες να πας να ακούσεις τον Peavey 6505+ (αν σε κάλυψε το καθαρό του Randall τότε σιγουρα θα σε καλύψει και του 6505)

 
Κοιτα κανα Bugera. Προς 6260, 6262, 333XL.

Τζαμπα πραμα, αμα δε σαρεσει τον πετας σκουπιδια χωρις αγχος.

 
Πολλοί θα με πουν αιρετικό αλλά νομίζω πως είναι πολύ πιο εύκολο (και φτηνό) να πετύχεις "σφιχτό" distortion σε τρανζίστορ ενισχυτή παρά σε λαμπάτο. Αυτή τουλάχιστον είναι η δική μου εμπειρία.

 
Οι ενισχυτές που προτάθηκαν παραπάνω κάνουν μιά χαρά την δουλειά τους...παίρνεις ενα overdrive για extra boost (όπως κάνουν σχεδόν όλοι οι μουσικοί) ή το παρακάτω πετάλι σε συνδιασμό με έναν απλό λαμπάτο ενισχυτή με medium distortion:

. Άν δεν σε καλύπτουν και αυτά...then I rest my case and rise my hands up!
 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
για τους bugera ασε.. καλυτερα να κρατησω την tonelab με τα ηχεια παρα να κατεβω δεκα σκαλια..!

ο fireball μπορει να λειτουργησει σε σπιτι;; μου φαινεται πολυ δυνατος αλλα δεν ξερω αν ακουγεται σωστα σε  σχετικα χαμηλες εντασεις (και γενικως δεν ξερω τι παιζει με τους λαμπατους εδω)

δηλαδη με ενα πεταλακι που θα μου παρεχει καλο ντιστορσιον ποιον ενισχυτη ακομα και απο τους παραπανω τωρα μου προτινετε και γιατι; 

 
Δοκιμασες Bugera και σου φανηκε οτι κατεβαινεις 10 σκαλια η διαβασες οτι ειναι κινεζικος και το συμπερανες μονος σου?

 
γνωριζω απο φιλο οτι παρουσιαζει προβληματα (τον εχει)! ε κ δεν ειναι τυχαιο αλλιως με τα λεφτα που εχει θα τον επαιρναν ολοι

 
john52 είπε:
γνωριζω απο φιλο οτι παρουσιαζει προβληματα (τον εχει)! ε κ δεν ειναι τυχαιο αλλιως με τα λεφτα που εχει θα τον επαιρναν ολοι
μάλιστα  ::)

μήπως όντως τον παίρνουν όλοι;

έχεις παρακολουθήσει τι κλωτσοπατινάδα γίνεται στα μεγάλα ιντερνετο-καταστήματα μ' αυτούς τους ενισχυτές;

 

Trending...

Νέα θέματα

Back
Top