Οι λάμπες είναι για ηρεμία, τάξη, ασφάλεια και όχι ξαπλώματα...Εάν έχει λάμπες δεν ξέρω
Αν είναι τρανζίστορ- που λογικά είναι- τον ξαπλάρεις άφοβα. Τις λάμπες όμως, ποτέ.Ένας παλιός carlsbro
Βρε παιδια υπαρχουν ενισχυτες που τις εχουν αναποδα. Λυχνιες κενου ειναι. Τα ηλεκτρονια δεν κινουνται με την βαρυτητα.Αν είναι τρανζίστορ- που λογικά είναι- τον ξαπλάρεις άφοβα. Τις λάμπες όμως, ποτέ.
Δεν έχει να κάνει με την βαρύτητα που έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα αλλά με τον τρόπο που είναι κατασκευασμένος.Οχι ότι είναι δεδομένο ότι θα πάθει κάτι αλλά έτσι είναι φτιαγμένος να κάθονται οι λάμπες είτε όρθιος είτε ανάποδα.Βρε παιδια υπαρχουν ενισχυτες που τις εχουν αναποδα. Λυχνιες κενου ειναι. Τα ηλεκτρονια δεν κινουνται με την βαρυτητα.
(Διορθωστε με)
Ά εσύ ήσουν σήμερα που σε είδα σήμερα στα 2500 πόδια (περίπου) πάνω απ'το σπίτι μου να μπαινοβγαίνεις στα σύννεφα...Δεν έχει να κάνει με την βαρύτητα που έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα
Σε μέτρα πόσο είναι αυτό?σε είδα σήμερα στα 2500 πόδια
Σε μέτρα πόσο είναι αυτό?
Στη γυναίκα μου πες τα που υποστηρίζει ότι έχω φτάσει 110κιλαΔεν έχει να κάνει με την βαρύτητα που έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα
Το βάρος έχει να κάνει με την μάζα και όχι με την βαρύτητα.Στη γυναίκα μου πες τα που υποστηρίζει ότι έχω φτάσει 110κιλα
Νομιζα ότι είχε εξαλειφθεί αυτό το community αλλά τελικά υπάρχετε ακόμα...!Αν υπήρχε αυτή η τρομερή δύναμη που τραβάει τα πάντα προς τα κάτω δεν θα μπορούσε να τραβήξει ένα μπαλόνι ηλίου;Η βαρύτητα είναι ένα παραμύθι που χωρίς αυτήν δεν θα μπορούσε να εξηγηθεί γιατί ενώ η γη περιστρέφετε με θεωρητικά απίστευτη ταχύτητα δεν εξφενδονιζονται τα πάντα στο διάστημα λόγο της φυγόκεντρου.
Η γη είναι επίπεδη σταθερή και ο ήλιος γυρνάει γύρω από αυτήν.Δηλαδη ότι βιώνουμε με τις αισθήσεις μας πρίν οι υποστήμονες κάνουν πλύση εγκεφάλου στις μάζες.Ο ενισχυτής πάντως δεν θα πάθει τίποτα.
Το βάρος έχει να κάνει με την μάζα και όχι με την βαρύτητα.
Αν υπήρχε αυτή η τρομερή δύναμη που τραβάει τα πάντα προς τα κάτω δεν θα μπορούσε να τραβήξει ένα μπαλόνι ηλίου;
Υπάρχει και πιο αστείο από τα αεροπλάνα.Τα ελικόπτερα που μένουν ακίνητα στο αέρα ενώ η γη από κάτω γυρνάει με ιλιγγιώδη ταχύτητα,,????Και τα αεροπλάνα ασούμε.
Γιατί δεν τα τραβάει κάτω, και μένουνε στον αέρα?
Και τα αλεξίπτωτα παραμύθι φούρναρης είναι.
Ο Άη Βασίλης πώς πετάει με το έλκυθρο και τους ταράντους του?
Η αλήθεια δεν μπορεί να κρύβεται για πάντα,???Νομιζα ότι είχε εξαλειφθεί αυτό το community αλλά τελικά υπάρχετε ακόμα...!
Άσε που τα αεροπλάνα απο Τόκιο για να πάνε Los Angeles, περνούν Ινδία, Ελλάδα, Ατλαντικό, Ν. Υόρκη κλπ. και πάλι πίσω μετά.
Και αν θες να πας απο Ισπανία, Εκουαδόρ, Χαβάη, πρέπει να επιστρέψεις απο τον ίδιο δρόμο για Κίνα.
Αν ο ενισχυτής θα μείνει σε αυτή τη θέση, δε νομίζω να έχει πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι όταν έναν ενισχυτή που είναι να κάθεται ξάπλα τον γυρίζεις όρθιο, παίζεις καλά καλά κανα 10ωρο, και μετά ενώ ακόμα οι λάμπες είναι φωτιά και λαύρα κάνεις ένα τσουπ και τον γυρνάς και τονΚαλησπέρα σας!
Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι για το ενίσχυτη μου ,δεν έχω χώρο και σκέφτομαι να τον ξαπλώσω στο πλάι έτσι ώστε να χωρέσει κάτω από μια βάση synth. Έτσι το φάρδος θα μετατραπεί σε ύψος.. αυτό θα επηρεάσει η θα προκαλέσει βλάβη στον ενισχυτή?
Ευχαριστώ πολύ
Δεν κάνω καθόλου χιούμορ μιλάω πολύ σοβαρά έπειτα από πολυετείς και εκτεταμένες έρευνες που έχω κάνει.Γιαυτο τον λόγο αναρτώ τον πραγματικό χάρτη της γης αυτόν που χρησιμοποιούν όλα τα ραντάρ του κόσμου και είναι και το σύμβολο του ΟΗΕ.Άσε που τα αεροπλάνα απο Τόκιο για να πάνε Los Angeles, περνούν Ινδία, Ελλάδα, Ατλαντικό, Ν. Υόρκη κλπ. και πάλι πίσω μετά.
Και αν θες να πας απο Ισπανία, Εκουαδόρ, Χαβάη, πρέπει να επιστρέψεις απο τον ίδιο δρόμο για Κίνα. Είναι προφανές πως το φαινόμενο του θερμοκηπίου δημιουργείται απο αυτες τις τεράστιες διαδρομές μπρος - πίσω.
Κβαντικέ έχεις πολύ χιούμορ και το ξέρεις. Εμείς γιατί τσιμπάμε μου λες;?
![]()
Το αερόστατο το γυρνάει μαζί του η βαρύτητα αλλά δεν μπορεί να το κατεβάσει κάτω διότι είναι πολύ βαρύ.Τα αεροπλάνα πάνε ανάποδα με την φορά περιστροφής της γης για να γλιτώνουν χρόνο?
Αλλιώς θα έπρεπε να τρέχουνε με διπλάσια ταχύτητα?
Αν δηλαδής ανέβεις σε αερόστατο στην Ελλάδα και κάτσεις στον αέρα ακίνητος, σε έξι μήνες θα είσαι πάνω από την Αυστραλία ασούμε?
Για βοηθάτε να λύσω τις απορίες μου.