Επειδή πρεπει να αποκατασταθεί η αλήθεια και να σταματήσουν οι ανακρίβειες... 8)
Επαιξα μόλις 5 λεπτα με την συγκεκριμένη και αυτό επειδή μου ζήτησες να την βαφτίσω με τον τοξικό μου ιδρώτα' date=' για γουρι λεει...
Το ¶λιεν μίλησε... 8O
Ούγκ... :lol:
ΥΓ: σοβαρά τωρα...την ψαρεψες απο τον βυθό της θαλασσας αυτή την κιθαρα??? :mrgreen:[/quote']
:lol: :lol: :lol: :lol:
Extreme relicing κλπ κλπ 8) 8) 8)
Καταπληκτικό έτσι;; 8) Αν και εσύ τα έχεις συνηθίσει κάτι τέτοια!
Η 'τεχνική', λέμε τώρα, περιλάμβανε 'ελεύθερη' χρήση υδροχλωρικού οξέως.
Το γνωστό διάλυμα που πωλείται στα SM και είναι 16% σε πυκνότητα, αν θυμάμαι καλά (μπορεί και λιγώτερο).
Πάντως όπως φαίνεται στις φωτο' date=' δεν είναι ό,τι πιο φυσικό. :wink:Τσ τσ τσ τσ...ολοκληρη ταλαιπωρία για το τίποτα...![]()
Βρε αν το έχεις το "ταλέντο" της διαβρωσης μετάλλων εμφυτο... 8)
Τί να λέμε τώρα... :lol:
Εσύ δεν μπορείς να τις δεις. Κάποιο πρόβλημα με τον browser σου?Οι Pics δεν.. υπάρχουν... Ή τουλάχιστον εγώ δεν μπορώ να τις δω... :? :?
Freedom αν δε προλαβαίνεις, εσύ δώσε και μερικές κιθάρες σε μένα για relicingΤην παραδίδεις στον Freedom τον Διαβρωτή (βοήθεια μας) και την Δευτέρα παιρνεις ένα relic του '55... :wink:
Τι Ph έχει ο ιδρώτας σου φιλαράκο? Σίγουρα όλα τα T-Shirt σου το καλοκαίρι θα έχουν κάτι τεράστιες τρύπες κάτω από τις μασχάλες αφού τρώει το μέταλλο φαντάζομαι το ύφασμα.Και ΠΡΟΣΟΧΗ μην ιδρώσεις πάνω σε καμιά κοπέλλα γιατί αλλοίμονό της.Δεν υπαρχει πιά κιθαρα...![]()
Μετά το 3ο δεκαλεπτο στα χέρια μου ελιωσε σαν ζελέ φράουλα... 8O
R.I.P. 8)
ΥΓ: τώρα σφουγκαρίζουμε το πάτωμα γιατί κολλάει... :lol:
Freedom αν δε προλαβαίνεις' date=' εσύ δώσε και μερικές κιθάρες σε μένα για relicingΤην παραδίδεις στον Freedom τον Διαβρωτή (βοήθεια μας) και την Δευτέρα παιρνεις ένα relic του '55... :wink:[/quote']
Ανοιξαμε και σας περιμένουμε...
Relicing Technologies Elvad-Freedom LTD... 8)
Να στο θέσω ως εξής...Τι Ph έχει ο ιδρώτας σου φιλαράκο? Σίγουρα όλα τα T-Shirt σου το καλοκαίρι θα έχουν κάτι τεράστιες τρύπες κάτω από τις μασχάλες αφού τρώει το μέταλλο φαντάζομαι το ύφασμα.
Μπααααα, η γυναίκα μου τον λατρευει αυτόν τον ιδρώτα...είναι τόσο καυστικός που καιει το λίπος της (οχι οτι εχει αλλά λεμε τωρα)...Και ΠΡΟΣΟΧΗ μην ιδρώσεις πάνω σε καμιά κοπέλλα γιατί αλλοίμονό της.