Έλα μωρέ, ούτε κράξιμο υπάρχει ούτε αλήτες. Απλά είμαι φαν του κεμεντζέ.AIF είπε:Αμέσως να κράξετε αλήτες ;D ;DΝα μη κάνω ένα λαθάκι ?
Είμαι συγκινημένος με την αγορά και έχω χάσει το μυαλό μου ;D
Η συγκίνηση είμαι δεδομένη.
Έλα μωρέ, ούτε κράξιμο υπάρχει ούτε αλήτες. Απλά είμαι φαν του κεμεντζέ.AIF είπε:Αμέσως να κράξετε αλήτες ;D ;DΝα μη κάνω ένα λαθάκι ?
Είμαι συγκινημένος με την αγορά και έχω χάσει το μυαλό μου ;D
Δεν είναι χρηματιστής ΜΟΥ! Αν είχα χρηματιστή σίγουρα θα ήμουν σε θέση να πάρω το μεγάλο moogSuperfunk είπε:Δεν εκραξα την ανορθογραφια σου τον.."χρηματιστη" σου για τις ΒΛΑΚΕΙΕΣ που σου λεει εκραξα.![]()
εγώ έχω την 1814 ...η κατρούλα για τα λεφτά της απλά γαμ....εεεε 8) 8) 8).....Αναπαράγει ήθελα να πω. . . ;D ;D ;DSuperfunk είπε:Αν δεν μπορεις να βγαλεις...ηχο απο την M AUDIO 610 (και οποιαδηποτε firewire M AUDIO ) να εισαι σιγουρος οτι ΔΕΝ φταιει η M AUDIO ;D ;D
καταλαβαίνω οτι το post είναι γενικά μέσα στο κλίμα της ευδαιμονίας ( ;D ) απο τις ονειρεμένες τιμές για gear απο Αγγλία όμως θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω . οι περισσότερες μικρές επιχειρήσεις έχουν πρόβλημα και τα λουκέτα μπαίνουν το ένα μετά το άλλο. κλασικά βέβαια, έχουμε διαφορά φάσης με τις υπόλοιπες χώρες (λόγω και της ανύπαρκτης βιομηχανίας μας και των έτσι κι αλλιώς ελάχιστων εξαγωγών μας :haryy είπε:Μεγάλες ευκαιρίες πάντως. Τελικά η κρίση μου φαίνεται μόνο τους μεγάλους χτυπάει αν δεν έχει κάποιος δάνειο.
Φυσικά και η παρατήρησή μου δεν αφορά το σύνολο του πλυθυσμού, ήδη κιόλας με την φράση "όσους δεν έχουν δάνειο" εξαιρώ πολλούς που "υποφέρουν" από αυτή την κατάσταση αλλά δεν παύουν και πολλοί μισθωτοί, περισσότερο οι δημόσιοι και λιγότερο οι ιδιωτικοί υπάλληλοι (γιατί αυτοί ενέχουν και τον κίνδυνο της απόλυσης) να απολαμβάνουν κατά κάποιο τρόπο τις ωφέλειες της κρίσης (πτώση τιμών)johnnyk είπε:καταλαβαίνω οτι το post είναι γενικά μέσα στο κλίμα της ευδαιμονίας ( ;D ) απο τις ονειρεμένες τιμές για gear απο Αγγλία όμως θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω . οι περισσότερες μικρές επιχειρήσεις έχουν πρόβλημα και τα λουκέτα μπαίνουν το ένα μετά το άλλο. κλασικά βέβαια, έχουμε διαφορά φάσης με τις υπόλοιπες χώρες (λόγω και της ανύπαρκτης βιομηχανίας μας και των έτσι κι αλλιώς ελάχιστων εξαγωγών μας :)
για αυτο και βαζω χερι σε οποιον μιλαει για σιγουρες μελλοντικες μεταβολες στην ισοτιμια....ολες αυτες οι κουβεντες ειναι απλα αστειοτητες...πιπιτσα μου αυτο το thread μου θυμισε χρυσες εποχες 1999 θυμασαι?Huh??που ολοι ειχαν μεταβληθει σε insiders
Απο μουσικοί καταντήσαμε χρηματιστές..Εγώ θέλω να πάρω μία american strat κάποια στιγμή κ δεν ξέρω τι να κάνω..Δε βιάζομαι ιδιαίτερα αλλά τώρα οι τιμές είναι πολύ καλές..Superfunk είπε:για αυτο και βαζω χερι σε οποιον μιλαει για σιγουρες μελλοντικες μεταβολες στην ισοτιμια....ολες αυτες οι κουβεντες ειναι απλα αστειοτητες...