fendermarshall
Θαμώνας
Θελω σύντομα να αγοράσω ενισχυτή γυρω στα 700 ευρω...Παιζω κυρίως rock και λιγο metal!Εχω κολλήσει με τον marshall avt150 αλλά θελω να ακούσω και άλλες προτασεις!!!
Μαλλον εχει να κανει με το οτι δεν ειναι λαμπατος, οπως οι οι υπολοιποι που σου πρτεινουν (πλην του Randall, αλλα η Randall ειναι εταιρια που τα παει καλα με τους υβριδικους, αντιθετα με τη Marshall)...fendermarshall είπε:Ευχαριστώ για τις προτασεις σας!Και ο Randall μου αρεσει πολυ αλλα δε μου ειπατε καμια γνώμη για τον avt150... ???
Σε προλαβα, δες απο πανω.fendermarshall είπε:Μα ούτε ο randall ειναι λαμπατος.
Και υπαρχει καλος (κατα κανονα) λογος για τον οποιο αυτο συμβαινει.Και γενικα πιστεύω πως για τους λαμπατους ανεβαίνει περισσοτερο η τιμή...
Ημουν ετοιμος να προτεινω ιδιο!!!και 60w για λαμπα δεν ειναι και λιγα.και εγω τον ιδιο μαλλον θα χτυπησω αργοτερα,γιατι τωρα περιμενω κι8αρα,σε 17 μερουλες μια jackson rrbloody_sunday είπε:Τους Bugera δεν τους έχω ακούσει - μόνο κάποια ερωτηματικά για την αξιοπιστία τους έχω διαβάσει κι έχει πάρει το αυτί μου. Aντί για τους άλλους δυο που τους θεωρώ οικτρούς, θα συνιστούσα τον Kustom Defender (τον έχει ο Κουρμπής στο κέντρο της Αθήνας), τον Engl Thunder (ο Λογοθέτης) ή την λύση κάποιου καθαρού με πετάλια. Υπόψιν ότι κι αυτοί δεν προσανατολίζονται σε μέταλ, αλλά από την άλλη κι εσύ έγραψες ότι αυτό δεν σε απασχολεί πολύ. Γενικά στο μπάτζετ σου δεν υπάρχουν καθαρόαιμες λύσεις για μέταλ - πάμε αρκετά ψηλότερα. Αν και βέβαια τώρα μόλις πρόσεξα αυτόν που η τιμή του είναι σκανδαλώδης... http://www.thomann.de/be/peavey_6505_112_combo.htm
Αφου θελεις τοσο πολυ να αγορασεις τον avt150,αγορασε τον.παντως,οι ενισχυτες που αναφερθηκαν μπορω να πω ειναι αρκετα ανωτεροιΕυχαριστώ για τις προτασεις σας!Και ο Randall μου αρεσει πολυ αλλα δε μου ειπατε καμια γνώμη για τον avt150... ???
Κιθαρα θελει να παι3ει,οχι να τον κοζαρει σαν αξιοθεατο.ισα ισα,που θα τ ερθει πιο φθηνα,και θα ειναι και πιο ευκολο στις μεταφορεςΟντως καταπληκτικη η τιμη του peavey αλλα ειναι combo (ο φιλος γραφει κατα προτιμηση κεφαλη-καμπινα).
Καλό εργαλείο το AVT, αλλά στο thomann μαζί με την αντίστοιχη καμπίναfendermarshall είπε:Θελω σύντομα να αγοράσω ενισχυτή γυρω στα 700 ευρω...Παιζω κυρίως rock και λιγο metal!Εχω κολλήσει με τον marshall avt150 αλλά θελω να ακούσω και άλλες προτασεις!!!