δε το πιασα καθολου οτι εκανες πλακα... ετοιμος για καβγα κ γω.... :-Xmarathon είπε:Πλάκα κάνω ρε σύ...
Προφανώς και στην αίσθηση έχει διαφορά (γι αυτό και εγώ προτιμώ τα γραφιτένια μπράτσα αλλά κανένας δεν με πιστεύει)...αλλά στον ήχο?...Μήπως το παρατραβάμε λίγο?
Γι αυτό και εγώ έχω περάσει σε συνθετικά υλικά, για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο... ;D ;DfuZZed είπε:Παρολα αυτα το θεμα του ηχου των ξυλων με φινιρισμα ή χωρις ειναι τοσο πονεμενο πο οπως ξερεις δε βγαζουμε ακρη....
Εγω ειχα δει ενα τετοιο με τα ματια μου κ σε ενημερωνω οτι......... μυριζε κιολας :-Xginargiros είπε:Σε ένα περιοδικό είχε φωτογραφία από κιθάρα που δεν είχε λούστρο στο μανίκι και το ξύλο είχε σαπίσει.
Αν άκουγες και κουάξ-κουάξ τότε υπήρχε μεγαλύτερο πρόβλημαfuZZed είπε:Εγω ειχα δει ενα τετοιο με τα ματια μου κ σε ενημερωνω οτι......... μυριζε κιολας :-X
;D ;D ;D
Να θυμηθω να φτιαξω ενα μπρατσο απο χυτο λουστρο! ;D ;D ;DVodkapower είπε:OK, άκυρο τότε κύριε Superfunk το τρίψιμο, αμά είναι να "πέρνει" το μανίκι άσε.. Χρησιμοποιώ και 12' gauge οπότε.. (αν και δεν μπορώ να καταλάβω το οτι κρατά τόσο πολύ αντίσταση ένα λούστρο..)
Υπάρχουν σχετικά θέματα αλλά δοκίμασεVodkapower είπε:Άκυρο, πείτε συνδεσμολογία για wah, overdrive, deley, dunlop eq band..
μηπως ειχε πεσει στη θαλασσα κ την ειχαν φαει τα ψαρια???ginargiros είπε:Αν άκουγες και κουάξ-κουάξ τότε υπήρχε μεγαλύτερο πρόβλημα
χμμμ...αυτο ΟΝΤΩΣ ισχυει ;D ;D (το καπακι ,ειδικα αν ειναι πολυ σφιγμενα τα ελατηρηρια λειτουργει σαν reverbation chamber,αν το βγαλεις ο ηχος αλλαζει )Όπως με την αφαίρεση του πίσω προστατευτικού πλαστικού που λένε οτι είναι ηχο-παγίδα (έλεος!!!!)
Μα αυτό ακριβώς έχεις με το γραφίτη...αλλά δεν ακούτεmariopol είπε:Να θυμηθω να φτιαξω ενα μπρατσο απο χυτο λουστρο! ;D ;D ;D
Την υγρασια κραταει εξω ρε φιλαρακι!![]()
Κουφαθήκαμε από τον καλύτερο ήχο που έχει μια κιθάρα χωρίς λούστρο. ;Dmarathon είπε:Μα αυτό ακριβώς έχεις με το γραφίτη...αλλά δεν ακούτε![]()
Ακουω! αλλα δεν βγαινω!marathon είπε:Μα αυτό ακριβώς έχεις με το γραφίτη...αλλά δεν ακούτε![]()
Πεσ'τα!Κουφαθήκαμε από τον καλύτερο ήχο που έχει μια κιθάρα χωρίς λούστρο. ;D
Αλλά φταις και εσύ. Κάνε μας ένα γουορκσοπ με "συνθετικές" κιθάρες![]()
Πάρε...δεν είναι έτοιμη ακόμα...δεν έχω μαγνήτες και κλειδιάginargiros είπε:Κουφαθήκαμε από τον καλύτερο ήχο που έχει μια κιθάρα χωρίς λούστρο. ;D
Αλλά φταις και εσύ. Κάνε μας ένα γουορκσοπ με "συνθετικές" κιθάρες![]()
Ένα (σίγουρα) καλό μπράτσο έχει γύρω στα 200-250 ευρώ...τόσο κάνει και ένα γραφιτένιο.mariopol είπε:Ακουω! αλλα δεν βγαινω!
Yπάρχουν πολλέςginargiros είπε:Υπάρχει άλλη μια που βγάζει ακουστικές κιθάρες. rain-κάτι λέγεται.