Eίναι κατανοητό...αλλά διαφορά στον ήχο άκουσες, όπως ακούνε άλλοι?ginargiros είπε:Ας επιστρέψουμε στο αρχικό θέμα.
Σε ένα μπάσο της κακιάς ώρας που έχω, με 1000αρι γυαλόχαρτο έκανα σατινέ το μανίκι και είχε μια ευχάριστη διαφορά στην αίσθηση.
Eίναι κατανοητό...αλλά διαφορά στον ήχο άκουσες, όπως ακούνε άλλοι?ginargiros είπε:Ας επιστρέψουμε στο αρχικό θέμα.
Σε ένα μπάσο της κακιάς ώρας που έχω, με 1000αρι γυαλόχαρτο έκανα σατινέ το μανίκι και είχε μια ευχάριστη διαφορά στην αίσθηση.
Μετά συγχωρήσεως, π@π@ρια μέντολες.Superfunk είπε:
Αν έβλεπες το μπάσο δε νομίζω να έκανες την ερώτησηmarathon είπε:Eίναι κατανοητό...αλλά διαφορά στον ήχο άκουσες, όπως ακούνε άλλοι?
απο το site της MMΜετά συγχωρήσεως, π@π@ρια μέντολες.
Απο το site της WARMOTHHow do I clean and maintain my Music Man neck?
A: To clean the neck, use a high-grade of lemon oil. If the neck is very dirty, try Murphy's Oil Soap diluted 3:1. Some players have found that using a toothbrush for cleaning is very effective.
Since the neck is unfinished, it is more susceptible to humidity changes. A very infrequent dose of gunstock oil will help to keep the neck maintained; we recommend Birchwood-Casey Tru-Oil, but any good quality gunstock oil will work. Use a small amount, leave it on for 5 minutes, then wipe it off with a paper towel. After that, apply Birchwood-Casey Tru-Wax. Be sure to douse the paper towel with water before disposing of it! Read the wax and oil manufacturer's instructions regarding disposal of these used paper towels.
Birchwood-Casey products are available at most sporting goods or gun stores. Their web address is http://www.birchwoodcasey.com.
tung oil and Tru Oil are the ONLY hard-drying oil finishes that won't void the Warmoth warranty.
Έχω δύο ΕΒΜΜ οπότε γνωρίζω πολύ καλά ότι δεν είναι αφινίριστα. Παρεμπιπτόντως και η δική μου η Super Sport έχει αποκτήσει με τα χρόνια σατινέ/ημιγυαλιστερή εμφάνιση.Superfunk είπε:Για ΠΟΛΛΟΣΤΗ φορα σου λεω οτι τα μπρατσα της ΜΜ ΔΕΝ ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ αφινιριστα,ερχονται απο το εργοστασιο τρουοϊλαρισμενα ;D και κερωμενα...,απλα δεν τα γυαλιζουν,αν πλακωσεις ενα μπρατσο ΜΜ με μπολικο True Oil θα γυαλισει (το εχω κανει στο δικο μου ΜΜ)